2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Fisher price numaralı kaplar. Kızım çok seviyor onları. Bi tane çıngıraklı topu var ona bayılıyor. Yine Fisher price'ın eğlenceli hikayeler oyuncağı var onunla da çok oynuyor. Aktivite masası önerebilirim. Bir de hareketli şehir kitabına bayılıyor.

Merhaba paylaşılan adres zaten public bir adres.

Eklentiler

• Screenshot_20180207-132153.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 87
Gölremiyorum bende
ben bugün eğitime baslayacaktim kuzum rahatsız. Geceden beri perisaniz. Uzuldum

Kendisi paylaşınca sorun yok, siz paylaşınca da sorun yok ! ama biz yayıncı olarak paylaşamıyoruz.
Mj alindi Kazen bey topigimizde bu konuya ayrica dikkat edecegiz bundan boyle... onbinlerce uyesi olan bir sitede kontrolu saglamak gercekten kolay degil farkinda olmaliyiz sizi ve paylasim yaptigimiz bu platformu ayni ozenle bizler de korumaya calismaliyiz cok kisi faydalaniyor buradan bu vesile ile buradan bir tesekkuru de borç biliriz sevgiler :)

Teşekkür ederim, inceleyim hemen hepsini.

Imaginarium silindiri var en cok sevdigi oyuncak o ..Egzersiz yaptirirken de cok faydali oluyor.Hatta keske gaz donemi alsaymisim cok isime yararmis dedim.onda yuvarlayip duruyorum :) Ayrica hareketli kitaplari cok seviyor.Egitici kopekcikle de guzel oynuyor.Alacaklarim arasinda kupler, aktivite masasi ve hayvan sesli sekilli yapboz var.:)

Gölremiyorum bende

ben bugün eğitime baslayacaktim kuzum rahatsız. Geceden beri perisaniz. Uzuldum
Cok gecmis olsun.

Geçmişi okuya okuya geldim oğlum azıcık uyumusken. Ne olduğunu anlayamadım ama eğitime baslaycakken yarım kaldı. Tam da kararlıydım. Belli bir düzeni vardı. Hastalık bitince yeniden düşünmem gerekecek. İnsan yavrusu hasta oldu mu kiyamıyor.uyusunda nasıl olursa önemli değil diyorum su an

Genel sağlığı iyi ama değil mi cnm? Üzme kendini o kadar, yapısal olarak da minyon belli ki bak doktorun da zaman veriyor, hemen mama demiyor, ne güzel.. uykuları nasıl oldu?

sabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu

ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.

mamayi sordum,sut istemiyor,gunde 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.

kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.

Canim mama ile buyuyen bebek de buyuyor hic dert etme orasini hatta cogumuz suan aksamlari mama destegine basladik. Norolojiye yönlendirmesi bir onlem cogu preye yapiliyor insallah temiz cikacak sonuclariniz.

Canim mama ile buyuyen bebek de buyuyor hic dert etme orasini hatta cogumuz suan aksamlari mama destegine basladik. Norolojiye yönlendirmesi bir onlem cogu preye yapiliyor insallah temiz cikacak sonuclariniz.

mamadan ziyade noroloji durumu kafama takiliyor ve huzursuzlugu var. beslemek icin kucagima,yastiga veya koltuga yattigi an basliyor huysuzluga. esim suan kucaginda gezdirerek siringayla besliyor.

Cnm ankarada prof dr ayse serdaroglu cocuk norologu 1 numaradir turkiyenin 4 bir yanindan gelirler ona.ablam 6 ayda bir getirir kizini mersinden.disaridayim acele yaziyorum ins kotu bisey cikmayacak

Cnm ankarada prof dr ayse serdaroglu cocuk norologu 1 numaradir turkiyenin 4 bir yanindan gelirler ona.ablam 6 ayda bir getirir kizini mersinden.disaridayim acele yaziyorum ins kotu bisey cikmayacak

sagol canim. aklimda olsun. suan arastiriyoruz. doktor ablan mi?

mamadan ziyade noroloji durumu kafama takiliyor ve huzursuzlugu var. beslemek icin kucagima,yastiga veya koltuga yattigi an basliyor huysuzluga. esim suan kucaginda gezdirerek siringayla besliyor.
Canim benim egzersizlerle aşiliyor pek cok durum Emir pek cok badire atlatti ayaginda alciyla dogdu nerdeyse en kucuk zamanlarinda alci vardi ayaginda dogum kilosundan buralara gelmesi de cok cok buyuk basari inanki... prelerin yuzde 80 i norolojik takip goruyor sakin korkma kotu seyler getirme aklina ne olur

Kızlar şimdi bebislere 3 saatte bir 120 cc mi veriyoruz 150 mi .Benim oğlum memede çok az kaldığı için sagarak veriyorum acaba doyuyormu diye dusunuyorum
Doğa üç saatte bir 150 cc mama içiyor ama anne sütü daha çabuk sindirilir
oyun halısı harici pregonun kıvrılan çıngırağı var onunla güzel oynuyor birde dışı yumuşak silikon içinde renkli müzikli bir topu var markası yok ben bebe mağazasından aldım ama nette değişik modellerini gördüm masalcı kaplumbağa var masal söylüyor müzik çalıyor oda baya ilgisini çekiyor ama büyük biraz ablamızdab kalma

sagol canim. aklimda olsun. suan arastiriyoruz. doktor ablan mi?
Doktor ablam mersindeki ablamin kizi icin arastirip bulmustu kendi camialarindan.3 aylikti yegenim nobet gecirdi epileptik olma olasiligi yuksekti enistemin ailesinde risk var.cok sukur hicbiseyi yok amq hep kontrol altinda 6 aydabir geliyor.simdi 6 yasinda yegenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…