2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saqol caim Allah razi olsun hepimizinkini baqislasin evet kizim o bizim hanim efendi bikez sirtustu ve yuzustu dondu daha desteksiz oturamiyo malesef tembel
Benimkide tembeldi. Son zamanlarda hep yere koydum. Yere örtü serdim üstüne oyuncak biraz huzursuzlandi mi hemen dikkat çektim. Kasları guclensin diye .günden güne daha çok yüzüstü durmaya başladı. gel gel yapınca da bayılıyor izliyor birkaç dk. Sonra burdan bir arkadaş bazı hareketleri söylemişti. Sağa sola dondurdum ayağından tutarak. Sonra bir baktım kendi yapmaya başladı. Ama hep aynı yöne dönüyor oğlum. Hatta endişe ediyorum bazen neden hep o yöne dönüyor diye. Bilen varsa sebebi yada normal değil diyen varsa hemen götüreceğim dr a.
Vakti zamanı vardır hepsinin Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik hanimi

Kiyamam ben ona kuzum benim hic uzulme canim yeterki yesin sen yine emzirmissin cabalamissinnkeyfe keder emzirmeyen insanlar biliyorum ben herseyden once yavrularimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil tadina alisicaktir bir iki gune bizimkide oyleydi ama alisti alismayan bebekte duymadim henuz uzulme sen B bursa_83

Regl olan var mı? Benim 6. Ay bitecek neredeyse dogumdan beri hala regl olamadim, emziriyorum
Bende olmadım. Aslında bebekle ilgilenirken regl ile uğraşmamak zorunda kalmıyoruz. Arkadaşlarımdan 9. ayda olanlar var, emzirdiğimiz için olmuyoruz. Kafana takma keyfini sür nasılsa olacağız.

Hep sagindan donuyor bizim oglan.bir sorun olacagini zannetmiyorum.

Canim benimki de beş aylik yalnızca sola donuyor zamanla yön değiştirir diye dusunuyorum ben de

Bir sorun olduğunu sanmıyorum kolayına gelen yöne dönüyordur. Biraz zaman geçip başka şeyleri de yapmaya başladığında her iki yöne de döner diye düşünüyorum. Maşallah yavruna

Regl olan var mı? Benim 6. Ay bitecek neredeyse dogumdan beri hala regl olamadim, emziriyorum
Bende olmadım sayılır arkadaşım. İlk iki ay lekenme gibi tuhaf aralıklarla birşeyler oldu. Kaç aydır birşey yok. 1 seneye kadar normal hatta iki seneye kadar olmayan varmış. Rahatlık olması yani sıra bir celiskide yaratmıyor değil

G gunesli gunler
Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
Çoook sevindim ise yaramasına...
Sana da gecmis olsun çok... valla aklıma baska bisey gelmiyor ama vitamin alabilirsin doktoruna danışarak.bana redoxon vermisti şu suda eriyenden.

B
Bizimki de sadece sola çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…