2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Yavaş yavaş devrilmemeye başlayacaklar
Oturdukça öğreniyorlar.
Benim kız da çok devriliyordu şimdi daha az devriliyor. Bir eliyle kendini destekleyip diğeriyle bir şeye uzanmaya yeni yeni başladı.

Canım korktuğu için ağlıyor ilk iğne zor geçti bizimki en çok ona ağladı. İki güne daha iyi olacak inş emin olabilirsin .
Evet canım igneye çok ağladı ama ameliyatta daha sonrasında da çok ağladı babası girdi en çok dikilirken Ağlamış neyse çok şükür bitti en azindan

Gelmis gecmis olsun tez zamanda iyilessin.tum guzel gunlerini gorun insallah.calpol rahatlatir.bir emzirin eger emiyorsa.sakinlesir.agrisi diner kuzunun
Çok teşekkür ederim amin insallah.emziriyorum doktor surup yazmış onları veriyorum

Kiyamam yaaa ama hissetmemesi gerekir agriyi.sen uzulme orda agladigi icin.o etrafindakileri tanimadigi icin aglamistir annesi.

Çok geçmiş olsun. İnşallah geceniz ve bundan sonrası çok rahat geçer.

Çok geçmiş olsun canım çabuk geçer bende fotoğraflarına baktığımda çok üzülmüştüm ama ameliyathane ortamı başlı başına ürkütücü herkes yeşil önlüklü boneli falan benimki ondam korktu kesin ona ağlamıştır bide yanında giremedik. Dikiş atarken de bacaklarından tutuyorlar ya oda tedirgin etmiştir , sağlık olsun maşallah kuzucuğa .

Kiyamam yaaa ama hissetmemesi gerekir agriyi.sen uzulme orda agladigi icin.o etrafindakileri tanimadigi icin aglamistir annesi.
Herhalde canım Hayır insanın içine de şüphe düşüyor acaba gerçekten uyuştu mu diye koca adam da değil ki sorasin uyuştu mu diye

Çok geçmiş olsun. İnşallah geceniz ve bundan sonrası çok rahat geçer.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.

Sağol canım maşallah kuzulara çok şükür aradan çıktı diyorum ki aşı gitti sünnet gitti diş te çıksa arada kaynardi ne guzel:)
Çok geçmiş olsun cnm...
Sağol canım teşekkür ederim.

Bence yeterli gibi ama normal tüketimini bilmediğim için sen daha iyi anlarsın tabi

Canim keçi sütü biraz geç mayalanır bildiğim kadarıyla inek sütüyle mayalanma süreleri aynı değil yani keçi sütüne göre açarsan inek sutu ekşimiş olabilir tahminen

hosgeldinn
Yarın sunnetimiz var.GerginimBugün doktorun asistani 2 3 saat aç olsa iyi olur dedi.Sünnet yaptıran anneler size böyle bir şey dediler mi ?benim oğlum 2 saat dayanmaz bu gerçekten şart mı?
allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.
bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…