Benim kızımda çok kilolu değil canım ama doktor ve sağlık ocağındaki hemşiremiz izlemlerde normal diyor. Sadece çok hareketli ben hiç kilo almasını beklemiyorum ama azda olsa alıyor yinede. Sizde durum farklı küçük doğduğu için sor tabi yinede sen için rahatlar
sut diyeti icin gittigim diyetisyen az almis dedi ki oyle yani,300 gram nedir ki.
bakalim kendi doktoru ne diyecek.
acaba sutun tadini mi begenmiyor artik diye dusunmeye basladim.
sut diyeti icin gittigim diyetisyen az almis dedi ki oyle yani,300 gram nedir ki.
bakalim kendi doktoru ne diyecek.
acaba sutun tadini mi begenmiyor artik diye dusunmeye basladim.
Baktın mı hiç tadına. Ben çalışıyorum öğlene kadar bigün bıraktığım sütü içmemiş Ravzanur, çalıştığım yer yakın olduğundan hemen geldim bi baktım süt tuzlu ondan içmemiş. Belki seninki de bundan olabilir canım
Günaydın güzel anneler siz bezleri kilosuna göre mi kullanıyosunuz. Benim kızım 6600 şuan biz 4 numara kullanıyoruz sleepy, 3+ hem sıktı hemde sızdırma yapıyordu çok fazla. Ama dün bi yerde okuduğumda bebek bezini kilosuna göre kullanmazsak yürümede zorluk yaşarmış bebekler. Bu arada 4 numara 7 14 kilo
ben kilosuna gore kullaniyorum canim. cok fazla iz yapiyorsa da hafif bol birakiyorum.
dogdugundan beri pampers kullaniyorduk ama gecen gun ebebek magazasi kapanmasi dolayisiyla cok ucuza 3 aylik baby&me aldik
ne pampersta ne baby me de bol baglamama ragmen sizma yasamadik biz.
ben kilosuna gore kullaniyorum canim. cok fazla iz yapiyorsa da hafif bol birakiyorum.
dogdugundan beri pampers kullaniyorduk ama gecen gun ebebek magazasi kapanmasi dolayisiyla cok ucuza 3 aylik baby&me aldik
ne pampersta ne baby me de bol baglamama ragmen sizma yasamadik biz.
sagol canim:)
doktordan duyayim da rahatlayim.
nedenini biliyorum aslinda bu tedirginligin. genetik testler falan yapildi ya,cok sukur temiz cikti yapilanlar ama carsamba yeni bir genetik test yapilacak,o yuzden kafam takık. bir sey mi var dusuncesi hamileligimin 5.ayindan baslayarak beni yedi bitirdi.
Baktın mı hiç tadına. Ben çalışıyorum öğlene kadar bigün bıraktığım sütü içmemiş Ravzanur, çalıştığım yer yakın olduğundan hemen geldim bi baktım süt tuzlu ondan içmemiş. Belki seninki de bundan olabilir canım
ama sut ayni sut,yediklerim ayni. hatta diyete girdim. tadina bir iki defa bakmistim,cok sahane degil ama anne sutunun tadinin cok guzel olmadigi konusulmustu sanki burda.
e kilo alamazsa rapor yazdiklari mama(pregomin as) daha kotuymus,onu nasil icecek benim anasinin sutunu begenmeyen kuzum
ama sut ayni sut,yediklerim ayni. hatta diyete girdim. tadina bir iki defa bakmistim,cok sahane degil ama anne sutunun tadinin cok guzel olmadigi konusulmustu sanki burda.
e kilo alamazsa rapor yazdiklari mama(pregomin as) daha kotuymus,onu nasil icecek benim anasinin sutunu begenmeyen kuzum
nisan1990
biz de dun gectik 4 numaraya.7 kiloya yaklastik sanirim ama prima pampers 3 numarada sizinti falan olmasa da skyordu.bogum yerleri kipkirmizi olmustu kesik gibi.neden 1 beden buyuk bez yurumede sorun cikarsin anlamadim
nisan1990
biz de dun gectik 4 numaraya.7 kiloya yaklastik sanirim ama prima pampers 3 numarada sizinti falan olmasa da skyordu.bogum yerleri kipkirmizi olmustu kesik gibi.neden 1 beden buyuk bez yurumede sorun cikarsin anlamadim
Günaydın güzel anneler siz bezleri kilosuna göre mi kullanıyosunuz. Benim kızım 6600 şuan biz 4 numara kullanıyoruz sleepy, 3+ hem sıktı hemde sızdırma yapıyordu çok fazla. Ama dün bi yerde okuduğumda bebek bezini kilosuna göre kullanmazsak yürümede zorluk yaşarmış bebekler. Bu arada 4 numara 7 14 kilo
7900 civarı oğlum sleppy 4+ kullandım. Nasıl sorun yasarlar ki bilemedim. Bende erkek bebeklerin pipisini sikmamasi gerektiği için diğer beze 500 gr kala geçiyordm büyüğüne. İz yapıyordu cunku
nisan1990
biz de 4 numaraya geçtik geçen hafta çünkü bacaklarını sıkıyor ve çok iz yapıyordu. Pampers alıyoruz. Ve evet anlaşmış gibi 6'da kalkıyorlar erken kalkıp erken yatıyorsa ne güzel.
Canim cok sagol Emir de olup kurtulsun güzelce inşallah.Yazarım tabi ne olacak sanki:) lokal anestezi oldu hastaneye gittik önce aldılar ignesini yaptılar bize geri verdiler 15 dk sonra ameliyathaneye aldılar. Eşim girdi içeri bi 15 dk sonra getirdiler ondan sonra yarım fitil verdik bizim özel bir durum olduğu için doktor daha geç iyileşir dedi.Doktor antibiyotik falan da verdi böyle işte :)
Sağol canın amin inşallah. Çok şükür diğer gecelerdeki gibiydi (yani saat başı uyanan meme emen bir bebekti) ağlaması olmadı her zamanki gibi meme istedi başka bir sorun olmadı şimdi derdim yapisiklik durumu olduğu için iyi bir bakım yapıp düzgünce iyileşmesini sağlamak