2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Az önce bunu düşünüyordum.Oğlum bu ara çok sık uyanıyor açlıktan olmadığına eminim.Her şeyi tam bir sorunu yok ama uyanıyor işte. Fakat uyanikken sessiz duruyor kendi kendine oyalaniyor ya da kapıya bakıyor bizi görmek için biz gelince de gulumsuyor sanırım sürekli ona cevap verdiğimiz için bu şekilde yani böyle olmasi gerekiyordur umarim

Yarın sunnetimiz var.GerginimBugün doktorun asistani 2 3 saat aç olsa iyi olur dedi.Sünnet yaptıran anneler size böyle bir şey dediler mi ?benim oğlum 2 saat dayanmaz bu gerçekten şart mı?
Hadi geçmiş olsun şimdiden canım bize öyle bi öneride bulunan olmadı. Belki iğneden sonra 30dk etkisini göstermesini bekliyorsun , o esnada emzir karnını doyur uyursa uyurken bile yaparız hissetmez demişti doktor belki size de ondan demiştir. Bu arada lokal anestezi ile yapılacağını varsayarak söylüyorum aksi halde genel anestezide aç çağırıyorlarmış bildiğim kadarıyla

Yarın sunnetimiz var.GerginimBugün doktorun asistani 2 3 saat aç olsa iyi olur dedi.Sünnet yaptıran anneler size böyle bir şey dediler mi ?benim oğlum 2 saat dayanmaz bu gerçekten şart mı?
Bu arada o kremi aldınız mı hissetmesin iğneyi yavrucak.

Lokal olacak Canim genelde bende duymuştum aç olması gerektiğini neyse nasil gelisirse öyle yapayım.Canim doktor size neler kullanmanızı önerdi? Nasıl bir bakım yaptınız? Ne zaman banyo yaptı? Birde sık sık bez değişmek gerekiyor mu?kusura bakma lütfen uzun oldu.

Siz uyku egitimi vermistiniz dimi? Biz de de aynı durum var ama eğitim yok, ben her zaman tok olduguna da emin olamıyorum. Bununla ilintili mi bilmiyorum ama uyanınca ağlamaması bence baglanmanın güvenli oldugunu gösteriyor olabilir.
Sünneti kolayca atlatın inşallah.

Canım sünneti oldu pipinin etrafına sargı yapmışlardı 1 gün sonra ılık suyun içine oturtun yumuşasın sargı bezini çıkartın demişti. Biz eve geldik ilk çişiyle berber sargı bezi çıktı dolayısıyla ılık suya oturtmadık. 4 gün sonra banyo yaptırdık.
Sabah akşam krem vermişti doktor sadece onu sürdük 1 hafta boyunca .
Krem sürmediğimiz zamanlarda da pipinin beze değeceği kısıma vazelin sürdük yapışmasın diye bunun çok faydasını gördük.
Bardak ve 1 numara büyük bez önermedi bize. Kendi bezini bağlayın sadece dedi.
Hiç endişelenme içini ferah tut bi bakmışsın bitmiş gitmiş. Benim oğlum 15 gün olmuş bile daha dün gibi

Hayır eğitim vermedim.Versem sanırım bu kadar sık uyanmazdi. Umarım güvenli bağlanabiliyoruzdur bu ara tesellim o olur çünkü.Teşekkür ederim inşallah iyi geçer.

Ay inşallah ya darısı başıma beni anlarsın insan ne kadar geriliyor.Bizim doktor biraz soğuk böyle değişik (işte burada bulabildigim kadari bu malesef) adam akıllı bir açıklama yapmamasina karşın soruyorum bunları peki ağrısı için ne yaptınız?

dogum oncesi

gecmis olsun canim. ben de 2 haftadir diyetteyim. 1 ay daha devam. bize gastroda kan testi yapildi.temiz cikti.alerji de kan testi yapti ama sonucu daha gostermedik. 1 ay sonra da deri testi var.
yiyecek konusunu hic sorma. cok zorlaniyorum. heleki sutlu tatlilar
oglusum icin

sagol canim.

oturtulan duzen bozulunca zor oluyor tabi canim ama eve gecince yine halledersin insallah.

tahin de mi yemeyim

keske bizim de bitse "red". 2 haftadir diyetteyim ama

Kesinlikle katılıyorum. Aşı yaptırıyorum fakat bebeklikte çocukların bağışıklık sistemine bu denli müdahalenin çeşitli yerlerden patlak verdiğini dusunuyorum. 6 senedir anasınıfı ogretmeniyim. Aşı yaptıran ve yaptırmayan çocukları karşıla. Aşı yaptıran çocukların da salgın hastalıkları çok ağır atlattigina tanık oluyorum ayrıca asi yaptıran çocukların bağışıklık sistemlerinin çok zayıf olduğunu allerjik olduğunu hatta ek besine geçildiğinde aşırı derecede besin ayrımı yaptığını bunun da ileriki yaşlarda devam ettiğine tanık oldum. Ama en yaygin sey artik siradanlasan ALERJI olayi. Ne yazikki minicik yavrular baya agir vakalar yasayabiliyor. Ha bunun birden fazla nedeni ılla ki vardır. Bunun bilimsel boyutunu ve Aşı ile ilgili çok sayıda makaleyi okudum. Benim derdim içeriğindeki cıva degil hatta artık aşılar cıva muhteva etmiyor. Ama başka türlü çok tehlikeli şeyler içerebiliyor.
Yanı ben de gönül rahatlığıyla asi yaptırıyorum diyemem. Aşı yaptırıyorum ama içimi kemirenleri bir de bana sorun.

Gelelim sonuç kismina
Bu yazımdan lütfen ama lütfen ası yaptırmayın mesajı çıkmasın bu bir.
Ikincisi tartışmak için yazmadım kendi gözlemlerimi belirttim. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…