2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İçim rahatladı . Onların oyunlarını sevsinler
Allah muhafaza bir aksilik var sandım.
İlk yaptığında ben de endişelendim, sonra benim fark etmediğim herhangi bir sese ritm tuttuğunu anladım. Mesela çamaşır makinesi ya da ezan sesin şimdilerde hemen her sese ritm tutuyor kafasıyla

İlk yaptığında ben de endişelendim, sonra benim fark etmediğim herhangi bir sese ritm tuttuğunu anladım. Mesela çamaşır makinesi ya da ezan sesin şimdilerde hemen her sese ritm tutuyor kafasıyla
Ay yerim ya
O zaman daha çok erik dalı acayim bundan sonra :) komsuda duyunca bir keyiflenmisti ki

Allah bagislasin masallah

her sey onlarin keyfine bagli degil mi canim
Ay hem de her şey canı isterse dönecek daha, benim kız benim gibi emeklemeden yürüyecek herhalde

Uyku eğitimi öncesi tepe noktası buydu bizim de
Geç kalmadın bence canım. 6 ay odayı ayırmak için ideal bence. Ben uyku eğitimini 6. Aya bırakmak istemediğim için erken ayırdım. Hem oda yeni hem uyku eğitimi birden olmasın diye.
Ay o stres yok mu :) lavaboya bile kalkmiyorum bu yüzden. Eşim ise giderken kazara uyandiysa al iste uyandı diyorum gayriihtiyari. Ama yüz defa giriyor çıkıyor odaya bende hakliyim
Bence de haklısın

Ay o stres yok mu :) lavaboya bile kalkmiyorum bu yüzden. Eşim ise giderken kazara uyandiysa al iste uyandı diyorum gayriihtiyari. Ama yüz defa giriyor çıkıyor odaya bende hakliyim
Benim esim bir de alarmi kurup uzaga birakiyor kalkamiyorum diye. Sabah 7:30 da cimcimenin gözleri kocaman aciliyor

Geç kalmadın bence canım. 6 ay odayı ayırmak için ideal bence. Ben uyku eğitimini 6. Aya bırakmak istemediğim için erken ayırdım. Hem oda yeni hem uyku eğitimi birden olmasın diye.
Ben uyku egitimine de bugün basladim kötü tarafi. Odasina acilan divan koymustum ayirirken sorun olmasin diye, en iyisi uyku egitimini verirken biz de babasiyla kizimin odasina tasinalim, alistiginda odamiza geceriz. 10 günde bitereyim bu isi ben :) Cok azimli gördüm kendimi

Sen basarmissin darisi basimiza

Hadi iyi sanslar

İnsallah kolayca alisirlar. Bende alistirmaya çalışıyorum bugün başladım bakalım gazamiz mübarek ola

Bi temmuz anası olarak :) cvp vereyim bizde olmadı cnm,bi göster istersen.
Tesekkurler güzel temmuz anası. Daha akinti olmadı kupkuru doktorda normal dedi şükür ki. Peki agustos gorünumlü temmuz annesimisin?
Seninle konuştuktan sonra tekrar baktım.izi belli.toplu iğne kadar hafif mor bi rengi var.bu hafta rota aşımız var.gittiğimde gösteriyim.
Insallah tutmustur canım. Biz rotayı gecen hafta yaptırdık siz gec mi olmustunuz?

dikkat uzun mesaj icerir kusura bakmayin sıkılan okumasin

Uyku egitimi konusunda benim de paylasacak deneyimlerim var. Daha once birkaç kez şş pat yontemiyle birkac gun uyutabilmistim kızımı ama sonra kucak istedi agladi ve tepkileri degisti bende ustune gitmedim.

