2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A AysheDuru canm senin kullandigin kan damlasinin uzeeinde +2 degerlikli yaziyo mu eczanesen aldim purferro ama bilemedim ferrum veeiyordum arrik onu vermek istiyorm direk agzina mi damlatiyorsun yoksa suya elma sutuna filan mi acaba
Bir de ek gida naail gidiyor biz daha yeni baalicaz 5.ayda hazir degildi veemedim
Nasil yol aldigini paylasir misin lutfen

Yaa arkadaslar bebekler oggrendikleeini unutur mu ben tam donecek diye bekleeken saga sola donmeyi de yapmiyor artik 6 ayligiz destekli oturabiliyor desteksiz de cani isterse baya oturuyo

CAnım ön barı olanlar en güvenilir olanlar siye biliyorum başta çocuk tepkili olsada zamanla alışıyor ben concord kullanıyorum 0-13 henüz daha büyüğüne geçmedim

İyi yapmışsın bence cnm. Kaç aydır mücadele ediyorsun zaten; hem vardır bir sebebi mutlaka, böyle olması daha hayırlıdır belki de..

60 cc verecektim ama 30 cc anca ictim,ilk gunden zorlamayim daha fazla. diger ogunlerde de sutten sonra 30 vere vere alistiririm insallah.
son 3 aydir zorla emiyor zatem biliyosunuz. kiloyu az almasa yine belki baslamazdim mamaya ama vardir her seyde bir hayir.

reklamlarda goruyorum ama ek gidaya gecince veriliyordur diye hic arastirmadim canim. doktora bir sorarim onu da,sagol:)

Erken kalkan yol alır mantığıyla sabahın köründeki bursa feribotu ile gelip işimi öğlene kadar halledersem olur bence :)) haftaiçi gelsem nasıl olur? İskender uğruna

Haftaiçi daha sakin oluyormul canım ama öğle vaktine gelirse heykeldeki asıl yerinde yine kuyruk olur dedi eşim setbalında şubesi var biz genelde oraya gidiyorız orası daha sakinmiş nispeten.

İnş cnm ama çok güzel bir yerdi istanbuldan başka nerede yaşamak istersin deselwe bursa derim

Canım ben adana da büyüdüm küçük bir şehirde evlendim istanbula geldim. 3 yıl yaşadım ama istanbulun kargaşasını kalabalığını ve trafikipşni sevemedim eşim 16 yıldırda istanbuldaydı. Benim ailem adanada eşimin bursa da zaten yazları biz hep bursadaydık. Bende eşime dedim ben çocuklarımı bu kargaşada büyütmek istemiyorum ya adanaya taşınalım ya bursaya. Oda işleri açısından ve istanbula yakınlığından dolayı hemde annesi bursada tek yaşadığı için bursayı twrxih etti. İyiki de etti bende çok seviyorum bursayı. Hem büyük şehirin imkanları vw küçük şehirin sakinliği var.

360 dereve dönmesi biyük rahatlık canım arkadaşlarım kullanıyor memnunlar.

kizlar bu kaşık biberona baktim da simdi 150 tl ye de var 30 tl ye de. 150 verirsem sizce marka ismine mi vermis olurum ki emirim kabul edip etmeyecegi de mechul,yoksa 30 tl lik de is gorur mu?
kullanan var mi?

Canım 30 tl olan da iş görür bence.

Gercekten hicbir fikrim yok 360°nin avantaji ne.insan ne alacagini sasiriyor.2000 tl civari iyi gibi gorunenler

GüZel günlerde büyüt çocuklarını canm

Kızlar ara koltuklarında 9-36 kg aralıgını aldığınız zaman öyle yatak gibi yatmıyor bilginiz olsun ,

Ek besin alışverişi olarak neler aldınız canin
Alışveriş olarak mama sandalyesi, mama önlüğü, silikon mama kaşığı, buharda pişirme aparatı ( ben philips buharlı pişirici aldım ama buharda pişirme aparatı da olur farketmez), meyve süzgeci. Şimdilik aldıklarım bunlar.

geçmiş olsun inşallah oğlunuz tez zamanda iştahına ve sağlığına kavuşacak. ben oğlum beni emmek istemediği için doğduğundan beri mama ağırlı besliyorum. mamalar da çok titizlikle hazırlanıyor güvenilir. Şimdiye kadar mamadan dolayı çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı. Eşim hiç anne sütü emmemiş, bir gün bile hasta olduğunu bilmem.Yeterki mamayı içsin hiç problem etmeyin.

bir tek uzmanlik diplomasi almadik tup bebekte:)
soylenecek cok sey var da canim,sonuc degismiyor.
ben ilk 20.haftada giitttim uni ye. bagursak genislemesi yzunden doktor sevketti. 32.-33. hafta civari da emirin gelisimi yavasladigi icin gittim. sonra kendi doktorum orda dogum yapmamin daha iyi olacagini soyledi konsültasyon acisindan. dogum esnasinda bir sorun olursa tum bolumun doktorlari var dedi ama simdi geriye donup baktigimda belki de basindan savdi.belki ayaklarini gordu ama soylemedi. bilemiyorum.

sagolun kizlar
yeter ki saglikli sihhatli olsun da varsin mama da yesin.
zaten oncelikle yine memeyi veriyorum. 3 dk bile icse kar. sonra da biraz sut biraz mama verecegim.
benim de gorumcem mamayla buyumus ve masallahi var:)
icine pekmez katmak daha iyi degil mi,vanilyadan ziyade?

ya o gercekten buyuk avantaj bence. tabiki yazarim aldigimizda.

Yaa arkadaslar bebekler oggrendikleeini unutur mu ben tam donecek diye bekleeken saga sola donmeyi de yapmiyor artik 6 ayligiz destekli oturabiliyor desteksiz de cani isterse baya oturuyo
Daha sonra yapar yine merak etme. Kızım dönmeyi çözdü üst üste 10 kez dönüyor dedikten sonraki 1 hafta hiç dönmedi. Ben acaba unuttu mu diye düşünürken artık sadece ihtiyacı olduğu zaman dönüyor beni eğlendirmek için dönmez oldu küçük velet

İlk hareketler bizim için olduğu kadar onlar icin de yeni ve süper şeyler ama sanırım yaptıkça olağan oluyor ve sadece ihtiyaç halinde kullanmaya başlıyorlar.

@garipkedi
Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?

Geçmiö olsun cNım karanlık odanın işe yaramasına sevindim hep işe yaamıştır. Hastalık için sıcak suya bal limon dilimleri ve taze zencefil dilimleri ile 5 dk demleyip içebilirsin hemen kendine gelir toparlarsın benim ilacın budur genelde birde elma ve ıhlamuru kaynatıp içiyorum oda işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…