Biz mustela kullandık pek faydasını göremedik. Onun yerine bioderma nın ürünşerini tavsiye ederim.Kizlar beni bebeğime de süt alerjisi denildi. 3 hafta diyet yapicam. Bide mustela önerdi önebileginiz site var mi. Internetten alayim
Ben dayanamayacak derecede olduğum bi gün yarım parol içmiştim.
Parolun zarari yok canim
Minoseti ve parola Dr tavsiyesiyle kullandım.
Maşallaaaaahhhhh :) bi tarafını kaşı.@FarahFarah evet 6aydan sonra düzene giriyormuş ben de duydum. Bizim de 6 günümüz kaldı 6 aya ve 2 gecedir inanılmaz şeyler oldu:) maşallah nazar değmesin çok korkuyorum
Yatış -21:00
Kalkış
1- 00:00
2- 04:00
3- 07:00... küsüratları hatırlamıyorum :)
Geçmiş olsun canım yazamadım bu hafta bayaaa yoğun geçti bizim. Uyku düzenimiz alt üst oldu eve dönünce ne yapıcam bilemiyorum.All-izz-well
kizlar sagolun. gecer gibi oldu diye icmedim. suanda yine ayni.
D dstn33 sordum kardesime de ama icmedim dedigim gibi.
Canim seni cok iyi anlıyorum aynı durumdayiz ben de sutu ve yumurtayı kestim bunlar temel gıdalar ve her seyin icinde hemen hemen varlar, paketli hiçbir ürünü tuketmemen gerekiyorBebeğimin vücudunda kizariklar oluyo bazen yüzünde bazen bacaginda bazen boynunda. Kaşınıyor sürekli kaşımak istiyor. Büyük tuvaleti koyu yeşil renke bazende mukus oluyordu belirtiler bunlardı. Önce doktor egzama dedi coresatin pembe krem önerdi kullandik ama bi faydasi olmadi. Sonra başka bi doktora gittik muayene etti vücuduna bakti bebeğimin sikayetlerimizi sordu ve süt alerjisini olduğunu söyledi. 6 aydan küçük bebeklere kan testi yapmadığını zaten yapılsa bile çıkmayabilir dedi. Başka bi hastasi varmis mesela test yapmislar hicbisey cikmamis ama süt diyetiyle bebeğin sikayetleri kaybolmuş. Kan testiyle ciksada çıkmasada bunun bi ilaç tedavisi yok deneme yanılma yoluyla bakılacak bi alerji hastalığı bu dedi.
Böyle iste kızlar 20 gün süt urunlerinden uzak duracam bakalim ne olacak.
Birde doktor 1 yaşında yada 2 yaşında geçebilir dedi. Insaalah öyle olur. Yoksa herseyde süt veya süt ürünü var. Suan ne yiyeceğimi şaşırdım mesela. Hadi biz emzirdigimiz süre boyunca dikkat edecez ya bebeklerimiz
Diğer sosyal medya ağlarında gruplara katıldım baya zor durum Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim tüm bebeklere şifa versin aminn.
Uzun oldu kusura bakmayın
Cildi çok kuru bebegimin. Sizinkide öyle miBiz mustela kullandık pek faydasını göremedik. Onun yerine bioderma nın ürünşerini tavsiye ederim.
Sağol canim sizede çok gecmis olsun kac gundür diyettesin bi fayda sagladi miCanim seni cok iyi anlıyorum aynı durumdayiz ben de sutu ve yumurtayı kestim bunlar temel gıdalar ve her seyin icinde hemen hemen varlar, paketli hiçbir ürünü tuketmemen gerekiyorcok geçmiş olsun...
