İlk yaptığında ben de endişelendim, sonra benim fark etmediğim herhangi bir sese ritm tuttuğunu anladım. Mesela çamaşır makinesi ya da ezan sesinİçim rahatladı . Onların oyunlarını sevsinler
Allah muhafaza bir aksilik var sandım.
Ay yerim yaİlk yaptığında ben de endişelendim, sonra benim fark etmediğim herhangi bir sese ritm tuttuğunu anladım. Mesela çamaşır makinesi ya da ezan sesinşimdilerde hemen her sese ritm tutuyor kafasıyla
Ben 30 umda evlenmek icin kucuk oldugumu dusunuyordum31 yasimda 6 ay icinde evlendim eger o zaman evlenmeseydim daha da evlenmezdim.7 sene bekar hayatindan sonra evlilik bir hayli zor gelmisti bana hele ki cocukk...2 sene sonra isteyince tup bebek yollari tastan oldu ama hic pisman degilim.ruhsal gelisimimi yeni tamamladim eve kapanabilme konusunda
Ay hem de her şeyher sey onlarin keyfine bagli degil mi canim
Uyku eğitimi öncesi tepe noktası buydu bizim deBiz buyuk bir hata yapip bir kac kez yanimizda yatirdik 3 aylikti o zaman hasta olmustu ya usurse diye kiyamayip yatirdik atesi cikarsa endisesiyle simdi ayiramiyoruz gunduz besiginde uyuyor gece yatiriyorum ilk yattiginda uyuyor ilk kalktiktan sonra tekrar besige koyamiyorum saniyesinde uyaniyor... Yilmadan denemeye devam bakalim
Geç kalmadın bence canım. 6 ay odayı ayırmak için ideal bence. Ben uyku eğitimini 6. Aya bırakmak istemediğim için erken ayırdım. Hem oda yeni hem uyku eğitimi birden olmasın diye.Ben gece nasil yatarsam öyle kalkiyorum resmen uyanacak diye. Ne kadar güzel alistirmissin. Ben gec bile kaldim öyleyse zira senin bir cok konuda fazlaca arastirarak karar verdigini düsününce senin kararlarina güveniyorum. Ben de daha fazla gec kalmayim en güzeli.
Bence de haklısınAy o stres yok mu :) lavaboya bile kalkmiyorum bu yüzden. Eşim ise giderken kazara uyandiysa al iste uyandı diyorum gayriihtiyari. Ama yüz defa giriyor çıkıyor odaya bende hakliyim
Benim esim bir de alarmi kurup uzaga birakiyor kalkamiyorum diye. Sabah 7:30 da cimcimenin gözleri kocaman aciliyorAy o stres yok mu :) lavaboya bile kalkmiyorum bu yüzden. Eşim ise giderken kazara uyandiysa al iste uyandı diyorum gayriihtiyari. Ama yüz defa giriyor çıkıyor odaya bende hakliyim
Ay ne komik haller esasen ilerde bahsedip gülmek, bugünleri güzelce atlatmak nasip olsunBenim esim bir de alarmi kurup uzaga birakiyor kalkamiyorum diye. Sabah 7:30 da cimcimenin gözleri kocaman aciliyor
Geç kalmadın bence canım. 6 ay odayı ayırmak için ideal bence. Ben uyku eğitimini 6. Aya bırakmak istemediğim için erken ayırdım. Hem oda yeni hem uyku eğitimi birden olmasın diye.
Insallah canim amin :)Ay ne komik haller esasen ilerde bahsedip gülmek, bugünleri güzelce atlatmak nasip olsun
Sen basarmissin darisi basimizaAy hem de her şeycanı isterse dönecek daha, benim kız benim gibi emeklemeden yürüyecek herhalde
Uyku eğitimi öncesi tepe noktası buydu bizim de
Geç kalmadın bence canım. 6 ay odayı ayırmak için ideal bence. Ben uyku eğitimini 6. Aya bırakmak istemediğim için erken ayırdım. Hem oda yeni hem uyku eğitimi birden olmasın diye.
