- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Canım bizim ilk gün zordu sadece onun dışında hiç bir sorunumuz olmadı, sadece daha fazka ilgi bekledi onun dışında sadece krem sürdük pipiye o kadar .Kızlar sünnet sonrası zorlaniyoruzantibiyotik ve ağrı kesici surup ve batikon verdi sargı daha bugün çıktı ama şimdi ishal oldu tamam zor iyileşir dedi ki sizlerin hiçbirinden bunları duymadım bu kadar da zor mu oluyor yapisiklik böyle ilaç vereceğini bilsem bu yaşta yaptirirmiyim beklerdim çok mutsuzum
kesinlikle sadece anne sutu vermek istiyorum ben de ama denemek icin baska carem yok. ayda 300 gr cok az emir icin. icmeye icmeye nereye kadar.
Ben de adini bilmiyorum premature sayfasinda kullanan kisiler vardi onlardan duymustum bir arastirayim istersencanim bize pregomin as yi soylediler,inek sutu alerjisi olan bebeklere veriyorlarmis. insallah alerji yoktur da mamayi deneyeceksem de normal mamalarla denerim,en azindan tatlari iyidir ve tatlandirici (pekmez,vanilya)vermek zorunda kalmam.
adi ne canim?
dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
oglumda sunnetten sonra içtiği antibiyotikten ishal oldu.sonrası pisik tabiki. Sunnetten daha çok aglamisti pisigine. Biz sünnet ani içeride değildik.şahit olsam bende dayanamayabilirdim. Zira ameliyathaneden oğlumu vermelerini beklemek bile tüketti. Hüngür hüngür ağladım sarildim. .Ama bir iki güne toparlaninca unutacaksiniz ikinizde. Geçmiş olsunTabi ki verecekti vermesinden ziyade küçükken verdiğim için üzülüyorum
Oğlumun uyku konusunda kendini ve bizi aşırı zorlamaya başlamasıyla uyku eğitimine karar verdik eşimle beraber. Sürecin başından sonuna kadar yanımda olduğu için, hatta neredeyse saat saat, uyku uyku takip ettiği için, en önemlisi de sürekli moral verip devam etmemi sağladığı için S sakyuz a buradan da çok teşekkür etmek istiyorum, hakkı ödenmez gerçektenMerhaba canım evet daha önce bir çok bilgi oaylaştım uyku eğitimi ile ilgili ilk oğlumda uzmandan yardım aldım 3.5 yaşında ve halen uykuları çok düzenli ve kendisi uyur bu haftada sarp a eğitim vereceğim sünneti bekliyordum atlattım çok şükür. Ama burdan yatdımcı olmaktansa dileyen arkadaşlar bana özelden yazarsa yardımcı olurum sonuçta her ailenve her bebek farklı detaylı konuşmak gerekir. Ve en önemlisi gerçekten istemek ve kararlı olmak. Araştırıp doğru karar vermek. Pınar sibirsky nin youtube videolarıda çok yatdımcın gerçekten bu konuda mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Ama doğru eğitim verildiğşnde 3 günde gece deliksiz uyumayı başarır ortalama 15-20 günde gündüz uykuları düzene girer. Buaradan T tubigo ve @beyazinci arkadaşlarımuz bana özelden yazdı şuanda eğitimleri bitti ve deliksiz gece ve uzun gündüz uylularına kavuştular.
Rica ederim canım kendin ve bebeğin başardınız ben sadece destek oldum . Uzun ve deliksiz uykular paşaya .Oğlumun uyku konusunda kendini ve bizi aşırı zorlamaya başlamasıyla uyku eğitimine karar verdik eşimle beraber. Sürecin başından sonuna kadar yanımda olduğu için, hatta neredeyse saat saat, uyku uyku takip ettiği için, en önemlisi de sürekli moral verip devam etmemi sağladığı için S sakyuz a buradan da çok teşekkür etmek istiyorum, hakkı ödenmez gerçekten
Bugün işe başladım ve uyku eğitiminin değerini bir kez daha anladım. Gündüzleri uyku konusunda aklım evde kalmadı, akşam da kendime vakit ayırabildim. Zor bir süreç ama değdi kesinlikle.
Çok şükür canım bizim de geçip gider inşallahCanım bizim ilk gün zordu sadece onun dışında hiç bir sorunumuz olmadı, sadece daha fazka ilgi bekledi onun dışında sadece krem sürdük pipiye o kadar .
İnşallah unutalim gerçekten çok istiyorumtesekkurler tecrübelerini aktardığın içinoglumda sunnetten sonra içtiği antibiyotikten ishal oldu.sonrası pisik tabiki. Sunnetten daha çok aglamisti pisigine. Biz sünnet ani içeride değildik.şahit olsam bende dayanamayabilirdim. Zira ameliyathaneden oğlumu vermelerini beklemek bile tüketti. Hüngür hüngür ağladım sarildim. .Ama bir iki güne toparlaninca unutacaksiniz ikinizde. Geçmiş olsun
2 ve 4 ün devamı bu onlarda olmadıysa olmaz büyük ihtimal bayağı olmuş yazalı var mı ateşi ?6. Ay aşımızı olduk . Ateş yapan oldu mu hiç ?
