sagol canim:)
doktordan duyayim da rahatlayim.
nedenini biliyorum aslinda bu tedirginligin. genetik testler falan yapildi ya,cok sukur temiz cikti yapilanlar ama carsamba yeni bir genetik test yapilacak,o yuzden kafam takık. bir sey mi var dusuncesi hamileligimin 5.ayindan baslayarak beni yedi bitirdi.
Ben sanmıyorum ya,hem bize dr demişti artık 4e gecin diyenisan1990 biz de dun gectik 4 numaraya.7 kiloya yaklastik sanirim ama prima pampers 3 numarada sizinti falan olmasa da skyordu.bogum yerleri kipkirmizi olmustu kesik gibi.neden 1 beden buyuk bez yurumede sorun cikarsin anlamadim
Ne gelini yaaaaaMerhabalar çok teşekkür ederim çok sağol.Amin inşallah görelim o günleri güzel hanim hanim gelinlerle
Cook severimmm babutsa nin soyledigi zamanlardan hem de....
madem uyandik
oturmaya mi geldik kizlar
Cook severimmm babutsa nin soyledigi zamanlardan hem de....oynamayi bilmem ama oturmaya da gelmedikkk
Ablam da cok begenmis...sinemaya gidemeyiz ama evde izleriz insevet ben de cok severim.oncedn daha cok dinlerdim ama filmden sonra tekrar gundemime aldim
filme gidemeyenlere evde izlemelerini tavsiye ederim.
Ben de dahilim o kafileye tablet kullandigim icin alamiyorum gece elime buyuk geliyorHala süt nöbeti tutan var mı acaba benden başka
Bu bebeleri anlamak zor valla. Hayırlısıyla bi ek gıdaya geçeydik biraz daha rahat olurduk o zaman diye düşünüyorum
Eşim diyor ki bugun hafta sonu uyuu oğlum
Annelere ne haftasonu ne tatil var .
Seni cok cok ii anlıyorum,annelik işte her donem illa ki bizi tedirgin edecek biseyler cıkar.. hele bi de senin gibi hassas bi durum varsa.. ama iyi düsün iyi olsun hem bak genetik testler ii cıkmıs. Eminim sonrakilerde ii cıkacak
Ablam da cok begenmis...sinemaya gidemeyiz ama evde izleriz ins
Joie mimzy lx kama sandalyesi ebebek te 329 tl. Ye dusmus almaya gidiyoruz...kaldiysa
Biz küçükken babam bizi haftasonu da erken kaldiriird. O erken kalkardi tek kahvaltı yapmazdı. O yüzden bize de hadi kalkın diye uyajdirirdihaftasonu oldugunu,heleki pazar gunu gec kalkildigini anlatmamiz ogretmemiz gerek bu bebelere:)))
Yanlış animsamiuorsam bu hafta şok a 50 tl ye geliyordu. Pozisyon değiştirmiyor içinde rahat bir minderi kılıfı falan yok. Ama kullanıp çok memnun kalan var. kimi bebek mam sandalyesi sevmiyor. O yüzden bende e bebekten almistimaksam internetten oyun halisi alirken gordum ben de. mama sandalyesi arastirmasina girmedim o yuzden bilemiyorum ama fiyatlar hep boyle mi?
disarda 50 liraya falan da gormustum de,illaki kalite farki vardir ama pahali geldi
insallah bulursun canim. internete de bak eger bulamazsan magazada.
Cnm bu tarz sandalyelerde boyle.aslinda chicconun benzer modelini begenmistim o cok daha pahali ve indirimi yok.o yuzden bu tatmin edici geldi.peregonun 1999 tl ye var isin bitimce kapali otoparka koysann kimse yadirgamazaksam internetten oyun halisi alirken gordum ben de. mama sandalyesi arastirmasina girmedim o yuzden bilemiyorum ama fiyatlar hep boyle mi?
disarda 50 liraya falan da gormustum de,illaki kalite farki vardir ama pahali geldi
insallah bulursun canim. internete de bak eger bulamazsan magazada.
O kısmını yazmamışlardı, doğruluğu var mı diye buraya sorayım dedim. Teşekkür ederim7900 civarı oğlum sleppy 4+ kullandım. Nasıl sorun yasarlar ki bilemedim. Bende erkek bebeklerin pipisini sikmamasi gerektiği için diğer beze 500 gr kala geçiyordm büyüğüne. İz yapıyordu cunku
Çok şükür erken yatıyor ama çalışan anne olunca haftasonu en azından geç yatıp geç kalkmasını isterdimnisan1990 biz de 4 numaraya geçtik geçen hafta çünkü bacaklarını sıkıyor ve çok iz yapıyordu. Pampers alıyoruz. Ve evet anlaşmış gibi 6'da kalkıyorlar erken kalkıp erken yatıyorsa ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?