Fisher price numaralı kaplar. Kızım çok seviyor onları. Bi tane çıngıraklı topu var ona bayılıyor. Yine Fisher price'ın eğlenceli hikayeler oyuncağı var onunla da çok oynuyor. Aktivite masası önerebilirim. Bir de hareketli şehir kitabına bayılıyor.ay topikce ban yemis herkes. Umarim bir gün süren bandir bu:) Ben de tam bebegimize ne oyuncak alalim diye soracaktim. Ban yemeyen arkadaslar burdaysa bi zahmet oyun halisi ve cingirak harici oyuncaklari yazabilirler mi?
Bir de su örümcek mevtusu kafami karistirdi ve sonunda biz almaya karar verdik. Günde 30dk kadar kullanacagiz.
Merhaba paylaşılan adres zaten public bir adres.Merhaba,
"kişisel verilerin korunması kanunu" diye bir kanun var. Bunun delinmesi ciddi suç. Öyle geniş bir kapsam ki iyi niyetli dahi olsanız kişiye özel bir bilgiyi paylaşmanız bizi yayıncı olarak zora sokuyor. e-posta adresi verilen kişi öncesinde bu reklamdan memnun iken e-posta adresi spam vb duruma düşmesi durumunda bizden şikayetçi olabiliyor. Bu sebeple bu tür bilgileri genelden değil de özelden vermenizi rica ediyoruz. Şikayet eden bu kanunu bilmeden(!) ne amaçla şikayet etti bilmiyoruz ama arkadaşınızın kısa bir süre uzaklaştırma alma sebebi budur. Genelden 2. bir şahsın adresini paylaşmazsınız. İlgili kanunun ciddi yaptırımları var.
ben bugün eğitime baslayacaktim kuzum rahatsız. Geceden beri perisaniz. UzuldumA ahmedin_annesi @ervahafsa @deeploneliness @deniizzzderya @Bayankus06 S Sunbright @Ebruemir @la rosa
Kızlar Seher çiftlik linki verdi diye biri şikayet etmiş ve yazamıyor artık malum. Kendisi uyku eğitimi konusunda size yardımcı oluyormuş özelden, hatta bugün uyku eğitimine başlayacak olan bir arkadaş da varmış.
Özelden mail adresini yazıyorum size, neyse ki mail adresi şikayet edilemiyor, içinde daha fazla kötülük kalan olduysa oraya ilişemez yani.
Merhaba paylaşılan adres zaten public bir adres.
Yarin açılıyor merak etmeyinizGölremiyorum bende
ben bugün eğitime baslayacaktim kuzum rahatsız. Geceden beri perisaniz. Uzuldum
Mj alindi Kazen bey topigimizde bu konuya ayrica dikkat edecegiz bundan boyle... onbinlerce uyesi olan bir sitede kontrolu saglamak gercekten kolay degil farkinda olmaliyiz sizi ve paylasim yaptigimiz bu platformu ayni ozenle bizler de korumaya calismaliyiz cok kisi faydalaniyor buradan bu vesile ile buradan bir tesekkuru de borç biliriz sevgiler :)Kendisi paylaşınca sorun yok, siz paylaşınca da sorun yok ! ama biz yayıncı olarak paylaşamıyoruz.
Teşekkür ederim, inceleyim hemen hepsini.Fisher price numaralı kaplar. Kızım çok seviyor onları. Bi tane çıngıraklı topu var ona bayılıyor. Yine Fisher price'ın eğlenceli hikayeler oyuncağı var onunla da çok oynuyor. Aktivite masası önerebilirim. Bir de hareketli şehir kitabına bayılıyor.
Imaginarium silindiri var en cok sevdigi oyuncak o ..Egzersiz yaptirirken de cok faydali oluyor.Hatta keske gaz donemi alsaymisim cok isime yararmis dedim.onda yuvarlayip duruyorum :) Ayrica hareketli kitaplari cok seviyor.Egitici kopekcikle de guzel oynuyor.Alacaklarim arasinda kupler, aktivite masasi ve hayvan sesli sekilli yapboz var.:)ay topikce ban yemis herkes. Umarim bir gün süren bandir bu:) Ben de tam bebegimize ne oyuncak alalim diye soracaktim. Ban yemeyen arkadaslar burdaysa bi zahmet oyun halisi ve cingirak harici oyuncaklari yazabilirler mi?
