2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım mamayı denedinmi tadı kötü olabilir ama belki içer kilo sorunu olmasa pes etme diyeceğim ama kilo sorunu var ve sende çok yoruldun inşallah bir an önce geçer sıkıntılı günleriniz

Ya ne guzel ben hic sevmem sirke kokusunu sebzeleri yikarken zor dayaniyorum kokusuna
Ben de kokusundan tereddut edip kullanmadim sirkeyi ya dogal yaglardan yapilan katkisiz temizleyiciler kullaniyorum ya da yikanabilecek her seyi yikayip utuluyorum kaynatilabilinecek butun gerecleri de kaynatiyorum durun ben bunu bir deneyeyim

Valla ben de oyle indirimleri takip etmekten şaşi bakiyorum.bebek arabasinda park yatakta mama sandalyesinde yakaladim indirimi

cok iyi valla
ppark yatagi nerden almistin?
anneme gittgimizde emiri yatirmak icin anneme eve alalim dedik ama sallanarak uyudugu icin paşacık,onda nasil yatar bilemedim.
bir de park yataklar derin mi,hic incelemedim bilemiyorum.

cok iyi valla
ppark yatagi nerden almistin?
anneme gittgimizde emiri yatirmak icin anneme eve alalim dedik ama sallanarak uyudugu icin paşacık,onda nasil yatar bilemedim.
bir de park yataklar derin mi,hic incelemedim bilemiyorum.
Park yatak babymall den aldik haziranda.kanz in.sallanabiliyor ama biz hic sallamadik.nasil diyeyim orta kademesi var smdilik oyle yatiyor.buyuyunce kaldirilacak.biraz derin olabilir ama kullananlar bebek buyudukce gorundugu kadar derin gelmedigini soyluyorlar.ben sepet besik ya da anne yani almadim kisa sureli kullanildigi icin
karyolasi kendi odasinda hic yatmadi henuz.6 aydan sonra ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…