Burada bazı arkadaslar Tansu Oskan sistemiyle vermisti uyku egitimini. Ben onu da denedim bir saatin sonunda hala uyumamiştı aglamaya baslayınca da kucagıma aldim ve kucağımda uyudu. Ben acıkcası fazla kasmadan bebegi çok zorlamadan olması taraftariyım. Bu yüzden o sisteme de devam etmedim ama kizim ben pes etmis olsam da mesajı algilamıs olacak ki ertesi aksam kendi kendine uyudu. Tabi ki bir kereye mahsustu

Bende soyle bir sistem gelistirdim. Uyku zamani yatağına yatırıyorum. Ninni esliginde biraz el oyunu ya da müstakbel uyku arkadasiyla oynatıp bir sure sonra duruyorum. Uyku halleri aliyor ama bir turlü uyuyamiyor. Ağlarsa kucagima aliyorum uyuyor(ben bana ihtiyaci oldugunu hissedersem geri birakmiyorum ki aslinda birakmak lazimmış).
Birkac gun sonra bu duzen oturunca rutini yapip isığı kapatip kendi yatagima uzandim ve yine aglamadikca almadım. Ee ee ve ninniyle destekliyorum. Aglarsa yine kucagima aliyorum. Biraz uzun suruyor ama ne o yipraniyor ne ben. Gercekten kotu olursa da gezdiriyorum.

Demek istedigim yasakli bir cok seyi yapiyorum ama arkadaslarin da dedigi gibi her yontem her bebege uygun degil. Benim kizimin ani yukselişleri oluyor ve gozleri kapalı sistemik bir aglamasi var ve ben kesinlikle dayanamiyorum. Ben hayatım boyunca destek olacagim yavrumu şimdi desteksiz birakamayan romantik bir anne olarak paylasayim dedim belki fikir olur.

Tam egitim verebilen annelere maşallah, uyku egitimli egitimsiz tum kuzulara maşallah bizde o gunleri gorecez insallah umutluyum.(hala gece saat basi kalkabiliyoruz ama umutluyum)

Süper dadı izleyin dediğim mesajı gönderdim mi hatırlamıyorum. İzleyin Uyku eğitimi de bizim yapmaya çalıştığımız yöntemler. Gerçekten bayıldım her anne bu dadı gibi olmalı. Bebeklerimize göre oradakiler büyük çocuk ama bakış açısı öğretiyor bize her konuda. Ve biz şimdiden bebeklerimize doğru yaklaşırsak inşallah hiçbir zaman oradaki çocuklar gibi bizi uğraştırmazlar. :)
Ek gıdaya da sayılı gün kaldı. Bakalım neler bekliyor bizi :)

Süper dadı şu ceza paspası yada köşesi durumunu uygulayan kadın mı tvdede çıkıyor du diğer görüşleri nedir nasıldır bilemem ama ceza uygulaması çok yanlış

Süper dadı şu ceza paspası yada köşesi durumunu uygulayan kadın mı tvdede çıkıyor du diğer görüşleri nedir nasıldır bilemem ama ceza uygulaması çok yanlış

Ceza türleri var. Uygulanması gerekeni yapıyor. Tamamını izlemeden bir yerlerden duyduğunla ya da sadece orasını görerek yorum yaptın sanırım:) senin büyük çocuğunda vardı galiba.
Yanlış davranışta nasıl davranıyorsun peki? Her zaman söz dinliyor mu?

Programı izledim yanlız isminden emin olamadım aynı programmı acaba diye evet 9 yaşında bir kızım var tabiki herzaman söz dinlemiyor :) şu anda mahrumiyet yöntemi bize en uygun tablet tv yada sevdiği herhangi bir şeyden mahrum kalıyor söz dinlemediği zaman yanlış dedim çünki daha küçük çocuklar da bu yöntem olayın bence daha çok çığırından çıkmasına sebep oluyor kızım küçükken bizde işe yaramadı daha çok inatlaşma sinirlilik hali devam etti buda uyku eğitimi gibi her yöntem her çocuğa uymuyor özellikle iki yaş sendromu olan bir çocuksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…