Sünnet olan arkadaşlar geçmiş olsun. Bende erken yaptırmak istemiştim ama, oğlum tonton olduğu için hareketlenip zayıflamasıni bekleyelim dedi doktor. Şimdi yaparsak içine gömülüp bebeği rahatsız edebilirmiş.
Canim keçi sütü biraz geç mayalanır bildiğim kadarıyla inek sütüyle mayalanma süreleri aynı değil yani keçi sütüne göre açarsan inek sutu ekşimiş olabilir tahminen
Herhalde canım Hayır insanın içine de şüphe düşüyor acaba gerçekten uyuştu mu diye koca adam da değil ki sorasin uyuştu mu diye
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.
Sağol canım maşallah kuzulara çok şükür aradan çıktı diyorum ki aşı gitti sünnet gitti diş te çıksa arada kaynardi ne guzel:)
Sağol canım teşekkür ederim.
Olmaz misaat 1-3-5 kac gundur uyaniyor.ya da bu saatlerden 15 er dk once.kurulmus saat gibi.3 te 1e gore daha zor uykuya geciyor 5 te daha da zor..erken gece uykusuna yatsin istemiyorum sabah olmuyor ama cok gec yatmamasi da lazim.gececek bu gunler
allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.
bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.
Doğru diosun insanın kafasına takılıyor annelik iste :) ama bana doktorum daha 4aylıkken bile dedi,10 dk da karnını cook rahat doyurur diye... cok sıkma canını. Artık hareketlenmeye basladılar zaten kilo alımları azalacak.doktor bisey dedi mi ki bu konuyla ilgili?
doktorumuz alerji testleri icin gastroya yonlendirdiginden beri gitmedik doktorumuza. testleri tamamlayip oyle gidelim dedik.
cok da hareketlenmedi emir,yani dönmelere falan baslamadi. tedirginligim o yuzden.
Bbursa_83
bizim oglan da gece cok daha iyi emiyor.gunduz red diyemem ama bir ses duydugunda gozune birsey carptiginda apartmandan tadilat sesi geldiginde bile memeden uzaklasiyor.boyle boyle buyuyecekler.dayan biraz daha ek gida zamani geliyor.belki erkenden baslatirlar.anne sutu onemli evet ama en onemli zamanlarda aldi kuzucuklar zorla da olsa.
ek gidaya basladiginda oturmayi ogrenmis olmasi gerekiyor mu?
nisanin basinda 6 ay dolacak ama o zamana kadar oturacagini sanmiyorum.bu ay da kilo alimina baksinlar,dusukse ve mama ver derlerse ek gida oncesi 1 ay falan da hem sut hem mama veririm napayim.
Ben süre tutmuyorum canım ama emme süresi kısaldı. Kısa sürede boşaltıyor artık memeyi. Bi kere meraktan emdikten sonra sağdım 10 cc ancak çıktı dedim boşaltmış tamamen, doyurmuş karnını bi güzel
sure azalinca ben not almaya basladim canim. doktora gidince sordugunda unutmayim diye. gunde ortalama ne kadar icti gorelim bakalim.
o dedigini ben de yaptim. benden de cok az sut cikti. kafami kurcalayan 300 gr almasi. cok cok az. boyle olursa nasil yetisiriz sizlere.
onceden yarim saat falan emerdi canim. simdi 10 dakika.
hatta dun aksam 3 dakika emdi birakti. gerisini babasi zorla siringayla icirdi.
4-4.5 aylikken sizlerin bebisler kac kg ydu kizlar? her bebek ayni degil tabi ama en azindan ortalama hakkinda fikrim olur. arch2401SSunbright
allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.
bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.