Bende o gruba üyeyim ama görmedim henüz o yaziyi. Bilmiyorum ki belkide doğrudurBu arada alerji ile yaşam platformuna üye oldum annem çocuk aşıdan sonra alerji oldu demişti umursamamistim fakat su saatte bu tarz bir sav olduğunu öğrendim. Son yillarda otizm, alejik bebeklerinin sayısının artmasını İsrail ve ABD üretimi asilardan kaynaklandığını, bebeginin gelismemis bağışıklık sisteminin bu kadar erken aşı yolu ile tanistirilmasi sonucunda tepkisellestigini belirtiyorlar siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Bu konu çok uzun zamandır var hatta araştırırsan aşı karşıtı bir sürü grup bulabilirsin aşı yaptırmayan çok insan var ama ben bununda bir risk olduğunu düşünüyorum bu aşılar yeni bir aşı değil burdaki herkese vurulmuştur hatta daha eski kar zarar durumuna bakıldığında aşısız çocuk büyütmek daha zor risk altında olucak sürekli vurulan aşılar önemli hastalıkların aşıları önceden insanlar su çiçeğinden veremden ölüyorlardıBu arada alerji ile yaşam platformuna üye oldum annem çocuk aşıdan sonra alerji oldu demişti umursamamistim fakat su saatte bu tarz bir sav olduğunu öğrendim. Son yillarda otizm, alejik bebeklerinin sayısının artmasını İsrail ve ABD üretimi asilardan kaynaklandığını, bebeginin gelismemis bağışıklık sisteminin bu kadar erken aşı yolu ile tanistirilmasi sonucunda tepkisellestigini belirtiyorlar siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Ben de üyeyim o gruba. Ancak bu konuda geçen bir tv programında bir alerji doktoru aşıların mutlaka olunması gerektiğini söyledi. Yullar önce mesela çiçek aşısı yapılırdı, annelerimizin kollarında kocaman aşı izleri var, şimdi neden yok çünkü çiçek kalmadı dedi.O zaman araştırmıştım ben de neden aşıyı vurguladıklarını. Senin bahsettiklerinle ozaman karşılaştım. Bizim 3.ay dan sonra çıktı daha 4. Ay aşılarını olmamıştı mesela.3. ay sadece rota olmuştu. O da aynı etkiyi yapar mı bilemem.Bu arada alerji ile yaşam platformuna üye oldum annem çocuk aşıdan sonra alerji oldu demişti umursamamistim fakat su saatte bu tarz bir sav olduğunu öğrendim. Son yillarda otizm, alejik bebeklerinin sayısının artmasını İsrail ve ABD üretimi asilardan kaynaklandığını, bebeginin gelismemis bağışıklık sisteminin bu kadar erken aşı yolu ile tanistirilmasi sonucunda tepkisellestigini belirtiyorlar siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Biz de egzama var zaten.Cildi çok kuru bebegimin. Sizinkide öyle mi
Kabakulak, Boğmaca, kızamık bunlarda görülmüyor artıkBen de üyeyim o gruba. Ancak bu konuda geçen bir tv programında bir alerji doktoru aşıların mutlaka olunması gerektiğini söyledi. Yullar önce mesela çiçek aşısı yapılırdı, annelerimizin kollarında kocaman aşı izleri var, şimdi neden yok çünkü çiçek kalmadı dedi.O zaman araştırmıştım ben de neden aşıyı vurguladıklarını. Senin bahsettiklerinle ozaman karşılaştım. Bizim 3.ay dan sonra çıktı daha 4. Ay aşılarını olmamıştı mesela.3. ay sadece rota olmuştu. O da aynı etkiyi yapar mı bilemem.
Eskiden insanların,bebeklerin ölmelerine, yenseler bile ağır kalıcı hasarlar almalarına sebep olan hastalıklar şu an görülmüyorsa bunun sebebi aşılamadır. Aşı yaptırmamak sadece bireyin kendi sağlığını değil toplum sağlığını tehlikeye atmaktır. Otizm ya da alerji tüm diğer hastalıklar gibi daha çok görülmeye başladı çünkü her doğan bebek kayıt altında ve teşhis oranları arttı. Eskiden de kayıt dışı otizm vakaları vardı yani.Bu arada alerji ile yaşam platformuna üye oldum annem çocuk aşıdan sonra alerji oldu demişti umursamamistim fakat su saatte bu tarz bir sav olduğunu öğrendim. Son yillarda otizm, alejik bebeklerinin sayısının artmasını İsrail ve ABD üretimi asilardan kaynaklandığını, bebeginin gelismemis bağışıklık sisteminin bu kadar erken aşı yolu ile tanistirilmasi sonucunda tepkisellestigini belirtiyorlar siz ne düşünürsünüz bu konuda?
