Ek gıda için alışveriş listemi paylaşmamı istemişti bir arkadaş ama kimdi tam hatırlamıyorum, sanırım
hifanur
sendin, değilsen de etiket için üzgünüm
Mothercare Teddy’s Toy Box mama sandalyesi (kalitesini ve minderini beğendim, önerebilirim almamış olanlar için)
Avent Penguen alıştırma bardağı
Mycey mama önlüğü (dokusunu beğendim)
Sevi Bebe tek kullanımlık mama önlüğü
Chicco kaşık (çok yayvan ama sanırım şimdilerde kullanımı için ideal olacak, kullanmadan yorum yapamam)
Smiley Baby parmak fırça (bpa, pvc, toksik madde içermiyor)
Moje cam rende (rendelemeyi düşünmüyorum ama her ihtimale karşı evde bulunsun dedim kalitesi güzel tavsiye ederim, kurşun içermiyor)
Best buharda haşlama aparatı (kalitesini beğenmedim, çeliği iyi ama tam törpülenmemiş kenarları keskin, daha fazla kargo gelmesin diye diğer ürünlerle aynı mağazadan aldık ama tırt çıktı.
Baby Jem meyve sebze emziği
Sevi Bebe kollu önlük (ön kısmının kalitesi çok güzel kolları inçe ama güzel bu. Beğendim. İhtiyaç halinde devamını Bora’dan alacağım muhtemelen.
Skip hop bölmeli tabak. Bu beklediğimden kaliteli geldi. Çok fazla klasik gitmeyeceğim %80 blw devam edeceğim için klasik ürünleri fazla almadım. O yüzden benim alışveriş listem klasik gidecekler için yetersiz sadece blw gidecekler için gereksiz olabilir. Karışık gidecekler için yatırım tavaiyesidir