- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Bende alacağım canım bakalım Biraz gezeriz bir bakarım ondan sonra karar veririmYapıyorlar canım iade...sorun olmuyor,yani bn e bebekten alacağım iadeyi sordum sorun olmaz dediler...
CAnım ön barı olanlar en güvenilir olanlar siye biliyorum başta çocuk tepkili olsada zamanla alışıyor ben concord kullanıyorum 0-13 henüz daha büyüğüne geçmedimCanim sen kullanıyor musun sironayi bizde onu aldık ama su on bar meselesi kafamı karıştırıyor çocuklar çok sıkılıyormus birde çok terliyormus diye degistirsek mi dedik biliyorsun pahalilar elimde patlamasindan çekiniyor ha birde bizimki sıkılgandir
İyi yapmışsın bence cnm. Kaç aydır mücadele ediyorsun zaten; hem vardır bir sebebi mutlaka, böyle olması daha hayırlıdır belki de..
Benim kız az kilo aliyor ya eşim dedi ki sana kilo aldıran devam sütü getireceğim kıza ver ek gıdaya geçince ama hiç sormadım ne diye öyle kapandı konu. Öyle bir şey varsa alabilirsin belki bi doktoruna ya da eczacina sor istersen.
Erken kalkan yol alır mantığıyla sabahın köründeki bursa feribotu ile gelip işimi öğlene kadar halledersem olur bence :)) haftaiçi gelsem nasıl olur? İskender uğruna
İnş cnm ama çok güzel bir yerdi istanbuldan başka nerede yaşamak istersin deselwe bursa derim
Tesekkür ederim kullanan yorumları cok bulamıyorum yeni bir koltuk oldugu için .Kesinlikle bütçeyi en üst seviyeye çıkardık.360 derece dönmesi de eşim için olmazsa olmaz.Tercihini bilmek isterim .Şimdiden kolay gelsin
kizlar bu kaşık biberona baktim da simdi 150 tl ye de var 30 tl ye de. 150 verirsem sizce marka ismine mi vermis olurum ki emirim kabul edip etmeyecegi de mechul,yoksa 30 tl lik de is gorur mu?
kullanan var mi?
Gercekten hicbir fikrim yok 360°nin avantaji ne.insan ne alacagini sasiriyor.2000 tl civari iyi gibi gorunenlerHaftaiçi daha sakin oluyormul canım ama öğle vaktine gelirse heykeldeki asıl yerinde yine kuyruk olur dedi eşim setbalında şubesi var biz genelde oraya gidiyorız orası daha sakinmiş nispeten.
Canım ben adana da büyüdüm küçük bir şehirde evlendim istanbula geldim. 3 yıl yaşadım ama istanbulun kargaşasını kalabalığını ve trafikipşni sevemedim eşim 16 yıldırda istanbuldaydı. Benim ailem adanada eşimin bursa da zaten yazları biz hep bursadaydık. Bende eşime dedim ben çocuklarımı bu kargaşada büyütmek istemiyorum ya adanaya taşınalım ya bursaya. Oda işleri açısından ve istanbula yakınlığından dolayı hemde annesi bursada tek yaşadığı için bursayı twrxih etti. İyiki de etti bende çok seviyorum bursayı. Hem büyük şehirin imkanları vw küçük şehirin sakinliği var.
360 dereve dönmesi biyük rahatlık canım arkadaşlarım kullanıyor memnunlar.
Canım 30 tl olan da iş görür bence.
GüZel günlerde büyüt çocuklarını canmHaftaiçi daha sakin oluyormul canım ama öğle vaktine gelirse heykeldeki asıl yerinde yine kuyruk olur dedi eşim setbalında şubesi var biz genelde oraya gidiyorız orası daha sakinmiş nispeten.
Canım ben adana da büyüdüm küçük bir şehirde evlendim istanbula geldim. 3 yıl yaşadım ama istanbulun kargaşasını kalabalığını ve trafikipşni sevemedim eşim 16 yıldırda istanbuldaydı. Benim ailem adanada eşimin bursa da zaten yazları biz hep bursadaydık. Bende eşime dedim ben çocuklarımı bu kargaşada büyütmek istemiyorum ya adanaya taşınalım ya bursaya. Oda işleri açısından ve istanbula yakınlığından dolayı hemde annesi bursada tek yaşadığı için bursayı twrxih etti. İyiki de etti bende çok seviyorum bursayı. Hem büyük şehirin imkanları vw küçük şehirin sakinliği var.
360 dereve dönmesi biyük rahatlık canım arkadaşlarım kullanıyor memnunlar.
