2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kaşık la denedinmi yada alıştırma bardağı

Oy totisini yerim yaaa

Biliyoruz tabi ki, çok direndin. Ama neticede ilaç bile değil, mama veriyorsun ve bebeğinin buna gerçekten ihtiyacı var. Kendini sakın kötü hissetme, başkalarının da öyle hissettirmelerine izin verme. Toparlansın, güçlensin bebişin; sağlıklı olsun da gerisi telafi edilir.

Purferroyu kaşığa damlatıp veriyoruz cnm. Ama kutusunu attık yalnız bildiğim kadarıyla tek çeşidi var zaten.. biz altıncı ayın başında kuşluk vaktinde meyve ve öğleden sonra kemik suyu+et+sebze+pirinç içeren ana öğünle başladık katı gıdaya. ikisini de ikişer tatlı kaşığıyla başlatıp her gün iki kaşık daha arttırdık. 150 gr kadar yemeye başlayınca meyvesine tahıl da ekleyip katılaştırarak devam ettik. Yedinci ayın başında ikindide yoğurt yatmadan önce de 5 gün hipp tam tahıllı, 2 gün de hipp pirinç ekledi doktorumuz listeye. Bir hafta sonra kontrole gitmiştik rahatsızlığı için, o zaman da kahvaltıya da başladı. Yumurta sarısı, labne, fora fit zeytin (tam tuzsuz olduğu için) ve çok az pekmezle önce karışık başla sonra ayrı ayrı da verirsin dedi. Şu ana kadar gayet iyi gidiyor çok şükür. Zaten Ayşe’ye de son bir yıla kadar aynı listeyle devam ettiğim için elim alışkın :) unuttuğum bişey varsa sorabilirsin cnm, aklıma gelenler bunlar :)

Bizimki de katı ya,biraz da zor yapıyoruz gibi. Ama tecrubeli arkadaslara sorduğumda olabilir dediler,cogunun aynı sekilde olmus sonra düzene girmis
Oh iyi o zaman.sanırım büyüyorlar :)

Ben sebze konusunda kıtlığa düştüm ya.
Patates havuç bal kabağı ıspanak verdim şimdiye kadar.başka çeşit sebze denemek istiyorum.ne önerirsin?
Hipp mamaları organikmiş heralde.bizim dr.da hero baby şekerli olduğu için önermedi.şekersiz mamalar kullanın dedi.
Bi kaç marka aldım.3 günde bir gece yatmadan veriyorum.diğer günler kendim pirinç unuyla muhallebi yapıp içine meyve rendeliyorum..
Kahvaltıya başlayabilirmiyim diye sormayı unuttum doktora.tarif ettiğin şekilde başlasam erken mi?

Gece öyle sık uyanıyor ki yoruldum artık bu duzenden gelen misafir bile halimize acıyor çünkü güne başlama saatimiz 5.30 fiziksel hiçbir problemi yok çok şükür karnı desen tok yatmadan mama vermeye çalışıyorum içmiyor alıştırma bardağı ile su içen çocuk mama icmiyor aç değil mi diyorum memeyi emiyor gün içinde iyi doysa bile uyanıyor artık aldigim teselliler yaşından sonra düzelir oluyor Velhasıl zordayim kızlar

Benim kızım 16 ağustos doğumlu yumurta sarısına başlattı bizide canım üç gündür veriyorum bende

Akşam yatma saati kaç 5:30 da kalkınca ilk uykusu kaçta peki

Akşam yatma saati kaç 5:30 da kalkınca ilk uykusu kaçta peki
Aksam 7 8 arası uyuyor ama saatte bir yarım saatte bir uyanıyor.Sünnet zamanı doktor ilaçlarını kullansın dedi o zaman belki ağır gelir uyur dedim ama hiçbir değişiklik olmadı en uzun deliksiz uyuduğu 3.5 saat oldu bu ara o da bir gece sabah 5.30 dan sonra ilk uykusu 7 7.30 arası oluyor.

Geç yatırsan :) yanı herkes bu saatlerde yatırmaya çalışır ama

Onu da denedim hem dayanamıyor hem de mesela 9 da yatmissa sabah 4 te uyanıyor keşke anlasam derdini
Allah yardımcınız olsun. Yeğenim de böyleydi. Yapacak birşey yok malesef. Geç uyutsada degismiyordu uyanma saati. Vücut ona alismisti kendiliğinden. Bence sbairla devam edin. Biraz zor olur eminim. Ama bir müddet sonra normal saatlere döndü.

Sizin ek gıdada verdiğiniz şeyleri duyunca benim bebem aç kalıyor gibi hissettim. Biz ek gıdaya geçeli 2 gün oldu. Bu hafta sadece saat 2'de sebze, 2. Hafta saat 11'de meyve ekliyeceğim,3. Hafta saat 16'da yoğurt ekliyeceğim. Bu ay yumurta yok. A AysheDuru meyvenin içine eklenen tahıl nedir? Çorbanın içine parça et mi kıyma mı ekliyorsunuz.? Ben sadece 2. Haftaya sebzeye kemik suyu ekleyeceğim.

Allah razı olsun ben hamileyken sabahciydim güne çok erken basliyordum birde son zamanlar hep sabah 5 gibi tekme ile uyandiriyordu beni sanırım biyolojik saati bu şekilde dogdugundan beri en gec bir iki kere 8 de uyandı o da ilk zamanlar gece deliksiz uyusa bu kadar erken kalkmasını sorun etmem belki de inşallah düzelir

Kızlar bugün oğlum beni çok şaşırtıyor. Zaten bir süredir kasiga merakliydi. Bugün kucagimda otururken elimi bir yakaladı. Hop diye ağzına götürdü yoğurdu ve ağladı yemek için resmen .ne yapsam başlasam mi ya tadına sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…