Bir de su örümcek mevtusu kafami karistirdi ve sonunda biz almaya karar verdik. Günde 30dk kadar kullanacagiz.
Cok gecmis olsun.Gölremiyorum bende
ben bugün eğitime baslayacaktim kuzum rahatsız. Geceden beri perisaniz. Uzuldum
İspikçiYarin açılıyor merak etmeyinizbir güncük daha sabır :) ve moderatorumuze tesekkuru borç biliriz :) şikayet butonunu aşındıran arkadasa da selam olsun
Genel sağlığı iyi ama değil mi cnm? Üzme kendini o kadar, yapısal olarak da minyon belli kibak doktorun da zaman veriyor, hemen mama demiyor, ne güzel.. uykuları nasıl oldu?
Canim mama ile buyuyen bebek de buyuyor hic dert etme orasini hatta cogumuz suan aksamlari mama destegine basladik. Norolojiye yönlendirmesi bir onlem cogu preye yapiliyor insallah temiz cikacak sonuclariniz.sabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu
ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.
mamayi sordum,sut istemiyor,gunde 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.
kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.
Canim mama ile buyuyen bebek de buyuyor hic dert etme orasini hatta cogumuz suan aksamlari mama destegine basladik. Norolojiye yönlendirmesi bir onlem cogu preye yapiliyor insallah temiz cikacak sonuclariniz.
Cnm ankarada prof dr ayse serdaroglu cocuk norologu 1 numaradir turkiyenin 4 bir yanindan gelirler ona.ablam 6 ayda bir getirir kizini mersinden.disaridayim acele yaziyorum ins kotu bisey cikmayacaksabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu
ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.
mamayi sordum,sut istemiyor,gunde 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.
kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.
Cnm ankarada prof dr ayse serdaroglu cocuk norologu 1 numaradir turkiyenin 4 bir yanindan gelirler ona.ablam 6 ayda bir getirir kizini mersinden.disaridayim acele yaziyorum ins kotu bisey cikmayacak
Canim benim egzersizlerle aşiliyor pek cok durum Emir pek cok badire atlatti ayaginda alciyla dogdu nerdeyse en kucuk zamanlarinda alci vardi ayaginda dogum kilosundan buralara gelmesi de cok cok buyuk basari inanki... prelerin yuzde 80 i norolojik takip goruyor sakin korkma kotu seyler getirme aklina ne olurmamadan ziyade noroloji durumu kafama takiliyor ve huzursuzlugu var. beslemek icin kucagima,yastiga veya koltuga yattigi an basliyor huysuzluga. esim suan kucaginda gezdirerek siringayla besliyor.
Doğa üç saatte bir 150 cc mama içiyor ama anne sütü daha çabuk sindirilirKızlar şimdi bebislere 3 saatte bir 120 cc mi veriyoruz 150 mi .Benim oğlum memede çok az kaldığı için sagarak veriyorum acaba doyuyormu diye dusunuyorum
oyun halısı harici pregonun kıvrılan çıngırağı var onunla güzel oynuyor birde dışı yumuşak silikon içinde renkli müzikli bir topu var markası yok ben bebe mağazasından aldım ama nette değişik modellerini gördüm masalcı kaplumbağa var masal söylüyor müzik çalıyor oda baya ilgisini çekiyor ama büyük biraz ablamızdab kalmaay topikce ban yemis herkes. Umarim bir gün süren bandir bu:) Ben de tam bebegimize ne oyuncak alalim diye soracaktim. Ban yemeyen arkadaslar burdaysa bi zahmet oyun halisi ve cingirak harici oyuncaklari yazabilirler mi?
Doktor ablam mersindeki ablamin kizi icin arastirip bulmustu kendi camialarindan.3 aylikti yegenim nobet gecirdi epileptik olma olasiligi yuksekti enistemin ailesinde risk var.cok sukur hicbiseyi yok amq hep kontrol altinda 6 aydabir geliyor.simdi 6 yasinda yegenimsagol canim. aklimda olsun. suan arastiriyoruz. doktor ablan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?