bir tek uzmanlik diplomasi almadik tup bebekte:)
soylenecek cok sey var da canim,sonuc degismiyor.
ben ilk 20.haftada giitttim uni ye. bagursak genislemesi yzunden doktor sevketti. 32.-33. hafta civari da emirin gelisimi yavasladigi icin gittim. sonra kendi doktorum orda dogum yapmamin daha iyi olacagini soyledi konsültasyon acisindan. dogum esnasinda bir sorun olursa tum bolumun doktorlari var dedi ama simdi geriye donup baktigimda belki de basindan savdi.belki ayaklarini gordu ama soylemedi. bilemiyorum.
Geçmiö olsun cNım karanlık odanın işe yaramasına sevindim hep işe yaamıştır. Hastalık için sıcak suya bal limon dilimleri ve taze zencefil dilimleri ile 5 dk demleyip içebilirsin hemen kendine gelir toparlarsın benim ilacın budur genelde birde elma ve ıhlamuru kaynatıp içiyorum oda işe yarıyor
@garipkedi @Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
Onerim cok kotu olmasan bile acile gidip bos da olsa serum alman olur.hem teshis konur influenza (grip) ise antiviral verirler.bir zarari yok emzirmene.hatta sen al bebege de sutunle gecsin demisti.oksuruk potansiyeli varsa strath cold diye bir damla vermisti doktor bana bitkiseldi.cok rahatlatti.ve sutum acayip artmisti sut artirici olmamasina ragmen.ve cift maske takmani oneririm.solunum yoluyla kuzuya gecmesin diye.
Doktor bana kestane bali ve ananas ye demisti.aklima gelenler bunlar
@garipkedi @Simge 84
kizlar karanlik oda ise yaradi ama bana,cok hastayim
hapsurmaktan bogazim aciyor artik. ihlamur iciyorum. sıkılmış portakal suyu iciyorum. baska onerisi olan var mi?
Haftaiçi daha sakin oluyormul canım ama öğle vaktine gelirse heykeldeki asıl yerinde yine kuyruk olur dedi eşim setbalında şubesi var biz genelde oraya gidiyorız orası daha sakinmiş nispeten.
Canım ben adana da büyüdüm küçük bir şehirde evlendim istanbula geldim. 3 yıl yaşadım ama istanbulun kargaşasını kalabalığını ve trafikipşni sevemedim eşim 16 yıldırda istanbuldaydı. Benim ailem adanada eşimin bursa da zaten yazları biz hep bursadaydık. Bende eşime dedim ben çocuklarımı bu kargaşada büyütmek istemiyorum ya adanaya taşınalım ya bursaya. Oda işleri açısından ve istanbula yakınlığından dolayı hemde annesi bursada tek yaşadığı için bursayı twrxih etti. İyiki de etti bende çok seviyorum bursayı. Hem büyük şehirin imkanları vw küçük şehirin sakinliği var.
Alışveriş olarak mama sandalyesi, mama önlüğü, silikon mama kaşığı, buharda pişirme aparatı ( ben philips buharlı pişirici aldım ama buharda pişirme aparatı da olur farketmez), meyve süzgeci. Şimdilik aldıklarım bunlar.
Rabbim sana da rvladina da sifalar versin kolaylıklar diliuorum. Rabbim kimseyi korktuguyla imtihan etmesin. Aklına en kötüsünü getirme hiç bir zaman arkadasim. Doktorlar her zamannen kötüsünü söylemek zorunda sanırım. Rabbim güç kuvvet versin size
İki haftadır dönüyor. Desteksiz çok çok kısa süre oturuyor bazenn. Oturmanisini henüz yapamadı. Ama ilk başta ayağına kadar eğilme durumu oluyordu o olmuyor artık.Çok kısa süreli bazen denge sağlıyor .
İki haftadır dönüyor. Desteksiz çok çok kısa süre oturuyor bazenn. Oturmanisini henüz yapamadı. Ama ilk başta ayağına kadar eğilme durumu oluyordu o olmuyor artık.Çok kısa süreli bazen denge sağlıyor .
Uyuumadikca kendine yapacak is buluyor oglusum. Bir baktım totisini kaldırıp geri ittiriyor. Oyuncaklarla veya bize doğru yön değişiyor. Biraz uyusa biraz
Rabbim sana da rvladina da sifalar versin kolaylıklar diliuorum. Rabbim kimseyi korktuguyla imtihan etmesin. Aklına en kötüsünü getirme hiç bir zaman arkadasim. Doktorlar her zamannen kötüsünü söylemek zorunda sanırım. Rabbim güç kuvvet versin size
Bbursa_83
qecmis olsun canim dikkat et kendine aman havalar yaniltici ben ihlamur icip dinlenerek atlattim bol bol dinlen tabi bebisle zor ama annen yardimci olsun
Saqol caim Allah razi olsun hepimizinkini baqislasin evet kizim o bizim hanim efendi bikez sirtustu ve yuzustu dondu daha desteksiz oturamiyo malesef tembel