Ben temizliyorum bazen ama sonra ya kaynamis suyla yikiyorum ya yine sirkeli suya koyuyorum ne anladim o isten Oyun halisi ve oyuncaklar icin soruyosan denemedim@bursa_83
her kokuyu hemen alirim ama ben hic duymuyorum kokusunu burnumu marullara sokmadikca
hatta duvarlari koltuklari temizlerken tereddut ettim,sirke kokarsak diye kokmadi cok sukur.
nereye kadar dayanacagiz hic bilemiyorum canim. saatlerim ayni yerde oturmakla,sut sagmakla,emiri uyutmaya calismakla geciyor. e boyle oldugu icin de bir yere gidemiyoruz. gecenlerde teyzeme gittik havam degissin diye,burnumdan geldi. rahatca oturup emzirip ya da besleyemedim ki. yeter ki sadece "sakin"ce beslensin biberona da raziyim ama yok yani. o yuzden disari da cikamiyoruz. evimde daha rahatim en azindan. gittigim her yere sagma makinasi tasimaya yoruldum.kabullendim onumuzdeki 3 5ayimin boyle gececegini.
buna da sukur diyelim ne diyelim. allah guc kuvvet enerji versin bize.
Canım mamayı denedinmi tadı kötü olabilir ama belki içer kilo sorunu olmasa pes etme diyeceğim ama kilo sorunu var ve sende çok yoruldun inşallah bir an önce geçer sıkıntılı günleriniz
Ben de kokusundan tereddut edip kullanmadim sirkeyi ya dogal yaglardan yapilan katkisiz temizleyiciler kullaniyorum ya da yikanabilecek her seyi yikayip utuluyorum kaynatilabilinecek butun gerecleri de kaynatiyorum durun ben bunu bir deneyeyim
cok iyi valla
ppark yatagi nerden almistin?
anneme gittgimizde emiri yatirmak icin anneme eve alalim dedik ama sallanarak uyudugu icin paşacık,onda nasil yatar bilemedim.
bir de park yataklar derin mi,hic incelemedim bilemiyorum.
cok iyi valla
ppark yatagi nerden almistin?
anneme gittgimizde emiri yatirmak icin anneme eve alalim dedik ama sallanarak uyudugu icin paşacık,onda nasil yatar bilemedim.
bir de park yataklar derin mi,hic incelemedim bilemiyorum.
Park yatak babymall den aldik haziranda.kanz in.sallanabiliyor ama biz hic sallamadik.nasil diyeyim orta kademesi var smdilik oyle yatiyor.buyuyunce kaldirilacak.biraz derin olabilir ama kullananlar bebek buyudukce gorundugu kadar derin gelmedigini soyluyorlar.ben sepet besik ya da anne yani almadim kisa sureli kullanildigi icin
karyolasi kendi odasinda hic yatmadi henuz.6 aydan sonra ins.
Her yeri takip ediyorum.ama ebebek ve babymall de subat ayina özel her gun indirim var.1699 tl idi arabasi 1200 tl ye aldik indirimde kanz fernanda travel sistem.600 tl idi park yatak 350 ye aldik.549 tl idi mama sandalyesi 329 tl aldik