2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben de o videoyu uyguluyorum canim

evet evet emir de oyle suanda. daha cok yuvarlayim ben en iyisi.
Canım bizimki sürekli kucakta olunca baya geç döndü. Yere battaniye serdim üzerinede oyun battaniyesi serdim sürekli yerde. Daha çok hareket ettikçe açılıyor güçleniyor eller kollar. Yere bırak sende düz bi zemine yani :)

Biz küçükken babam bizi haftasonu da erken kaldiriird. O erken kalkardi tek kahvaltı yapmazdı. O yüzden bize de hadi kalkın diye uyajdirirdi
Bende ona alismisim bizimki pek ogrenmez

erkenden kahvalti yapamam asla. yiyemiyorum bir turlu ama hep beraber kahvalti yapmanin keyfi bambaskadir.
ay yaz gelse de acik hava kahvaltilari baslasa,ennn sevdigim

l koltugun uzun olan kismina müslini serip yatiriyorrum canim yuzustu. debeleniyor kuzum:)
yorulunca ceviriyorum. oyun halisi bugun gelir insallah,bakalim faydasi olacak mi?

oyuncaklar makinada mi?
neyle sildin canim?
Elimde yikadim.yeni mutfak sari bezine hafif kendi deterjanindan surdum sildim.sonra icime sinene kadar da deterjansiz islak nezle duruladim.simdi makineye aticam hassas yikamaya sana makineye at diyemiyorum cunku akibetini kestiremiyorum bizimki ustunde bayagi bir oynadi en azindan bozulsa da icime cok dokunmaz

Rica ederim canım güzel uykulat prensese sizin başarınız ben sadece yanınızda oldm o kadar.

Ca
Canım biliyorsun benimki de cok az emiyor.Emdikten sonra kalanını sagip,silikon kaşıkla iciriyorum biraz zor oluyor ama ne kadar ictigini biliyorum en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…