2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

yumurtayi 2 taneden 1e dusurdum zaten.
deri testinde yumurtaya da bakacaklar sanirim. kagitta oyle not var.
1 ay oyle uzun geliyor ki,merak merak merak

canim allah damatligini da gostersin.
darisi basima. benim de kafamda sunnet olayi ama doktor 6 ayi tamamlasin dedi diye bekliyoruz.
gecmisin hepsini tam okuyamadim. ayrintili yazmadiysan hangi yontemle vs oldu yazar misin,eger yazdiysan yazma bir daha,okuya okuya gelirken gorurum:)

Benimkide devriliyor.ayaklarına uzanıp tutuyor.bu şekilde oturması zararlımı? Sanki çok eğiliyor gibi geliyo bana.
Benimki de aynen onu yapıyor. Uzun süreli olmadıktan sonra zararlinoldugunu düşünmüyorum. Kesfediyordur diye düşünüyorum. Ama bur süre sonra ilgisini başka yöne çekiyorum. Kucağına da yastık koyuyorum.

Canim cok sagol Emir de olup kurtulsun güzelce inşallah.Yazarım tabi ne olacak sanki:) lokal anestezi oldu hastaneye gittik önce aldılar ignesini yaptılar bize geri verdiler 15 dk sonra ameliyathaneye aldılar. Eşim girdi içeri bi 15 dk sonra getirdiler ondan sonra yarım fitil verdik bizim özel bir durum olduğu için doktor daha geç iyileşir dedi.Doktor antibiyotik falan da verdi böyle işte :)

Geçmiş olsun, Rabbim damatlığını da gösterir insallah nasıldı geceniz
Sağol canın amin inşallah. Çok şükür diğer gecelerdeki gibiydi (yani saat başı uyanan meme emen bir bebekti) ağlaması olmadı her zamanki gibi meme istedi başka bir sorun olmadı şimdi derdim yapisiklik durumu olduğu için iyi bir bakım yapıp düzgünce iyileşmesini sağlamak

Olmaz misaat 1-3-5 kac gundur uyaniyor.ya da bu saatlerden 15 er dk once.kurulmus saat gibi.3 te 1e gore daha zor uykuya geciyor 5 te daha da zor..erken gece uykusuna yatsin istemiyorum sabah olmuyor ama cok gec yatmamasi da lazim.gececek bu gunler
Uyku eğitimiyle okur
Evet geçecek hepsi. Miss gibi deliksiz gece uykuları olacak inşallah

Benim kızımda çok kilolu değil canım ama doktor ve sağlık ocağındaki hemşiremiz izlemlerde normal diyor. Sadece çok hareketli ben hiç kilo almasını beklemiyorum ama azda olsa alıyor yinede. Sizde durum farklı küçük doğduğu için sor tabi yinede sen için rahatlar

Günaydın güzel anneler siz bezleri kilosuna göre mi kullanıyosunuz. Benim kızım 6600 şuan biz 4 numara kullanıyoruz sleepy, 3+ hem sıktı hemde sızdırma yapıyordu çok fazla. Ama dün bi yerde okuduğumda bebek bezini kilosuna göre kullanmazsak yürümede zorluk yaşarmış bebekler. Bu arada 4 numara 7 14 kilo

Bende 4 numara kullanıyorum 6400 ken başladık şu an 7200 kilosu prima 8-14 yanlız ama tam oluyor

doktorumuz alerji testleri icin gastroya yonlendirdiginden beri gitmedik doktorumuza. testleri tamamlayip oyle gidelim dedik.
cok da hareketlenmedi emir,yani dönmelere falan baslamadi. tedirginligim o yuzden.
Anladım cnm,bi git bakalım dr ne dicek ama içini ferah tut derim:)

Bende 4 numara kullanıyorum 6400 ken başladık şu an 7200 kilosu prima 8-14 yanlız ama tam oluyor
Teşekkür ederim. Şuan 4 numara bulamadığımız dan 4+ aldık hatta aralarında bi fark yok ölçtüm. 1 paket 4 numara kaldı sonra ona başlarım diyodum ama öyle bişey görünce bi sorayım dedim

Biz 6300 kg den beri prima 4numara kullanıyoruz 8-14 kg olanı.cunku 3sıkıyor vr sızdırıyordu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…