Canım 30 tl olan da iş görür bence.
Alışveriş olarak mama sandalyesi, mama önlüğü, silikon mama kaşığı, buharda pişirme aparatı ( ben philips buharlı pişirici aldım ama buharda pişirme aparatı da olur farketmez), meyve süzgeci. Şimdilik aldıklarım bunlar.Ek besin alışverişi olarak neler aldınız canin
geçmiş olsun inşallah oğlunuz tez zamanda iştahına ve sağlığına kavuşacak. ben oğlum beni emmek istemediği için doğduğundan beri mama ağırlı besliyorum. mamalar da çok titizlikle hazırlanıyor güvenilir. Şimdiye kadar mamadan dolayı çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı. Eşim hiç anne sütü emmemiş, bir gün bile hasta olduğunu bilmem.Yeterki mamayı içsin hiç problem etmeyin.mecburen mama da veriyorum canim. kardesim de kizdi zaten
ilk mama veren anne sen degilsin,emir de mamayi icen ilk bebek degil,verecegin kadar anne sutu ver,emzirmeye ugras ama mamayla da takviye yap,kilo kaybedecek bu gidisle dedi.bugun verdim ilk defa.
2 ay bekleseydin bence artik alciya alinmasinin bir anlami olmaz ameliyat ilk ve son tedavi sekliniz olurdu bu bir.kendi suclar yer bitirirdin bu iki.hep diyorum bir doktorla aşık atacak kadar derdinin profesoru olmazsan bu memlekette derman bulamazsin.tup bebekte oyle olmadik mi kac yumurta gorunurse kac doz ilac verilecegini biliyorduk en son.senin imkanin olmasa sen cahil olsan arastirmasan 2 ay bekletecektin yavruyu suc mu bu degil ama binlerce sukur ki arastirma sorgulama yetenegimiz var ve bence maddi imkan kadar onemli bu
Ankarada universite hastanelerinin bazilari 12 bazilari 19 haftadan sonra almiyor.sen basindan beri universite takibinde miydin
Şifa olsun top top et olsun kuzuma.mama ver annesi dogdugundan beri sutu olmayan erken kesilen yada emmeyi reddeden bebeklerin anneleri ne yapsin ya.masallah sutun hep oldu sen elinden geleni yaptin emzirmek ve sadece anne sutu vermek icin.6 ay da oldu olacak.kuzu toparlansin yine birakirsin mamayi zaten ek gidaya gecilecek yakinda.benim bir buyugum olan ablam 40 indan sonra mamayla buyumus hepimizden yapılıdir.hatta annem bu gavur mamasiyla buyudu der durur.serbest bolgeden limandan dedem getirirmis
Sen hiiic uzulme..
geçmiş olsun inşallah oğlunuz tez zamanda iştahına ve sağlığına kavuşacak. ben oğlum beni emmek istemediği için doğduğundan beri mama ağırlı besliyorum. mamalar da çok titizlikle hazırlanıyor güvenilir. Şimdiye kadar mamadan dolayı çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı. Eşim hiç anne sütü emmemiş, bir gün bile hasta olduğunu bilmem.Yeterki mamayı içsin hiç problem etmeyin.
ya o gercekten buyuk avantaj bence. tabiki yazarim aldigimizda.Tesekkür ederim kullanan yorumları cok bulamıyorum yeni bir koltuk oldugu için .Kesinlikle bütçeyi en üst seviyeye çıkardık.360 derece dönmesi de eşim için olmazsa olmaz.Tercihini bilmek isterim .Şimdiden kolay gelsin
Daha sonra yapar yine merak etme. Kızım dönmeyi çözdü üst üste 10 kez dönüyor dedikten sonraki 1 hafta hiç dönmedi. Ben acaba unuttu mu diye düşünürken artık sadece ihtiyacı olduğu zaman dönüyor beni eğlendirmek için dönmez oldu küçük veletYaa arkadaslar bebekler oggrendikleeini unutur mu ben tam donecek diye bekleeken saga sola donmeyi de yapmiyor artik 6 ayligiz destekli oturabiliyor desteksiz de cani isterse baya oturuyo
Ihlamur içine tane karabiber ve zencefil at, boğazı yakıp geçiyor ve iyi geliyor. Geçmiş olsun.@garipkedi
Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
@garipkedi
Simge 84
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
Pekmezin icine zencefil ve zerdecal karistrip surekli akla geldikce yemek beni iyilestrmisti ve zinde tutmustu@garipkedi
Simge 84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?