2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım mamayı denedinmi tadı kötü olabilir ama belki içer kilo sorunu olmasa pes etme diyeceğim ama kilo sorunu var ve sende çok yoruldun inşallah bir an önce geçer sıkıntılı günleriniz

tek derdim kilo canim. kilo alimi iyi olsa acikana kadar ne kasikla denerim ne baska bir seyle. elimi kolimu baglayan o iste.
doktor 1 ay daha takip dedi ama boyle giderse 300u gecemez yine.
amin canim insallah.

Hava aldık geldik. İçeri girmek istemiyor benim miniğim . Camdan dışarı bakınca çığlıklar atınca dedim hadi çıkalım.
Kedilere pisi psi dedikçe sevindi dışarıyı çok seviyor.
Kapıdan içeri girincede ağlamalar başladı. Yazın napıcaz?

Güzel güzel emen bebeklere çok ozeniyorum valla.Bizim ki artık kaşıkla verince de icmemeye başladı ağzında tutuyor yutmuyor bir türlü bir b planı bulmam lazım.Canım daha önce konuşmuştuk kpss konusunu geçtiğimiz hafta ptt ye atamam oldu ise başlayacağım.O zaman tümden yandım ben daha doğrusu kayinvalidem o bakacak çünkü

Biberon damı kabul etmiyor

cok sevindim canim
darisi basima ders calisamasam da
emirden vakit kalmiyor ama ders calismak istiyorum
kac puanla atandin canim ve hangi bolumu bitirmistin?
gecen sene mi girmistin sinava?
bir de belki yazdin ama nasil calismistin ozellikle tarih

ahhh canim ahhh,emen bebeklere olan annelere oyle ozeniyorum ki
insallah duzelir ne diyeyim.
kv ne allah kolaylik versin. bizde de her turlu besleme araci var ama emir paşa hic orali degil

Demir izini nasıl geçiriyorsun canım bi tarif eder misin bayağı bişey Demir oldu da :) kaka lekesini de çıkarır bu karışım o zaman

Teşekkür ederim.83 puan almıştım 2016 yılında.Genel kültürde 56 netim vardı.Beni matematik yaktı çok iyi çözemedim.Ben tarihte detaylı bir kaynaktan çalışıyorum.Sonrasında tüm kaynakların sorularını çozuyorum çok işime yaradı.Birden çok kaynakla konu çalışma bence.Bu arada istahsizlik ve uykusuzluk kansizliktan da oluyormuş.Bir sorucam doktoruna senin de aklında bulunsun.

Emzireceksin canim hic moral bozma sen ne kadar kararli olursan Emir de sana o kadar uyacak goreceksin

Gecen hafta ayni seyi yaptim piril piril oldular sanki renkleri bir baska parladi :) cok guzel taktik ama makineye hic atmadim kimyasal diye ... el ile kendi bulasik detarjani ile yikadim organik

Demir izini nasıl geçiriyorsun canım bi tarif eder misin bayağı bişey Demir oldu da :) kaka lekesini de çıkarır bu karışım o zaman
Hemen uyguluyorum.Kalinca faydasi olur mu bilemedim denemek lazim ama soyle yapiyorum;
Lekenin ustune beyaz sirke dokup yikiyorum elimde,daha sonra karbonatla iyice ovaliyorum sonra biraz daha karbonat dokup ustune sirke surup bekletiyorum 1 saat falan o sekilde..En son deterjaniyla makinede yikiyorum kirlilerle.Kaka yi denemedim buyuk ihtimal ise yarar ama bilemedim :)

canim sirkeli su ilik miydi soguk mu?
ne kadar sirke doktun?
Ilik suda beklettim bayagi bekledi yani yarim gun hemen hemen .Goz karari koydum valla cok abartmadan cok da azicik olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…