İnşallah düzelir hemen canım burada lokal yapmıyorlar genelmiş dr genel anestezi önerdi lokalde anestezi etkisi çabuk geçer ve daha fazla ağrı hisseder dedi mantıklı geldi genel olacak sanırım ya sen de böyle deyince zorlamanın anlamı yok lokal içinBirde kızlar oğlum ameliyatta çok ama çok ağladı bi ara Bayılacak sandım buradan yaptırmayan anneler vardır. Diyorum ki eğer yapisiklik varsa çok hassas ve cok hareketli bir bebeğiniz varsa gerçekten genel anestezi ile yaptırın! Tabi ki vücudunda daha çok narkoz olacak tabi ki lokalden daha sakıncalı ama ameliyat sonrası ve ameliyat sırasında bebegimin yaşadıkları o irkilmelerini görmeyi bu kadar ağlamasın hiç istemezdimbunlar sadece gözlem ve tavsiyelerim en iyisini yine doktorunuz bilecektir.
Bence ddayanmak icin kendini zorlama.cok sukur annen hayatta ve ayni sehirdesiniz.
Evet hamdolsun kendi adima daha iyi gidiyor diyebilirimayakta emmiyor en azindan gunduz cok emmiyor ama gece emiyor.gece kalkmalarina o yuzden ses etmiyorum bazen cok yipratici olsa da en azindan besleniyor diyorum.
Tek basinalik konusuna gelince hamileligim de tek basima gecti...dogumun ilk 20 gununden sonrasi da...Allah yardimcimiz olsun.sen hic uzme canini.bebegin beslenmesi kadar onemli senin psikolojin.annen ise bile gitse sen onun evinde ol:) esinden once eve geliyorsa o bile kar
Yok şükür ateş çıkmadı şmdilk. Huzursuzluk var sadece.2 ve 4 ün devamı bu onlarda olmadıysa olmaz büyük ihtimal bayağı olmuş yazalı var mı ateşi ?
Canım bende ertesi gün senin gibiydim , keşke yaptırmasaydık vs dedim eşim hep görürsün iyi ki yaptırmışz diceksin dedi. Gerçekten öyle de oldu. Şu an duygusal düşünüyorsun ve oğlum çok acı çekti buna biz vesile olduk gibi şeyler düşünüyorsun . Sende unutacaksın duygusal değil mantıklı düşününce aslında onun iyiliği için böyle bir karar verdiğini düşününce rahatlayacaksınÇok şükür canım bizim de geçip gider inşallah
İnşallah unutalim gerçekten çok istiyorumtesekkurler tecrübelerini aktardığın için
Merhaba , sürekli okuyorum sizleri ben ekim annesi olacaktım ama sezeryan olduğu için eylül annesi oldum :)
Ben şunu merak ediyorum emirin boy gelişimi nasıl ? Bende meme reddi yaşıyorum 1 ay kadar sürdü sonra herşey birdenbire yoluna girdi anlamadım yaklaşık 10 gün kadar şimdi yine sıkıntı yaşamaya başladım malesef
3.ayda meme reddinden dolayı 400 gr aldı ama boy 4 cm uzamıştı ,anne sütünden kesinlikle vazgeçmeyeceğim ve artı olarak şunu söylemek istiyorum ek gıdaya geçenlerde bebe bisküvisi kullanıyorlar ama onun içindede palm yağı var bebe bisküvisinide hiçbirzaman kullanmayı düşünmüyorum çözümü şu şekilde buldum emziği attık artık kullanmıyoruz ,uykuya geçeceği sırada memeyi veriyorum güzelce emiyor diyelimki uyudu ve aç uyku arasında emziriyorum denemeni tavsiye ederim bu ay 600 gr aldık ki bizim dr muz hiçbirzaman mama demedi , kendisi sızlanınca memeyi veriyorum biraz çekip hemen bırakıyor bu aralar etraflada çok ilgili ondan olabilir bu arada 22 eylül doğum tarihli,gayretinin farkındayım ama biraz daha diren bence anne sütü gibi varmı canım dediğimi dene bir istersen gerçekten emiri tanımıyorum ama mamaya geçerse diye üzülüyorum.
İnşallah düzelir hemen canım burada lokal yapmıyorlar genelmiş dr genel anestezi önerdi lokalde anestezi etkisi çabuk geçer ve daha fazla ağrı hisseder dedi mantıklı geldi genel olacak sanırım ya sen de böyle deyince zorlamanın anlamı yok lokal için
2 ve 4 ün devamı bu onlarda olmadıysa olmaz büyük ihtimal bayağı olmuş yazalı var mı ateşi ?
Bizim ilkinde olmadi ikincisinde oldu.bunlarin her biri ayri alemikisinde de oldu
Bizim ilkinde olmadi ikincisinde oldu.bunlarin her biri ayri alem
Emiyor mu peki benimki aşı günleri emmiyor Calpol veriyorum rahatlıyor hemen çok ağlıyorsa verebilirsin biraz yazık acı çekmesinYok şükür ateş çıkmadı şmdilk. Huzursuzluk var sadece.
Belli değil daha mart başı emar için anestezi alacak eğer bir ay arayla iki anestezi sorun olmazsa Nisa’n gibi olabilirne zaman yaptiriyosunuz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?