2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Seni cok cok ii anlıyorum,annelik işte her donem illa ki bizi tedirgin edecek biseyler cıkar.. hele bi de senin gibi hassas bi durum varsa.. ama iyi düsün iyi olsun hem bak genetik testler ii cıkmıs. Eminim sonrakilerde ii cıkacak

Merhabalar çok teşekkür ederim çok sağol.Amin inşallah görelim o günleri güzel hanim hanim gelinlerle
Ne gelini yaaaaa ben ikinciyi de dogursam oglan cikar herhalde.oglan anasi tipi diye birsey var hakikaten o da ben de var hissediyorumşaka tabii allahim tum guzel gunlerini gostersin

Joie mimzy lx kama sandalyesi ebebek te 329 tl. Ye dusmus almaya gidiyoruz...kaldiysa

aminnn canim insallah
dualarinizda benim kuzumun da adini gecirirseniz sevinirim

Joie mimzy lx kama sandalyesi ebebek te 329 tl. Ye dusmus almaya gidiyoruz...kaldiysa

aksam internetten oyun halisi alirken gordum ben de. mama sandalyesi arastirmasina girmedim o yuzden bilemiyorum ama fiyatlar hep boyle mi?
disarda 50 liraya falan da gormustum de,illaki kalite farki vardir ama pahali geldi
insallah bulursun canim. internete de bak eger bulamazsan magazada.

B bursa_83 alıntılamıştım birkaç şey daha ama kaybolmuş. Bir tek sana vereceğim cevap aklımda.

Eğer kilosunu başka yerde ölçtürdüysen çok moralini bozma. Kendi doktorunda tartılıyor hep, gastroenterolojist tarttığında kilo vermiş gibiydi 1 haftada ama o ay uzun zamandır aldığından fazla aldı. Farklı tartılar farklı sonuçlar veriyor. Boyu da 1 haftada 3 cm uzamış gibiydi ama 1 ayda 2 cm uzamıştı kendi doktoruna göre. O yüzden kendine sıkıntı yapma hep tartılar bozuk

Yanlış animsamiuorsam bu hafta şok a 50 tl ye geliyordu. Pozisyon değiştirmiyor içinde rahat bir minderi kılıfı falan yok. Ama kullanıp çok memnun kalan var. kimi bebek mam sandalyesi sevmiyor. O yüzden bende e bebekten almistim

Cnm bu tarz sandalyelerde boyle.aslinda chicconun benzer modelini begenmistim o cok daha pahali ve indirimi yok.o yuzden bu tatmin edici geldi.peregonun 1999 tl ye var isin bitimce kapali otoparka koysann kimse yadirgamaz

7900 civarı oğlum sleppy 4+ kullandım. Nasıl sorun yasarlar ki bilemedim. Bende erkek bebeklerin pipisini sikmamasi gerektiği için diğer beze 500 gr kala geçiyordm büyüğüne. İz yapıyordu cunku
O kısmını yazmamışlardı, doğruluğu var mı diye buraya sorayım dedim. Teşekkür ederim

Çok şükür erken yatıyor ama çalışan anne olunca haftasonu en azından geç yatıp geç kalkmasını isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…