2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sünnet olan arkadaşlar geçmiş olsun. Bende erken yaptırmak istemiştim ama, oğlum tonton olduğu için hareketlenip zayıflamasıni bekleyelim dedi doktor. Şimdi yaparsak içine gömülüp bebeği rahatsız edebilirmiş.

Canim keçi sütü biraz geç mayalanır bildiğim kadarıyla inek sütüyle mayalanma süreleri aynı değil yani keçi sütüne göre açarsan inek sutu ekşimiş olabilir tahminen
İkisini karıştırdım mayaladım bakalım tutacak mı canım ilk defa yapıyorum 48C de mayaladm.

Aynen canım aradan çıktı işte. Bende p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .

Hala süt nöbeti tutan var mı acaba benden başka
Olmaz misaat 1-3-5 kac gundur uyaniyor.ya da bu saatlerden 15 er dk once.kurulmus saat gibi.3 te 1e gore daha zor uykuya geciyor 5 te daha da zor..erken gece uykusuna yatsin istemiyorum sabah olmuyor ama cok gec yatmamasi da lazim.gececek bu gunler

Çok teşekkür ederim Barışın da damatligini
göstersin Allah.
Aynen canım aradan çıktı işte. p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .
İnşallah güzelce geçsin atlatsin kuzu.Bende korkuyordum da çok şükür öyle sıkıntılı olmadı 4.ay aşısı bizi daha çok zorlamisti darısı başına

doktorumuz alerji testleri icin gastroya yonlendirdiginden beri gitmedik doktorumuza. testleri tamamlayip oyle gidelim dedik.
cok da hareketlenmedi emir,yani dönmelere falan baslamadi. tedirginligim o yuzden.

ek gidaya basladiginda oturmayi ogrenmis olmasi gerekiyor mu?
nisanin basinda 6 ay dolacak ama o zamana kadar oturacagini sanmiyorum.bu ay da kilo alimina baksinlar,dusukse ve mama ver derlerse ek gida oncesi 1 ay falan da hem sut hem mama veririm napayim.

sure azalinca ben not almaya basladim canim. doktora gidince sordugunda unutmayim diye. gunde ortalama ne kadar icti gorelim bakalim.
o dedigini ben de yaptim. benden de cok az sut cikti. kafami kurcalayan 300 gr almasi. cok cok az. boyle olursa nasil yetisiriz sizlere.

Bence yeterli gibi ama normal tüketimini bilmediğim için sen daha iyi anlarsın tabi

onceden yarim saat falan emerdi canim. simdi 10 dakika.
hatta dun aksam 3 dakika emdi birakti. gerisini babasi zorla siringayla icirdi.
4-4.5 aylikken sizlerin bebisler kac kg ydu kizlar? her bebek ayni degil tabi ama en azindan ortalama hakkinda fikrim olur.
arch2401 S Sunbright

emir suan 4.5 ayiga yaklasiyor. oyle cok hareketli degil,donmeye baslamadi.mesela 1 2 dk. yuzustu yatiriyorum,kollarini ve kafasini kaldiramiyor daha, cabaliyor kuzum ama olmuyor henuz.
bakalim oyun halisi aldik. belki ordaki oyuncaklar sayesinde hareketlenmeye baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…