Bence de haklısın
Ama yaaaaBenim esim bir de alarmi kurup uzaga birakiyor kalkamiyorum diye. Sabah 7:30 da cimcimenin gözleri kocaman aciliyor
Erik daliAy yerim ya
O zaman daha çok erik dalı acayim bundan sonra :) komsuda duyunca bir keyiflenmisti ki
Hadi iyi sanslarBen uyku egitimine de bugün basladim kötü tarafi. Odasina acilan divan koymustum ayirirken sorun olmasin diye, en iyisi uyku egitimini verirken biz de babasiyla kizimin odasina tasinalim, alistiginda odamiza geceriz. 10 günde bitereyim bu isi ben :) Cok azimli gördüm kendimi
İnsallah kolayca alisirlar. Bende alistirmaya çalışıyorum bugün başladım bakalımBen uyku egitimine de bugün basladim kötü tarafi. Odasina acilan divan koymustum ayirirken sorun olmasin diye, en iyisi uyku egitimini verirken biz de babasiyla kizimin odasina tasinalim, alistiginda odamiza geceriz. 10 günde bitereyim bu isi ben :) Cok azimli gördüm kendimi
Ama yaaaa
Erik dali
Tesekkurler güzel temmuz anası. Daha akinti olmadı kupkuru doktorda normal dedi şükür ki. Peki agustos gorünumlü temmuz annesimisin?Bi temmuz anası olarak :) cvp vereyim bizde olmadı cnm,bi göster istersen.
Insallah tutmustur canım. Biz rotayı gecen hafta yaptırdık siz gec mi olmustunuz?Seninle konuştuktan sonra tekrar baktım.izi belli.toplu iğne kadar hafif mor bi rengi var.bu hafta rota aşımız var.gittiğimde gösteriyim.
Süper dadı şu ceza paspası yada köşesi durumunu uygulayan kadın mı tvdede çıkıyor du diğer görüşleri nedir nasıldır bilemem ama ceza uygulaması çok yanlışSüper dadı izleyin dediğim mesajı gönderdim mi hatırlamıyorum. İzleyinUyku eğitimi de bizim yapmaya çalıştığımız yöntemler. Gerçekten bayıldım her anne bu dadı gibi olmalı. Bebeklerimize göre oradakiler büyük çocuk ama bakış açısı öğretiyor bize her konuda. Ve biz şimdiden bebeklerimize doğru yaklaşırsak inşallah hiçbir zaman oradaki çocuklar gibi bizi uğraştırmazlar. :)
Ek gıdaya da sayılı gün kaldı. Bakalım neler bekliyor bizi :)
Süper dadı şu ceza paspası yada köşesi durumunu uygulayan kadın mı tvdede çıkıyor du diğer görüşleri nedir nasıldır bilemem ama ceza uygulaması çok yanlış
Programı izledim yanlız isminden emin olamadım aynı programmı acaba diye evet 9 yaşında bir kızım var tabiki herzaman söz dinlemiyor :) şu anda mahrumiyet yöntemi bize en uygun tablet tv yada sevdiği herhangi bir şeyden mahrum kalıyor söz dinlemediği zaman yanlış dedim çünki daha küçük çocuklar da bu yöntem olayın bence daha çok çığırından çıkmasına sebep oluyor kızım küçükken bizde işe yaramadı daha çok inatlaşma sinirlilik hali devam etti buda uyku eğitimi gibi her yöntem her çocuğa uymuyor özellikle iki yaş sendromu olan bir çocuksaCeza türleri var. Uygulanması gerekeni yapıyor. Tamamını izlemeden bir yerlerden duyduğunla ya da sadece orasını görerek yorum yaptın sanırım:) senin büyük çocuğunda vardı galiba.
Yanlış davranışta nasıl davranıyorsun peki? Her zaman söz dinliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?