İnşallah çok daha hızlı toparlar bundan sonra canım. Allah yardım etsin.. herkese de tabi.. zor iş bu yeme yememe mevzuları bebişlerin gerçektenkati gidaya duzeltilmis 6 ay dolunca yani 2 nisanda dedi.
digeri icin de 1 ay sonraki kontrolde yine az almissa mama dedi.
Cuma günü ben de balkabağıyla başlayacağım, tecrübeleri ve özellikle kaç dakika buharda tuttuktan sonra kıvam tuttuğunu yaz çünkü benim rüyama bile girdi bu gece buharda haşlama mevzusuAmiiin hepsi için inşallah
Sağolasın
Bal kabağıyla başlayacağım
Merhaba arkadaşım,ben de tam arkadaştan destek istemek için mesaj atmayı düşünüyordum.kendisi için sakıncası yoksa mail adresini bana da atabilir misin@ahmedin_annesi @ervahafsa @deeploneliness @deniizzzderya @Bayankus06 @Sunbright E Ebruemir @la rosa
Kızlar Seher çiftlik linki verdi diye biri şikayet etmiş ve yazamıyor artık malum. Kendisi uyku eğitimi konusunda size yardımcı oluyormuş özelden, hatta bugün uyku eğitimine başlayacak olan bir arkadaş da varmış.
Özelden mail adresini yazıyorum size, neyse ki mail adresi şikayet edilemiyor, içinde daha fazla kötülük kalan olduysa oraya ilişemez yani.
Sorayım kendisine, kabul ederse yazarım tabiMerhaba arkadaşım,ben de tam arkadaştan destek istemek için mesaj atmayı düşünüyordum.kendisi için sakıncası yoksa mail adresini bana da atabilir misin
Genel sağlığı iyi ama değil mi cnm? Üzme kendini o kadar, yapısal olarak da minyon belli kitek derdim kilo canim. kilo alimi iyi olsa acikana kadar ne kasikla denerim ne baska bir seyle. elimi kolimu baglayan o iste.
doktor 1 ay daha takip dedi ama boyle giderse 300u gecemez yine.
amin canim insallah.
Dışarı çıkarırken de çok kullanışlı onlar, ben de bakayım, saol cnmÇalışanlar sütü nasıl eve getiricez diye soruyordunuz sanırım e bebekte termal çantalar indirimde
Hangi mamayi verdin canimDuru’nun üst dişleri de çıkmak üzere ve son günlerde gece çok kalkmaya başlamıştı hanımlar.. doktoru dinleyip tahılı tam ölçü vermeye başladım yatmadan önce ve iki gündür tekrar toparladık.. kendimi diş diye avutuyordum ama demek ki bir süredir aç yatıyormuş çocuk
Hipp 5 tahıllıyı veriyoruz cnm. Haftada 2 gün de Hipp Pirinç. Onu iki günden fazla verme ki gereksiz kilo yapmasın dedi.Hangi mamayi verdin canim
Ne alaka ya herkes bişiler paylaşıyor burda gereksiz şikayet te nesi?@ahmedin_annesi @ervahafsa @deeploneliness @deniizzzderya @Bayankus06 @Sunbright E Ebruemir @la rosa
Kızlar Seher çiftlik linki verdi diye biri şikayet etmiş ve yazamıyor artık malum. Kendisi uyku eğitimi konusunda size yardımcı oluyormuş özelden, hatta bugün uyku eğitimine başlayacak olan bir arkadaş da varmış.
Özelden mail adresini yazıyorum size, neyse ki mail adresi şikayet edilemiyor, içinde daha fazla kötülük kalan olduysa oraya ilişemez yani.
Özelden başka arkadaşlara da destek verdi cnm,, üşenmez o hiç, mail atarsan yardımcı olur bence.Ne alaka ya herkes bişiler paylaşıyor burda gereksiz şikayet te nesi?
Birbirimizden öğreneceğimz çok şey var , arkadaş bize yardımcı oluyordu uyku eğitimi konusunda. Bazı insanları anlamak gerçekten çok güç
Şikayet eden itiraf etsin diyecegim ki benim bir tahminim var ama çok beyhude olacak bu çabam...Ne alaka ya herkes bişiler paylaşıyor burda gereksiz şikayet te nesi?
Birbirimizden öğreneceğimz çok şey var , arkadaş bize yardımcı oluyordu uyku eğitimi konusunda. Bazı insanları anlamak gerçekten çok güç
Isteyen arkadaşlar sakyüze benden ulasabilir ozelden mj atın egitiminiz yarim kalmasın
Yok genel bir paylasim yapmayacaktim zaten Kazen bey verdiginiz bilgiler icin tesekkurler :)Merhaba,
"kişisel verilerin korunması kanunu" diye bir kanun var. Bunun delinmesi ciddi suç. Öyle geniş bir kapsam ki iyi niyetli dahi olsanız kişiye özel bir bilgiyi paylaşmanız bizi yayıncı olarak zora sokuyor. e-posta adresi verilen kişi öncesinde bu reklamdan memnun iken e-posta adresi spam vb duruma düşmesi durumunda bizden şikayetçi olabiliyor. Bu sebeple bu tür bilgileri genelden değil de özelden vermenizi rica ediyoruz. Şikayet eden bu kanunu bilmeden(!) ne amaçla şikayet etti bilmiyoruz ama arkadaşınızın kısa bir süre uzaklaştırma alma sebebi budur. Genelden 2. bir şahsın adresini paylaşmazsınız. İlgili kanunun ciddi yaptırımları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?