Teşekkür ederim.83 puan almıştım 2016 yılında.Genel kültürde 56 netim vardı.Beni matematik yaktı çok iyi çözemedim.Ben tarihte detaylı bir kaynaktan çalışıyorum.Sonrasında tüm kaynakların sorularını çozuyorum çok işime yaradı.Birden çok kaynakla konu çalışma bence.Bu arada istahsizlik ve uykusuzluk kansizliktan da oluyormuş.Bir sorucam doktoruna senin de aklında bulunsun.
Hemen uyguluyorum.Kalinca faydasi olur mu bilemedim denemek lazim ama soyle yapiyorum;
Lekenin ustune beyaz sirke dokup yikiyorum elimde,daha sonra karbonatla iyice ovaliyorum sonra biraz daha karbonat dokup ustune sirke surup bekletiyorum 1 saat falan o sekilde..En son deterjaniyla makinede yikiyorum kirlilerle.Kaka yi denemedim buyuk ihtimal ise yarar ama bilemedim :)
Ilik suda beklettim bayagi bekledi yani yarim gun hemen hemen .Goz karari koydum valla cok abartmadan cok da azicik olmadan
Anladım canım sağol :)
Evet duruladim kurumasi da ayri bi is.Bayagi zaman aliyo yani.hımmm baya beklemis. sonra da bol suyla duruladin demi?
cnm bu ara çok giremiyorum, kusura bakma o yüzden sormak istedim, şu an ne durumdasınız? kilo vs olarak yani..
doktorun önerisi ne peki? katı gıda için zaman belirlediniz mi?rica ederim canim. gecen hafta olculdugunde 5 kiloydu. sık sık olcturmek de istemiyorum.az aldigini duyunca daha cok etkileniyorum. 3 hafta sonra kontrol var bakalim.
Yaa kesinlikle.. Hem işte biraz kafa dağıttığımı da hissettim başka arkadaşlar falan sohbet ettikçe iyi geldi :) sanırım daha da alışacağım ilk günün mahrurluğunu atıyorum gibiEşek kadar oldu ama ben bile hala özlüyorum okuldayken.. zor tabi ama alışıyo insan,, işten döndüğünde daha sabırlı oluyorsun bir de o özlemin sonucu olarak :)
Üniversite zamanlarında kızlar ailelerini arayıp yurtta olduklarını söylüyor ama yurtta kalmıyorlarmış bizimki o kızları görüp inşallah kızım olmaz demeye başlamış canım :) Biliyorum çok söylenecek söz var bu konuyla alakalı ama gözü korkuyormuş kız evlattan halbu ki ne tatlıdır kızı da oğlanı da ayrı ayrıneden korktu canim:)
Tabi cnm, çok daha iyi olucaktır bir iki hafta sonra.. vücudu bile dinçleşiyor insanın işe başlayınca :)Yaa kesinlikle.. Hem işte biraz kafa dağıttığımı da hissettim başka arkadaşlar falan sohbet ettikçe iyi geldi :) sanırım daha da alışacağım ilk günün mahrurluğunu atıyorum gibi
Günaydııın
Ek gıda serüvenimiz başlıyor
Gözün aydın, kolay gelsin. Neyle başlayacaksın?Günaydııın
Ek gıda serüvenimiz başlıyor
doktorun önerisi ne peki? katı gıda için zaman belirlediniz mi?
hadi hayirli olsun,istahli olsun ipek kiz ve tum bebisler:)
SağolasınGözün aydın, kolay gelsin. Neyle başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?