2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet ilk dogdugu zamanlardaki aglayarak uyanmalar hic yok.uyandigini belirten sesler cikariyor:)
Sunnet icin de icinizi ferah tutun.Allahin izniylr kolaylikla atlatacaksiniz.bizi habersiz birakmayin:)

Bizim de lokal oldu.ac ya da tok olmasiyla ilgili birsey soylemediler.igneyi vurup 15 dk beklettiler emzirdim bile o arada.zatem 45 gunluktu.emerek gittik emerek geldik:)
Ilk gun bile banyo yapabilecegini soylediler.ama ben 2 gun sonra yikadim.surekli bez degistirmedik ama kakasini yapip yapmadigina dikkat ettim cok.yaptiysa uzun sure kakali kalmasin diye.klipsi cikardiktan sonra kabugunun daha cabuk dusmesi icin cis yaptigi zamanlar hemen degismeyin bezini biraz oyle kalsin dediler.

Uykum kacti gece gece aklima bir gun onceki patlama takildi.bize o kadar yakin ki evin icinde hissettik sesi.dogalgaz patlamasi dediler basta ölen olmamasina ne kadar sevindiysek bomba olmamasina o kadar sevindik nerdeyse.ama bombaymis.sarildim yavruma birakasim yok biz nasil koruyacagiz kuzulari.hayirli sabahlara dogsun tum gecelerimiz.

Sizede çok geçmiş olsun
Bebişler geç geldi zahmetleri devam ediyor buna şükür.
Kıymet zahmette gizlidir cok şükür bugününümuze.
inşaallah geçici bir durumdur nasıl vücudunu kaşımak istiyor görsen çok üzülüyorum

Rabbim şifa versin bebişlerimize

Ben yumurta tüketiyorum onu da kessemmi acaba doktor önce süt dedi ama bilemedim.
Inşaallah geçici bir şeydir

yumurta da mi yasak Gretchen Grundler ?
benim listede yok ama yemeyim mi ki?
Bizde egzama olduğu için yumurtayı da kestim ama zaten ben lezyonlarin durumuna gore bir kac besini de hayatımdan çıkardım şimdilik mesela patlıcan, findik fistik, tavuk, mandilina portakal, çikolata sut ve süt ürünleri 20 gün sonra tekrardan teker teker deneyeceğim ve vucut tepkisine bakacağım drumuz öyle demisti, zaten ek gıda döneminde de olacağız bakalim deneme yanılma yoluyla ve çıkarsa deri testi ile tespit edebiliriz alerjenleri ins.

tahin de mi yemeyim
Onun içinde de tereyağ var sanırım

Bir anne olarak endişelenmek cok normal gözlemlediğin seyi ben de okumustum ve insan sorgulamadan edemiyor ama maalesef çoğumuz tıb eğitimi almadik ve sırf bu yuzden bebegimizin başına bir sey gelse kendimi affedemem. Aşı yaptirmak durumundayiz. Aşı yaptirmayan aileler var mı gerçekten sayisi azdır diye tahmin ediyorum

sagol canim size de cok gecmis olsun.
onlar iyi olsun da biz her seye katlaniriz.
bizde kasinti kizariklik yok. yuzunde hafif egzama oluyor ara ara,bebek egzamasiymis. krem suruyorum.

internette bir blogda sut diyeti yapan bir annenin listesini gordum. orda dana eti,findik,ceviz,kuru kayisi,kuru incir yasakti ama benim listemde bunlar yazilmamis. kendi listeme mi uymaliyim acaba?

tahine de elveda o zaman

yuzunde bebek egzamasi ve kuruluk var. yumurta da yemeyim,napayim. zeytin ekmek recel neyime yetmiyor

hem alerji hem de hic sut istememesi yuzunden az kilo aliyor sanirim. acaba sutun tadini mi begenmiyor artik diye dusunmeye basladim.bu ay da yine 300 gram alirsa mamaya baslayacagim. hala 5 kilo. gelisimi geri kalacak diye korkuyorum.

gunaydin kizlar. mutlu hafta sonlari.
sizin bebeler ortalama kac dakika emiyor ?
gecen gun not aldim. 08.30-14.30 arasi 2 defa emzirsim,biri 15 biri 10 dk olmak uzere. zorla da 80 cc icti,biri 50 biri 30 cc olmak uzere. 6 saat icin cok az degil mi.?
niye emmiyor ve niye sut istemiyor anlamiyorum,deliricem ya

yumurta da mi yasak Gretchen Grundler ?
benim listede yok ama yemeyim mi ki?
Defne'nin yumurtaya alerjisi minimum seviyede. Doktor bana devam edebilirsin dedi. Günde 2 tane yediğimde bir sorun olmuyor daha fazla yersem huzursuzluk başlıyor. O yüzden ben kontrollü gidiyorum. Sen de çocuğunun tepkilerini gozleyip karar ver. Sizin deride test yapılacağı için daha net olur sonuç.

keske bizim de bitse "red". 2 haftadir diyetteyim ama
Biraz sabret, belki tükettiklerinden birine daha alerji vardır. Sabret sonuçlar çıksın ondan sonra daha net fikrin olur.

Ben yumurta tüketiyorum onu da kessemmi acaba doktor önce süt dedi ama bilemedim.
Inşaallah geçici bir şeydir
Bunda iki farklı yol izleniyor. Biri önce tüm alerjenleri kesip 3 haftada bir yavaş yavaş açmak, diğeri önce sütü kesip düzelme olmazsa geri kalanı sırayla kesmek. İki fikrin de mantıklı tarafı var. Bana her şeyi kesip yavaş yavaş açmak çok zor geldi. Sadece süt diyetine bile sütümün kalitesi etkilendi katı diyet yapsam ne olurdu bilmiyorum. Facebook bybo alerji grubuna katilip oradan fikir alabilirsin, yardımcı oluyorlar.

Çok iyi anlıyorum canım . Kendine bişey yapılsa bu kadar dert etmiyor insan. Küçük diye korkuyoruz ama korkma hiç :)
Ağrısı için sünnetten 2 saat sonra falan anestezinin etkisi geçince calpol verdik 5 saat sonra tekrar verdik geceyi rahat geçirdi sabahta aynı şekilde . Ağrısı oldukça mızırdandıkça ver dedi doktor.
Sizin kaçta peki sünnet ?

Tahinin içinde tereyağı hiç duymamıştım . Tahin susamdan yapıldığı için o yağ susam yağı olsa gerek.

Varlar ve giderek artiyorlar. Tabi bize geldiklerinde 6 yaşında oluyorlar çoğu aşının zamanı geçmiş oluyor. Neden yaptirmadiniz diyorum anlatıyorlar okulda yapılan aşıları kesinlikle yaptırmak istemiyorlar yani okul basan velim oldu.
Yanı ben diğer çocukların yanına katip çocuğuna aasi yaptırtsam öğretmen cinayeti

Ama bunu yapanlar çok bilgili aileler ole cahil felan değiller yani . Ve ne yalan söyleyeyim hanımlar çocukları gerçekten çok sağlıklı (masallah)

Hiçbir aşımı yaptırmıyorlar çocuk felci diğer ağır hastalıkların aşıları

Çok sağolun ya bizim de 1 saat sonra falan inşallah geçsin yazarım ben :)

Sağol canım 1 saat sonra olacak hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…