2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bizim ilk gün zordu sadece onun dışında hiç bir sorunumuz olmadı, sadece daha fazka ilgi bekledi onun dışında sadece krem sürdük pipiye o kadar .

kesinlikle sadece anne sutu vermek istiyorum ben de ama denemek icin baska carem yok. ayda 300 gr cok az emir icin. icmeye icmeye nereye kadar.

Merhaba , sürekli okuyorum sizleri ben ekim annesi olacaktım ama sezeryan olduğu için eylül annesi oldum :)
Ben şunu merak ediyorum emirin boy gelişimi nasıl ? Bende meme reddi yaşıyorum 1 ay kadar sürdü sonra herşey birdenbire yoluna girdi anlamadım yaklaşık 10 gün kadar şimdi yine sıkıntı yaşamaya başladım malesef
3.ayda meme reddinden dolayı 400 gr aldı ama boy 4 cm uzamıştı ,anne sütünden kesinlikle vazgeçmeyeceğim ve artı olarak şunu söylemek istiyorum ek gıdaya geçenlerde bebe bisküvisi kullanıyorlar ama onun içindede palm yağı var bebe bisküvisinide hiçbirzaman kullanmayı düşünmüyorum çözümü şu şekilde buldum emziği attık artık kullanmıyoruz ,uykuya geçeceği sırada memeyi veriyorum güzelce emiyor diyelimki uyudu ve aç uyku arasında emziriyorum denemeni tavsiye ederim bu ay 600 gr aldık ki bizim dr muz hiçbirzaman mama demedi , kendisi sızlanınca memeyi veriyorum biraz çekip hemen bırakıyor bu aralar etraflada çok ilgili ondan olabilir bu arada 22 eylül doğum tarihli,gayretinin farkındayım ama biraz daha diren bence anne sütü gibi varmı canım dediğimi dene bir istersen gerçekten emiri tanımıyorum ama mamaya geçerse diye üzülüyorum.

Ben de adini bilmiyorum premature sayfasinda kullanan kisiler vardi onlardan duymustum bir arastirayim istersen

Kızlar verem aşılarınız ne durumda. Bizimki 5 gündür sivilce gibiydi bugün ki banyoda patlamis. Birsey yapmam gerekiyor mu. Böyle mi oluyor tutmadı mi acaba

dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
Tabi ki verecekti vermesinden ziyade küçükken verdiğim için üzülüyorum
oglumda sunnetten sonra içtiği antibiyotikten ishal oldu.sonrası pisik tabiki. Sunnetten daha çok aglamisti pisigine. Biz sünnet ani içeride değildik.şahit olsam bende dayanamayabilirdim. Zira ameliyathaneden oğlumu vermelerini beklemek bile tüketti. Hüngür hüngür ağladım sarildim. .Ama bir iki güne toparlaninca unutacaksiniz ikinizde. Geçmiş olsun

Oğlumun uyku konusunda kendini ve bizi aşırı zorlamaya başlamasıyla uyku eğitimine karar verdik eşimle beraber. Sürecin başından sonuna kadar yanımda olduğu için, hatta neredeyse saat saat, uyku uyku takip ettiği için, en önemlisi de sürekli moral verip devam etmemi sağladığı için S sakyuz a buradan da çok teşekkür etmek istiyorum, hakkı ödenmez gerçekten

Bugün işe başladım ve uyku eğitiminin değerini bir kez daha anladım. Gündüzleri uyku konusunda aklım evde kalmadı, akşam da kendime vakit ayırabildim. Zor bir süreç ama değdi kesinlikle.

Rica ederim canım kendin ve bebeğin başardınız ben sadece destek oldum . Uzun ve deliksiz uykular paşaya .

Canım bizim ilk gün zordu sadece onun dışında hiç bir sorunumuz olmadı, sadece daha fazka ilgi bekledi onun dışında sadece krem sürdük pipiye o kadar .
Çok şükür canım bizim de geçip gider inşallah
İnşallah unutalim gerçekten çok istiyorumtesekkurler tecrübelerini aktardığın için

İnşallah düzelir hemen canım burada lokal yapmıyorlar genelmiş dr genel anestezi önerdi lokalde anestezi etkisi çabuk geçer ve daha fazla ağrı hisseder dedi mantıklı geldi genel olacak sanırım ya sen de böyle deyince zorlamanın anlamı yok lokal için

herkes kendince zorluk yasiyor iste. allah yardimcimiz olsun kim ne sıkıntı cekiyorsa.
zaten yeni geldi annem subat tatilinden.sehirdisindaydi. gelin dedi ama bakalim.

Çok şükür canım bizim de geçip gider inşallah
İnşallah unutalim gerçekten çok istiyorumtesekkurler tecrübelerini aktardığın için
Canım bende ertesi gün senin gibiydim , keşke yaptırmasaydık vs dedim eşim hep görürsün iyi ki yaptırmışz diceksin dedi. Gerçekten öyle de oldu. Şu an duygusal düşünüyorsun ve oğlum çok acı çekti buna biz vesile olduk gibi şeyler düşünüyorsun . Sende unutacaksın duygusal değil mantıklı düşününce aslında onun iyiliği için böyle bir karar verdiğini düşününce rahatlayacaksın

selam canim. allah bagislasin yavrunu:)
ben de hic mama vermek istemiyorum ama denemek zorundayim mamayi. eger mamayi sorunsuz icerse o zaman sutumu istemiyor diyecegim ama mamayi da icmezse o zaman bir saglik sorunu mu var acaba diye doktoruma soracagim. baska secenegim kalmadi. esim alistirma bardagi aldi,onunla 1 damla dahi cekmedi. niye icmedigini cozmem lazim. surekli beslemeye "calismak",emzirmeye "calismak" cok zor ve yorucu.

emirin boyu suanda 64 cm.

mesajin icin tesekkur ederim

ne zaman yaptiriyosunuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…