2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yapabildiysen ne ala ben biri oyalamadan ev bile süpüremiyorum
Aynen haftasonlari esime birakip yapiyorum yani yapmaya calisiyorum ama cok uzun sure bensiz kalamadigi icin genellikle supurme paspas esime kaliyor ben kucuk firsatlarda banyo mutfak bulasik camasir utu gibi kisa kisa isleri bolum borcuk yapmaya calisiyorum soyle dusunuyorum da evi dipten temizlemeyeli ne kadar zaman oldu acaba himm.. bulamadim

Aynen oyle amacimiz ortak sorunlarimizi paylasip hafiflemek bazen espiriye vurp kafa dagitiyoruz burda ihtiyacimiz olani yani . yoksa bin sukur tarifi yok icimdeki kocaman duygunun yerin... Allah isteyen hakeden herkese anne-baba olabilmeyi bu yuce duyguyu yasayabilmeyi nasip etsin ... Bizlere de evlatlarimizla saglikli huzurlu guzel bir hayat nasip etsin tek dertleri burda konustklarimiz olsun ...

Mevlüt yaptıysan o zamandır. Bizim o zaman en azından
Haftasonları yapıyoruz ama dip köşe olmuyor tabi.

Mevlüt yaptıysan o zamandır. Bizim o zaman en azından
Haftasonları yapıyoruz ama dip köşe olmuyor tabi.
Mevlut yapmak kismet olmadi henuz gecti uzerinden ama bahara dogru yapacagim nasipse bahar temizligiyle bir olacak herhalde dogumdan bir iki ay once dipten yapmistik biraz kapilar lambalar duvarlar vs. Ama brnim pasa erken gelince birazcik doguma yakin yapmayi planladigimiz temizligi alt ust etti doguma gittigim sabah evdeki halilar bile serili degildi yikatmistim bir gun sonra gelseydi o gun dip kose supurup silip yerlesecektim hatta yanimiza koymak icin park yatagini henuz kurmamistik bile eve geldik yatacak yeri hazir degil sonrasi malum ay anilar anilar hanimlarin dogum anilari erkeklerin de askerlik anilari bitmez derler dogruymus

Sadece ev toplarlama mutfak banyo çamaşır yemek tabi hergün hepsini yapamıyorum süpürme işini abla oyalarken yaptığım kadar uykuları kısa durduğu sürece yemek yapmaya çalışıyorum ayda bir kere genel temizlik için birini çağırıyorum yoksa imkanı yok altından kalkamam eşim sürekli evde değil onlada yapamıyoruz

Kizlar beni bebeğime de süt alerjisi denildi. 3 hafta diyet yapicam. Bide mustela önerdi önebileginiz site var mi. Internetten alayim

Kolay gelsin cnm.. bırakıp alma işi zor ama bakıcadan daha iyi her halikarda, o yüzden yine de şanslı sayılırsın. Daha da iyi oturur düzeniniz zamanla inşallah

Kizlar beni bebeğime de süt alerjisi denildi. 3 hafta diyet yapicam. Bide mustela önerdi önebileginiz site var mi. Internetten alayim
Merhaba canım süt alerjisi olduğu Nasıl anlaşıldı?

Ikizin bakimi daha zor tabiki tek cocuga gore ama duygusu daha farkli rabbim gercekten sabrini veriyor rabbim acilarini gostermesin oglumdada cok cektim ama gecti gitti rabbim hayirli tum anne babalara evlat nasip etsin annelik zor ama cok guzel bir duygu insan yuzlerine bakinca aklindan gecen tum dertler kus olup ucuyor sanki gucune guc geliyor

Merhaba canım süt alerjisi olduğu Nasıl anlaşıldı?
Bebeğimin vücudunda kizariklar oluyo bazen yüzünde bazen bacaginda bazen boynunda. Kaşınıyor sürekli kaşımak istiyor. Büyük tuvaleti koyu yeşil renke bazende mukus oluyordu belirtiler bunlardı. Önce doktor egzama dedi coresatin pembe krem önerdi kullandik ama bi faydasi olmadi. Sonra başka bi doktora gittik muayene etti vücuduna bakti bebeğimin sikayetlerimizi sordu ve süt alerjisini olduğunu söyledi. 6 aydan küçük bebeklere kan testi yapmadığını zaten yapılsa bile çıkmayabilir dedi. Başka bi hastasi varmis mesela test yapmislar hicbisey cikmamis ama süt diyetiyle bebeğin sikayetleri kaybolmuş. Kan testiyle ciksada çıkmasada bunun bi ilaç tedavisi yok deneme yanılma yoluyla bakılacak bi alerji hastalığı bu dedi.

Böyle iste kızlar 20 gün süt urunlerinden uzak duracam bakalim ne olacak.

Birde doktor 1 yaşında yada 2 yaşında geçebilir dedi. Insaalah öyle olur. Yoksa herseyde süt veya süt ürünü var. Suan ne yiyeceğimi şaşırdım mesela. Hadi biz emzirdigimiz süre boyunca dikkat edecez ya bebeklerimiz
Diğer sosyal medya ağlarında gruplara katıldım baya zor durum Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim tüm bebeklere şifa versin aminn.

Uzun oldu kusura bakmayın

canim bana saglik ocaginda asiyi yapan hemsire bu ihtimalden soz etmisti. 1 yil sonra bile akinti olabilir diye. onemli bisey degildir insallah gittin mi bilmiyorum ama okuyamadim mesajlari.

Yapabildiysen ne ala ben biri oyalamadan ev bile süpüremiyorum
Benim kız süpürgeden, mikserden, davlumbazdan hatta ben haric diger insanların hapşırığından bile korkuyor
Maşallah subhanallah bizim 17 günümuz var bakalım neler olacak.
Bu gece geçe kaldı biraz 10 da yattı 11,12, 2, 4, 5.30, 6 da uyandı 7ye kadar uyumadı sonra 8 bucukta uyandı güne başladik, ki bana kalsa zaten hic gece olmamıştı.
canim bana saglik ocaginda asiyi yapan hemsire bu ihtimalden soz etmisti. 1 yil sonra bile akinti olabilir diye. onemli bisey degildir insallah gittin mi bilmiyorum ama okuyamadim mesajlari.
Tekrar akıntı olmadı dolayısiyla gitmedim ama dediğin gibi olabilirmiş. O zaman da soktor 100 bebekten birinde olur demisti. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…