İmzamı atiyorum. :) doktorumun da söylediği boşver böyle söylemleri. Su an birde ülkemizin bilmediği farklı salginlarla da karşı karşıyayız vurdurmanda ffayda var.tabi herkes kendi dogrusuyla mutlu :)Eskiden insanların,bebeklerin ölmelerine, yenseler bile ağır kalıcı hasarlar almalarına sebep olan hastalıklar şu an görülmüyorsa bunun sebebi aşılamadır. Aşı yaptırmamak sadece bireyin kendi sağlığını değil toplum sağlığını tehlikeye atmaktır. Otizm ya da alerji tüm diğer hastalıklar gibi daha çok görülmeye başladı çünkü her doğan bebek kayıt altında ve teşhis oranları arttı. Eskiden de kayıt dışı otizm vakaları vardı yani.
Otizme etkisi olan araştırmalarla sabit şeyler: genetik yatkınlık, babanın yaşı,hamileyken maruz kaldığımız hava kirliliği. Ateş düşürücü olarak kullandığımız parasetamol. Netlik kazanmamış çok çalışma gerekiyormuş netlik kazanması için ama büyük şüpheli bulgular varmış
Aşıya içeriğindeki cıva nedeniyle karşı olduğunu söyleyen bir güruh var. Oysa aşının içindeki miktardan çok daha fazlasını dip balıklarından, denizlerdeki kirlilikten dolayı dip balığı olmayan balıklardan bile alıyoruz.
Ben çocuğumu, ateş düşürücüye bile karşı bir anne olarak aşılatacağım. Toplum sağlığını bu tarz popüler söylemler yüzünden riske atmayacağım.
Yanlis bir tespit mi bilemiyorum ama sanki cogunun 4.aydan sonra cikti alerji olayi.en basindan beri alerjiyle bogusan var mi.son zamanlarda daha cok okur oldum alerji diyet vsBen de üyeyim o gruba. Ancak bu konuda geçen bir tv programında bir alerji doktoru aşıların mutlaka olunması gerektiğini söyledi. Yullar önce mesela çiçek aşısı yapılırdı, annelerimizin kollarında kocaman aşı izleri var, şimdi neden yok çünkü çiçek kalmadı dedi.O zaman araştırmıştım ben de neden aşıyı vurguladıklarını. Senin bahsettiklerinle ozaman karşılaştım. Bizim 3.ay dan sonra çıktı daha 4. Ay aşılarını olmamıştı mesela.3. ay sadece rota olmuştu. O da aynı etkiyi yapar mı bilemem.
Lezyonlar soluk canim ama tam gecmiyor zaten inan şu diyet isi süreç mesela yakin zamana kadar simit yiyordum ancak içinde sütun olma ihtimali ve susamin da alerjen grubunda yer aldigini öğrendim tam bir arınma süreci 3-4 gündür var ama yaklaşık 1 aydir diyetteyim diyebilirimSağol canim sizede çok gecmis olsun kac gundür diyettesin bi fayda sagladi mi
Hamilelikte vurulan tetenoz aşısının bile bu duruma ihtimal yönunde savlar var ama ben de bir anne olarak risk alamam aşısıni olacaktir hattaYanlis bir tespit mi bilemiyorum ama sanki cogunun 4.aydan sonra cikti alerji olayi.en basindan beri alerjiyle bogusan var mi.son zamanlarda daha cok okur oldum alerji diyet vs
Ben de kesinlikle asilarin yapilmasi gerektigini dusunuyorum.Lezyonlar soluk canim ama tam gecmiyor zaten inan şu diyet isi süreç mesela yakin zamana kadar simit yiyordum ancak içinde sütun olma ihtimali ve susamin da alerjen grubunda yer aldigini öğrendim tam bir arınma süreci 3-4 gündür var ama yaklaşık 1 aydir diyetteyim diyebilirim
Hamilelikte vurulan tetenoz aşısının bile bu duruma ihtimal yönunde savlar var ama ben de bir anne olarak risk alamam aşısıni olacaktir hattaarch2401 in dedigi sey menenjit asisi ve 1.yas asilari atopik dermatit cocuklarda vurulmali mi hastane ortaminda mi yapilmali sorusunu da yakin zamanda doktorumuzla görüştüm ve kesinlikle olması gerektiği yönünde geri bildirim aldım sadece sorgulamamiz gereken seyler olabilir mi diye düşünmeden edemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?