Cuma günü ben de balkabağıyla başlayacağım, tecrübeleri ve özellikle kaç dakika buharda tuttuktan sonra kıvam tuttuğunu yaz çünkü benim rüyama bile girdi bu gece buharda haşlama mevzusu
Merhaba arkadaşım,ben de tam arkadaştan destek istemek için mesaj atmayı düşünüyordum.kendisi için sakıncası yoksa mail adresini bana da atabilir misin
Bende balkabagi ve havucu karistirip basladim cok hoslarina gitti buharda yapmadim az suda havucu birkac dakika pisirdim sonra kabagi koydum yumusayinca bilendirdan gecirdim suzdum gayet guzeldi
Merhaba arkadaşım,ben de tam arkadaştan destek istemek için mesaj atmayı düşünüyordum.kendisi için sakıncası yoksa mail adresini bana da atabilir misin
tek derdim kilo canim. kilo alimi iyi olsa acikana kadar ne kasikla denerim ne baska bir seyle. elimi kolimu baglayan o iste.
doktor 1 ay daha takip dedi ama boyle giderse 300u gecemez yine.
amin canim insallah.
Genel sağlığı iyi ama değil mi cnm? Üzme kendini o kadar, yapısal olarak da minyon belli ki bak doktorun da zaman veriyor, hemen mama demiyor, ne güzel.. uykuları nasıl oldu?
Duru’nun üst dişleri de çıkmak üzere ve son günlerde gece çok kalkmaya başlamıştı hanımlar.. doktoru dinleyip tahılı tam ölçü vermeye başladım yatmadan önce ve iki gündür tekrar toparladık.. kendimi diş diye avutuyordum ama demek ki bir süredir aç yatıyormuş çocuk
Duru’nun üst dişleri de çıkmak üzere ve son günlerde gece çok kalkmaya başlamıştı hanımlar.. doktoru dinleyip tahılı tam ölçü vermeye başladım yatmadan önce ve iki gündür tekrar toparladık.. kendimi diş diye avutuyordum ama demek ki bir süredir aç yatıyormuş çocuk
Ne alaka ya herkes bişiler paylaşıyor burda gereksiz şikayet te nesi?
Birbirimizden öğreneceğimz çok şey var , arkadaş bize yardımcı oluyordu uyku eğitimi konusunda. Bazı insanları anlamak gerçekten çok güç
Birbirimizden öğreneceğimz çok şey var , arkadaş bize yardımcı oluyordu uyku eğitimi konusunda. Bazı insanları anlamak gerçekten çok güç
Kızlar şimdi bebislere 3 saatte bir 120 cc mi veriyoruz 150 mi .Benim oğlum memede çok az kaldığı için sagarak veriyorum acaba doyuyormu diye dusunuyorum
Merhaba,
"kişisel verilerin korunması kanunu" diye bir kanun var. Bunun delinmesi ciddi suç. Öyle geniş bir kapsam ki iyi niyetli dahi olsanız kişiye özel bir bilgiyi paylaşmanız bizi yayıncı olarak zora sokuyor. e-posta adresi verilen kişi öncesinde bu reklamdan memnun iken e-posta adresi spam vb duruma düşmesi durumunda bizden şikayetçi olabiliyor. Bu sebeple bu tür bilgileri genelden değil de özelden vermenizi rica ediyoruz. Şikayet eden bu kanunu bilmeden(!) ne amaçla şikayet etti bilmiyoruz ama arkadaşınızın kısa bir süre uzaklaştırma alma sebebi budur. Genelden 2. bir şahsın adresini paylaşmazsınız. İlgili kanunun ciddi yaptırımları var.
Merhaba,
"kişisel verilerin korunması kanunu" diye bir kanun var. Bunun delinmesi ciddi suç. Öyle geniş bir kapsam ki iyi niyetli dahi olsanız kişiye özel bir bilgiyi paylaşmanız bizi yayıncı olarak zora sokuyor. e-posta adresi verilen kişi öncesinde bu reklamdan memnun iken e-posta adresi spam vb duruma düşmesi durumunda bizden şikayetçi olabiliyor. Bu sebeple bu tür bilgileri genelden değil de özelden vermenizi rica ediyoruz. Şikayet eden bu kanunu bilmeden(!) ne amaçla şikayet etti bilmiyoruz ama arkadaşınızın kısa bir süre uzaklaştırma alma sebebi budur. Genelden 2. bir şahsın adresini paylaşmazsınız. İlgili kanunun ciddi yaptırımları var.
ay topikce ban yemis herkes. Umarim bir gün süren bandir bu:) Ben de tam bebegimize ne oyuncak alalim diye soracaktim. Ban yemeyen arkadaslar burdaysa bi zahmet oyun halisi ve cingirak harici oyuncaklari yazabilirler mi?
Bir de su örümcek mevtusu kafami karistirdi ve sonunda biz almaya karar verdik. Günde 30dk kadar kullanacagiz.