2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sabahtan beri moralimiz bozuk esimin de benim de ama bir seyi yok diye kendimizi inandirmaya calisiyoruz da iste doktorlar su da olabilir bu da olabilir deyince ister istemez canimiz sıkılıyor. insallah dedigin gibi olur,bir hastaligi yoktur.
1-1.5 ay da bu tahlillerin cikmasini bekleyecegiz,zaman gecmek bilmeyecek yine bize.
sagol canim

ben de kardesime soyledim,o da arastiriyor. gerekirse ankaraya da geliriz,yeter ki doktor iyi olsun. yegenine de cok gecmis olsun canim.

Canım benim drlar hep en kotusunu soylerler bunu unutma herseyden once Emir dogmayi basardi o bir kazanan ve hayata tutundu... bunu hic unutmayin dua ediyorum sizin icin

ben de kardesime soyledim,o da arastiriyor. gerekirse ankaraya da geliriz,yeter ki doktor iyi olsun. yegenine de cok gecmis olsun canim.
Cok tsk ederiz cnm.sen kardesine soyle ayse hocayi.
Nörolojik bir durum varsa arch2401 soyledigi gibi egzersizle asilabilir.ya da ilacla.kistii fibroz hakkinda pek fikrim yok.sma da cikmaz ins.bence bise cikmicak ya.emirin anarşik bir yapisi var:) yerim ben onu rahat birakin cocugumu:)

canım üzme kendini Ahmet asaf doğduğundan beri nörolojik + noroşiloji +fizik tedavi üçü birden takip ediyor , yanılmıyorsam Ünv hastenesine gidiyorsun tedbir amaçlı herşeyi yaptırmak istiyorlar malesef bekleme süresi anneyi ne kadar yıpratır die düşünmeden , ben ordan çok baktığım için özel doktorla takviye yapıyorum onların var olabılır dediklerini diğer doktorum prosedür öyle unutma diye telkin veriyor şükürler olsun şimdilik kötü bişey çıkmadı , benden beyin emarı istiyorlar ama zamanı gelınce iyi bir nörolog bar ona götürüp sorup gerek varsa çektirecek mesela dk adı Meltem uzun

bu arada çok geçmiş olsun sizin genetik sonucunuz temiz çıkmamışmıydı yanlışım hatırlıyorum

:)))
sen beni guldurdun ya su durumda allah da seni guldursun canim
biz rahat birakacagiz da biliyorsun universiteye bir girdin mi cikamiyosun. allahim saglik versin tum bebislere. hic kiyamiyorum hicbirine.
insallah hicbiri cikmaz canim.

B bursa_83 canım özel bir doktora görünseniz üni hastaneleri evet çok iyi araştırıyor ama süreç yavaş ilerliyor yapılan tahliller özel hastanede daha çabuk çıkmazmı bi araştırsanız

evet canim universiteye de gidiyorum ozele de. tıbbi genetik te eylul ayinda tahlil yapilmisti ve onlar temiz cikti cok sukur. bugun yine muayene ettiler. bu defa baska testler istediler. muayene sirasinda da ellerini tutup kaldirirken kalkmayinca nörolojiye gonderdi.
bize de oyle dedi genetikteki hoca. biz bunlari yapmak zorundayiz,prosedür boyle diye.
bizden de emar isteyecekler belki de.
dedigin gibi sonuclari beklerken omrunden omur gidiyor.

sizden niye istediler?emarın belli bir zamani var mi bebekler icin?

tamamen biraktin mi universiteyi?

Selam hanimlar bugun 6. Ay asilarimizi olduk insallah atessiz atlatiriz bakalim ek gida maceramiz da basliyor bir iki gune baslayacagim insallah ek gidaya baslayan anneler su vrrmeye de basladiniz mi telastan sormayi unuttum hemsireye ben su bebek sularindan. Mi alsam diyorum zaten bir iki yudum gun icinde ek verdigim besinden sonra siz nasil veriyor sunuz ?

Allah kolaylik versin insallah onemli bir seyi yoktur ...

evet canim gec cikiyor malesef. nöroloji icin uni de beklemek istemiyorum.o yuzden gerekirse disarida yaptiracagiz tahlilleri.hemen cikiyor derlerse tahlilleri yine uni de yaptirip sonuclari buldugumuz hocaya gosterecegiz ama birkac ay derlerse beklemem.

Canim evdeki icme suyunu kaynat sogut dinlendir ver sadece bebegin icin cam kapagi olan bir sise edin onun icinde beklet ve kullan henuz ek gidaya baslamadik ama gece mamasini bu sekildeki suyla veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…