2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizimki uykudan kalkar kalkmaz gozunu acmadan emerse emiyor bir de cookk uykusu geldiginde cok acikmis oldugu icin arasi bos. Ama gece cok sık kalkip emiyor gun icinde emmemesini tamamen oyun arayisi, farkindaliklari ve dis huzursuzluguna bagliyorum. Endiselenme hemen canim ben de endiseleniyordum bez durumu normal seyrinde devam ettigi icin endiselenmiyorum artik. Bir de ac olsa zaten anlarsin

Ayy allahım su bazı doktorların rahatlıgı beni öldürüyor! Nasıl böyle rahat konuşabiliyor,fasulye yedin ondanmışş! Töbe töbe yaa! Sinir oluyorum yemin ederim.

Bence normal,zaten 3 saatte bir emzirmek gayet yeterli yani... kaldı ki 15 dk ve 10 dk da doyurur karnını,artık yenidogan deiller koca bebe oldular.kiii arada da 80cc icmis,gayet normal yani cnm

Bence normal,zaten 3 saatte bir emzirmek gayet yeterli yani... kaldı ki 15 dk ve 10 dk da doyurur karnını,artık yenidogan deiller koca bebe oldular.kiii arada da 80cc icmis,gayet normal yani cnm

biz sizleri geriden takip ediyoruz ya canim o yuzden tedirginim. 5 kiloyu gecemedik bir turlu.bu ay 300 gr almis dönmeye de baslamadi.ister istenez kafam takiliyor.

Hanımlar güvendiğimiz birisinden keçi sütü bulduk onu yoğurt yaptım. Gayet iyi tuttu. Fakat ben tadına baktım kokuyor
Ben sevmedim ama oğlum yedi . Bazıları da inek sütüyle karıştır mayala kokmaz dedi varmı deneyen ?

biz sizleri geriden takip ediyoruz ya canim o yuzden tedirginim. 5 kiloyu gecemedik bir turlu.bu ay 300 gr almis dönmeye de baslamadi.ister istenez kafam takiliyor.

Doğru diosun insanın kafasına takılıyor annelik iste :) ama bana doktorum daha 4aylıkken bile dedi,10 dk da karnını cook rahat doyurur diye... cok sıkma canını. Artık hareketlenmeye basladılar zaten kilo alımları azalacak.doktor bisey dedi mi ki bu konuyla ilgili?

Ben doktora sormustum, bana inek ya da keci sütü farketmez demişti,,mesela bazı bebeklerin inek sütüne alerjisi oluyor keci sütüyle yapılıyor yoğurdu ya da peyniri.bence bisey olmaz,yanii kokuya takılma cok.aklına takılıyorsa da doktoruna bi sor istersen.

Ben keçi kokusunu bildiğim için bana koktu ama oğlum bilmediği için yedi. Yapan varmı merak ettim

B bursa_83 bizim oglan da gece cok daha iyi emiyor.gunduz red diyemem ama bir ses duydugunda gozune birsey carptiginda apartmandan tadilat sesi geldiginde bile memeden uzaklasiyor.boyle boyle buyuyecekler.dayan biraz daha ek gida zamani geliyor.belki erkenden baslatirlar.anne sutu onemli evet ama en onemli zamanlarda aldi kuzucuklar zorla da olsa.

Ayy allahım su bazı doktorların rahatlıgı beni öldürüyor! Nasıl böyle rahat konuşabiliyor,fasulye yedin ondanmışş! Töbe töbe yaa! Sinir oluyorum yemin ederim.
Teshis ve tedavinin icimize sinmesi icin onlarla aşik atacak kadar bilgili olmaliyiz ama onlar muayene ucretini hakediyor ne komik degil mi

Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Bu korku her yerde artık malesef

Ben süre tutmuyorum canım ama emme süresi kısaldı. Kısa sürede boşaltıyor artık memeyi. Bi kere meraktan emdikten sonra sağdım 10 cc ancak çıktı dedim boşaltmış tamamen, doyurmuş karnını bi güzel

Benim kizlarda oyle onceden daha cok yiyorlardi bende cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…