2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sagol canm yorumun icin 4 bucuk 5 aylikken saga sola donerek tur atardi 360 derece yatakta simdi onlari yapmayinca bir de tam donmeyince daha endise ettim tabi
Aiz de aleeji vardi dimi nasil gidiyor kuzunun gelisimi kilosu
Uzun zaman giremedim koye annemlere gidince takip edemedim o nedenle

Endişe etmekte haklısın her şeyden endişe edilecek bir şey bulabiliyorum ben de
Alerji devam gelişimi ve boyu iyi ama kilosu az, kontrol altında olacak bakalım. Genetik olarak da zayıflık var aslında ama az kilo alması genetikten mi alerjiden mi yoksa benim yaptığım diyetten mi kestiremiyorum tam. Önümüzdeki aylarda bunu belirleyebiliriz umarım. Ek gıdaya da başladık bugün üçüncü gün. Sizin ne zaman ek gıda ya da başladınız mı? Nasıl gidiyor?

Hayirli olsun gule gule saglikla kazasiz belasiz kullanin insallah.darisi basimiza:)

Selam bu arada biz ek gıda denemeye devam ediyoruz üç gün yumurta sarısı denedik bugün yoğurt deniyeceğiz dün akşam mayaladım çok güzel olmuş :))
Eline saglik hadi bakalimsevsin insallah kuzucuk biz de elma suyu denedik az az ama tam baslamadim ufak tadimlar yaptiriyorum sadece sirada yogurt var insallah tuttururum diyorum gunluk sut ile mi yaptin?

Bizmki de sol yeni yeni saga donuyor hatta bir sey uzattigimizda da sol elini uzatiyor once yuzustu surunme cabasi var ama desteksiz oturamiyor henuz ayaklarina dogru egiliyor
Önüne büyük bir oyuncak veya yastık koyarak ayaklarına egilmesinim önüne geçtim ben. Şimdi şükür. Biraz daha dik duruyor benim oğlum. Ama desteksiz aynen oturamiuor. Bugün 5 dk mutfağı toplamak icinnyanindan ayrıldım. Yüzüstü koymustum geri geri gidip koltuğun altına kadar girmiş totisi girmemiş ağlıyordu çok guldum

Hiç bilmiyorum ama ben karıştırmam yanı anne sütünden yoğurt filan yapan da var bana tuhaf geliyor ya ne bileyim anne sütü o saf haliyle güzel :)

Ya biberonla icmede sorun yasıyoruz maalesef.. cok az iciyor zar zor o da yediklerine katmayı düsünüyoru ara ara...alternatifleri düsünüyorum ne yapabilirim vs die normalde süt ve pekmez önerilmiyor ya,demiri azalttıgı icin sorayım dedim.

Ay isirsaydin o girmeyen totosunu masallah kuzucuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…