2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

demir ilaci iciyor emir ve kan degerleri iyi dediler. baska bir nedeni olmali istahsizliginin?
masallah iyi puan almissin canim. hayirli olsun isin.

hımmm baya beklemis. sonra da bol suyla duruladin demi?

Bizde de geçen gün demir ilacı döküldü. Hemen çıkarıp kendi deterjanıyla çitileyip, duruladım ve geçti. Sirkeyle falan uğraşmadan bir deneyin, geçmezse uğraşırsınız.

cnm bu ara çok giremiyorum, kusura bakma o yüzden sormak istedim, şu an ne durumdasınız? kilo vs olarak yani..

rica ederim canim. gecen hafta olculdugunde 5 kiloydu. sık sık olcturmek de istemiyorum.az aldigini duyunca daha cok etkileniyorum. 3 hafta sonra kontrol var bakalim.

Eşek kadar oldu ama ben bile hala özlüyorum okuldayken.. zor tabi ama alışıyo insan,, işten döndüğünde daha sabırlı oluyorsun bir de o özlemin sonucu olarak :)
Yaa kesinlikle.. Hem işte biraz kafa dağıttığımı da hissettim başka arkadaşlar falan sohbet ettikçe iyi geldi :) sanırım daha da alışacağım ilk günün mahrurluğunu atıyorum gibi

neden korktu canim:)
Üniversite zamanlarında kızlar ailelerini arayıp yurtta olduklarını söylüyor ama yurtta kalmıyorlarmış bizimki o kızları görüp inşallah kızım olmaz demeye başlamış canım :) Biliyorum çok söylenecek söz var bu konuyla alakalı ama gözü korkuyormuş kız evlattan halbu ki ne tatlıdır kızı da oğlanı da ayrı ayrı Ben çok isterim inşallah birde kız evlat sahibi olurum babası da sahip olduğunda eminim fikirleri değişecektir :)

Ek gıda için alışveriş listemi paylaşmamı istemişti bir arkadaş ama kimdi tam hatırlamıyorum, sanırım hifanur sendin, değilsen de etiket için üzgünüm

Mothercare Teddy’s Toy Box mama sandalyesi (kalitesini ve minderini beğendim, önerebilirim almamış olanlar için)
Avent Penguen alıştırma bardağı
Mycey mama önlüğü (dokusunu beğendim)
Sevi Bebe tek kullanımlık mama önlüğü
Chicco kaşık (çok yayvan ama sanırım şimdilerde kullanımı için ideal olacak, kullanmadan yorum yapamam)
Smiley Baby parmak fırça (bpa, pvc, toksik madde içermiyor)
Moje cam rende (rendelemeyi düşünmüyorum ama her ihtimale karşı evde bulunsun dedim kalitesi güzel tavsiye ederim, kurşun içermiyor)
Best buharda haşlama aparatı (kalitesini beğenmedim, çeliği iyi ama tam törpülenmemiş kenarları keskin, daha fazla kargo gelmesin diye diğer ürünlerle aynı mağazadan aldık ama tırt çıktı.
Baby Jem meyve sebze emziği
Sevi Bebe kollu önlük (ön kısmının kalitesi çok güzel kolları inçe ama güzel bu. Beğendim. İhtiyaç halinde devamını Bora’dan alacağım muhtemelen.
Skip hop bölmeli tabak. Bu beklediğimden kaliteli geldi. Çok fazla klasik gitmeyeceğim %80 blw devam edeceğim için klasik ürünleri fazla almadım. O yüzden benim alışveriş listem klasik gidecekler için yetersiz sadece blw gidecekler için gereksiz olabilir. Karışık gidecekler için yatırım tavaiyesidir

Yaa kesinlikle.. Hem işte biraz kafa dağıttığımı da hissettim başka arkadaşlar falan sohbet ettikçe iyi geldi :) sanırım daha da alışacağım ilk günün mahrurluğunu atıyorum gibi
Tabi cnm, çok daha iyi olucaktır bir iki hafta sonra.. vücudu bile dinçleşiyor insanın işe başlayınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…