2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar biz bugün uyku eğitmimizi başarı ile tamamladık :) Uykuya daha rahat daldığı gündüz uykusunda başladım ilk uykuda hiç direnmedi, ikincisinde çok ağladı her ağladığında kucağıma adım, öpüp koklayıp geriye yatağına koydum, güzel şeyler söyleyip telkin ettim ve uyudu, üçüncüye sorunsuz az mızırdanmayla daldı ama gece uykusu zor oldu, direndi resmen uykuya ama kucağımda da böyle parke çıtlasa ya da televizyon gerneşse de uyansam diye fırsat kolluyor
Neyse beklediğim kadar korkunçlu olmadı inşallah bebeğimin psikolojisi üzerinde yanlış bir şey yapmıyorumdur. Her ağladığında sevdim, saçlarını okşadım burdayım dedim ama yine de içim birazcık burkuldu internetteki olumsuz yazılardan.

Yarın daha da iyi olacağını umuyorum...

Kucakta uyutmaya devam;( ve saat başı bilemedin 2 saatte (nadir 2 saat uyudugu) kalkıyoruz.yrnidoğan misali.... ne zmn uzayacak bu uykular :/

Kucakta uyutmaya devam;( ve saat başı bilemedin 2 saatte (nadir 2 saat uyudugu) kalkıyoruz.yrnidoğan misali.... ne zmn uzayacak bu uykular :/
Bende ayniyim nezaman uyuycaz bu saat oldu oturuyoruz halen biri uyusa digeri uyumuyor onu yatiriyorum digeri kalkiyor ikiz olunca daha katmerli oluyor hersey kisir dongunun dibindeyim

Bende ayniyim nezaman uyuycaz bu saat oldu oturuyoruz halen biri uyusa digeri uyumuyor onu yatiriyorum digeri kalkiyor ikiz olunca daha katmerli oluyor hersey kisir dongunun dibindeyim
Ayy kıyamam sana... daha zor olmaz mı :/ tahmin edebiliyorum,Allah yardımcın olsun canım.. tabii diorum hep Allah saglık versin de gerisi çekiliyor. Onlar iyi olsun yeter.

Ayyy biz bir tane ile zorlaniyoruz, Allah kolaylik versin ama ne güzel bir sans ikiz bebek sahibi olmak :)

Bizde aynıyız tam uzamaya başliyor diyorum yine ayni oluyor, 6 aydan sonra duzenleniyormus bizde onu bekliyoruz. Şükür her halimize, baziları yakınmak gibi algılayabilir madem zor geliyor niye yaptın falan diyenleri duyar gibiyim.
Biz burada dertleşiyoruz anlattikca hafifliyoruz, çözum ariyoruz varsa elahmdulillah yoksa eyvallah bu da çok gorulmesin ama dimi.
Yasadiğımın dublesini yasayan bir anne, rabbim kat kat karşina getirsin bunları insallah.

Tabii cnm cok sükür.. o iyi ,saglıklı olsun da varsın saat bası kalksın.. nasılsa gün gelecek düzene girecek :) maksat dedigin gibi tecrubelerden faydalanıp cöZüm bulmak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…