2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hakikaten gormediyse ve gorup de soylemediyse nasil bir doktor oldugu sorgulanmali.

Ihlamur içine tane karabiber ve zencefil at, boğazı yakıp geçiyor ve iyi geliyor. Geçmiş olsun.

Pekmezin icine zencefil ve zerdecal karistrip surekli akla geldikce yemek beni iyilestrmisti ve zinde tutmustu

sagolun kizlar,zencefil attim ihlamura.
Gretchen Grundler karabiber bulundurayim ben evde

S sakyuz canim hastaydim,karanlikta uyudum bana iyi geldi.emiri emziremedim kafam kalkmadi. annem sagilan sutleri verdi.

@garipkedi
@Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
Onerim cok kotu olmasan bile acile gidip bos da olsa serum alman olur.hem teshis konur influenza (grip) ise antiviral verirler.bir zarari yok emzirmene.hatta sen al bebege de sutunle gecsin demisti.oksuruk potansiyeli varsa strath cold diye bir damla vermisti doktor bana bitkiseldi.cok rahatlatti.ve sutum acayip artmisti sut artirici olmamasina ragmen.ve cift maske takmani oneririm.solunum yoluyla kuzuya gecmesin diye.
Doktor bana kestane bali ve ananas ye demisti.aklima gelenler bunlar

Önceden bu kadar kalabalık değildi sanki ya.. unuttum mu ben acaba yaşlandıkça :))

sagolun kizlar,zencefil attim ihlamura.
Gretchen Grundler karabiber bulundurayim ben evde

S sakyuz canim hastaydim,karanlikta uyudum bana iyi geldi.emiri emziremedim kafam kalkmadi. annem sagilan sutleri verdi.
Rabbim sana da rvladina da sifalar versin kolaylıklar diliuorum. Rabbim kimseyi korktuguyla imtihan etmesin. Aklına en kötüsünü getirme hiç bir zaman arkadasim. Doktorlar her zamannen kötüsünü söylemek zorunda sanırım. Rabbim güç kuvvet versin size

Ooo aramizda 5 qun var emekliyomu super masaAllah ona donebiliyormu oturabiliyormu desteksiz ?
İki haftadır dönüyor. Desteksiz çok çok kısa süre oturuyor bazenn. Oturmanisini henüz yapamadı. Ama ilk başta ayağına kadar eğilme durumu oluyordu o olmuyor artık.Çok kısa süreli bazen denge sağlıyor .

amin canim allah razi olsun.
analar da bebeler de hasta olmasin.
yarin da 6 ay asimiz var,2 de ve 4te ates olmustu

B bursa_83 qecmis olsun canim dikkat et kendine aman havalar yaniltici ben ihlamur icip dinlenerek atlattim bol bol dinlen tabi bebisle zor ama annen yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…