2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tebrik ederim kizlar bol uykulari olsun T tubigo

kizlar oyun halisinin oyuncaklarini yikayip mi kullandiniz? yattigi yeri sildiniz mi?
Ben oyuncaklarini sirkeli suda beklettim sonra duruladim.Halisini da sirkeli suyla sildimO sekilde yapiyorum kirlendikce .

Benim evde en cok kullandigim sey beyaz sirke ve elma sirkesi. Kizimin oyuncaklarini hep oyle temizliyorum.Kasigini ,tabagini ,ivirini zivirini onla kaynatiyorum.sevdigim bi kıyafetine demir damlasi mi damlasi mi dokuldu hoop sirke ve karbonat tertemizYerleri arada sirkeli suyla siliyorum.Kirecler de guzel temizleniyor.Kisaca sirke herseyim Benim icim rahat ediyor ama icin rahat etmeyecekse dogal bi deterjanin varsa once onla silip sonra sirkeli su sonra duru su yapabilirsin diye dusunuyorum kimyasal degmemis olur inciitanesi

Hanımlar oğlum sünnet olalı bugün 17. Gün dikişler düşmedi henüz ama iyi durumda iyileşti yani. Şimdi hava çk güzel kanguruya alıp çıkmak istiyorum bi sorun olur mu acaba ?

Kendim giibi birisini daha görmek ne güzel
Bazen deli olduğumu düşünüyorlar . Bu kadar abartma omada alışsın bilmem ne.
Zaten yeteri kadar kimyasal var . Bundan bari koruyalım.

Ca

Canım biliyorsun benimki de cok az emiyor.Emdikten sonra kalanını sagip,silikon kaşıkla iciriyorum biraz zor oluyor ama ne kadar ictigini biliyorum en azindan

sabah ben de oyle yaptim canim. yarisini dokuyor,eliyle vuruyor.sutlere yazik kuzum diyorum ama dinlemiyor
3 saatte ancak 80 cc icirebildim.aciktikca agliyor,agladikca huzursuzlaniyor,o huzursuzlandikca ben huzursuzlaniyorum. boylr bir kısır döngünde geciyor gunler. kilo alimi iyi olsa 10 dk emmesini,3 saatte anca 80 cc icmesini takmicam ama iste kilo kilo kilo.
allah senin de yardimcin olsun canim.
her sabah bitsin artik bu gunler diye dua ediyorum

Yalnız değilsin canım bütün günüm süt icirmeye calismakla geçiyor

nereye kadar dayanacagiz hic bilemiyorum canim. saatlerim ayni yerde oturmakla,sut sagmakla,emiri uyutmaya calismakla geciyor. e boyle oldugu icin de bir yere gidemiyoruz. gecenlerde teyzeme gittik havam degissin diye,burnumdan geldi. rahatca oturup emzirip ya da besleyemedim ki. yeter ki sadece "sakin"ce beslensin biberona da raziyim ama yok yani. o yuzden disari da cikamiyoruz. evimde daha rahatim en azindan. gittigim her yere sagma makinasi tasimaya yoruldum.kabullendim onumuzdeki 3 5ayimin boyle gececegini.
buna da sukur diyelim ne diyelim. allah guc kuvvet enerji versin bize.

Tebrik ederim kizlar bol uykulari olsun T tubigo

Ben oyuncaklarini sirkeli suda beklettim sonra duruladim.Halisini da sirkeli suyla sildimO sekilde yapiyorum kirlendikce .

sagol canim. biz de dogum oncesi evin her yerini koltuk dolap vs. sirkeli suyla sildik. sirke candır

emzik ve biberon temizleyici deterjanla temizleyen yok sanirim???

Kendim giibi birisini daha görmek ne güzel
Bazen deli olduğumu düşünüyorlar . Bu kadar abartma omada alışsın bilmem ne.
Zaten yeteri kadar kimyasal var . Bundan bari koruyalım.
Aynen bende oyle dusunuyorum.Elime bisey gecmesin hemen sirkeli suya Herseye de oluyor meret :) Giyecekten yiyecege kiyafetten oyuncaga

Ben temizliyorum bazen ama sonra ya kaynamis suyla yikiyorum ya yine sirkeli suya koyuyorum ne anladim o isten Oyun halisi ve oyuncaklar icin soruyosan denemedim@bursa_83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…