2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben tam 5 ay 4 günlükken başladım. Atak, hastalık, diş vs. Olmamasına dikkat etmek lazım. Öyle bir dönemden geçtik ki atak bakımından. Atak çıkışı her şey çok daha güzel olacak inşallah. Buna rağmen çok büyük gelişme kaydettik :) Artık hiç bir şekilde uyumayan ve sürekli ağlayan bir haldeydi. Şimdiki durum inanılmaz :) tavsiye ederim :)

En iyisi doktora sormak sanırım bebeğin gelişimine göre açıklama yapar

Tam 5 aylik bizimde. Artık hastalık ve ataktan uykularını perisandi. Ayaktan çıktı çünkü iki üç gün önce duzelmisti. Hatta misafirim gelmişti. Öyle uysal ve eski uyku düzenine dönmüştü ki. Kabus gibi geri döndü ama.dün beni perişan etti bugünde etme niyetinde olunca. Hiç aklımda yokken bu kararı aldım bende.umarım bende güzel netice alırım. Çok arastirmistim yöntemleri. Ama o ağlarken el ayak dolaşması, sanki yarım saattir ağlıyor hissi çok kotuymus

Cocuklar dogmadan en buyuk yaptigim yatirim kurutma makinasi oldu kesinlikle yoksa islak islak giymek zorunda kalirdik mutlaka icat edenlerden sagolsun

Kizlar bazilariniz bebegine ayri oda yapmisti. Basladiniz mi odalarinda yatirmaya acaba? Ben cok kararsiz kaliyorum okudukca. Doktorumuz 6. aydan sonra ayirabilirsin dedi ki, suan gündüz uykularini odasinda gece uykularini bizim odamizda besiginde uyuyor. Hic yanimiza yatirmadim ama odasini ayirmak icin de kücük gibi geliyor. Bir yandan da besigi en fazla bir ay idare eder. Fazla yer kaplamasin diye kücük anne yani besik almistik, odasinda büyük yatagi var. Sizlerin de düsüncelerinizi alsam iyi olacak bu konuda :S

İpek 2 aydır odasında yatıyor. Sessizlik ve karanlıkta daha iyi uyuyor. Ben de rahat rahat sağdan sola dönüyorum, uyanacak stresi yaşamadan

Katliyorum 17-18 cok erken ilk genclik yillari daha .. Yas ortalamamiz kac bilmiyorum ama benim daha erkenden kastim 24-25 ben 29 umdayim 25 imi dusunuyorum cok daha enerjiktim tabi insanin yasadiklari da buyuk etken ruhen de kolay yaslanabiliyor insan.

Ben 30 umda evlenmek icin kucuk oldugumu dusunuyordum31 yasimda 6 ay icinde evlendim eger o zaman evlenmeseydim daha da evlenmezdim.7 sene bekar hayatindan sonra evlilik bir hayli zor gelmisti bana hele ki cocukk...2 sene sonra isteyince tup bebek yollari tastan oldu ama hic pisman degilim.ruhsal gelisimimi yeni tamamladim eve kapanabilme konusunda

İpek 2 aydır odasında yatıyor. Sessizlik ve karanlıkta daha iyi uyuyor. Ben de rahat rahat sağdan sola dönüyorum, uyanacak stresi yaşamadan
Biz buyuk bir hata yapip bir kac kez yanimizda yatirdik 3 aylikti o zaman hasta olmustu ya usurse diye kiyamayip yatirdik atesi cikarsa endisesiyle simdi ayiramiyoruz gunduz besiginde uyuyor gece yatiriyorum ilk yattiginda uyuyor ilk kalktiktan sonra tekrar besige koyamiyorum saniyesinde uyaniyor... Yilmadan denemeye devam bakalim

Ben gece nasil yatarsam öyle kalkiyorum resmen uyanacak diye. Ne kadar güzel alistirmissin. Ben gec bile kaldim öyleyse zira senin bir cok konuda fazlaca arastirarak karar verdigini düsününce kararlarina güveniyorum. Ben de daha fazla gec kalmayim en güzeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay o stres yok mu :) lavaboya bile kalkmiyorum bu yüzden. Eşim ise giderken kazara uyandiysa al iste uyandı diyorum gayriihtiyari. Ama yüz defa giriyor çıkıyor odaya bende hakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…