2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz hepsini denedik mustela, bioderma ...Sonuçta tek bir kremden mucize beklemek atopik dermatitli çocukları olan aileler için yanlışın en büyüğü. Günde 4-5 kez nemlendiriyorum bunların birini ya zeytinyağı ya da avakado yağıyla yapıyorum, bizim önceki haline göre bayağı iyi ama hiç geçmeyen yerleri var. İnşallah daha iyi de olacak bebişlerimizin.hepsi inşallah. Tıbbın çaresiz kaldığı hastalıklardan biri bence atopik dermatit. Zaman tek çaremiz gibi gözüküyor.

Arkadaslar benim oglan gazini cikariyor kakasini yapiyor cok cok afedersiniz.ama ıkınıyor sanki aci cekiyor gibi oluyor.bebeginde bunu gozlemleyen var mi? Sanki biriniz yazmis miydi benzer birsey?

Kaşımak istemesi kaşıdıkça aglaması beni çok üzüyor. Sızlıyor galiba. Kaşıntı için krem kullanıyorum. Mustela denedim bebe yağı bebe losyonu denedim coresatin pembe kullaniyorum yinede cildi çok kuru. Evet hiç gecmeyen yerleri var diz kapağı arkası mesela onada kortizonlu krem yazdi doktor içinde az varmış ama 5 gün kullan dedi. 3 gün kullandim hemem gecti ama simdi yine var. O kremide kullanmiyorum kortizon var diye nasil gececek bilmiyorum. Sürekli nemli olması lazım vücudunun ama bu imkansiz kiyafetini giydirince kiyafetine bulaşıyor kremler

Ben tanidik birinden getirtmistim ama iyi bir markanin sizma zeytinyagini kullanabilirsin yoksa
Tamam canim tesekkur ederim bugun totosuna surdum uyarmasi icin zeytinyagi az bir sey saglik ocagini aradim once bunu tavsiye ettivise yaramazsa icirelirsindedi senn gibi ise yaradi sukur biraz cikartabildi 5. Gundu bugn

Arkadaslar benim oglan gazini cikariyor kakasini yapiyor cok cok afedersiniz.ama ıkınıyor sanki aci cekiyor gibi oluyor.bebeginde bunu gozlemleyen var mi? Sanki biriniz yazmis miydi benzer birsey?
Canim bizim oglan da 5 gundur o durumda ama cikartamiyordu gaz cikarabiliyordu onu da ikinarak zorla aglamaya basliyordu hatta aciyor sanirim ek gidaya yeni basladigimiz icin olabiliyormus sizin de yeniyse o yuzden olabilir...

Canim bizim oglan da 5 gundur o durumda ama cikartamiyordu gaz cikarabiliyordu onu da ikinarak zorla aglamaya basliyordu hatta aciyor sanirim ek gidaya yeni basladigimiz icin olabiliyormus sizin de yeniyse o yuzden olabilir...
Biz daha gecmedik ek gidaya

Biz daha gecmedik ek gidaya
Canım ya 3 4 hafta oluyor oğlumda aynıydı. Bi gün bezinde 1 damla kan gördüm. Çokk korktum doktora götürdüm. Poposuna baktı. Kakasını yaparken olmuş büyük ihtimalle dedi krem verdi. Kullandık şimdi yok bi sorun şükür. Ama gazı varken zor yapıyor.

Bebeğine tarhana yediren oldumu aranızda?
Evde kendi kullandığımız tarhanayı yedirsem olurmu? Yoksa bebek tarhanasımı almam gerekiyor?
Tarhananin icinde domates oluyor domates de alerjik besin oldugu icin bebek tarhanasi daha uygun olacaktir.

Demir ilaci kullaniyor musunuz yeni basladiysaniz olabilir cnm...
Henuz demir baslamadik.kan degerlerine bakti simdilik gerek yok dedi doktoru belki 6.ay bitince....
Kakasini incelemekten şaşı oldum.acaba bisey mi yuttu diyorum ...ama kakasini da yapiyor...1 tanesi cok fazla olmak uzere gunde 3-4...ben takip etmeye devam edeyim.humananin rezenesini iciyordum bir suredir ara verdim yrn bir kac bardak iceyim belki faydasi olur

İnsanin ici almiyor cani bunlarin hepsi hasta beyinliler! koruyup kollayarak hapse tiksan nolacak bi yolunu bulup cikiyorlar ya da yan gelip yatiyorlar cok yazik
Erkek egemen toplum yıkılmadıkça kadınlar ve cocuklar bu acıları yasamaya maalesef devam edecek... karakoldaki erkek... mahkemedeki erkek... kanun yapıcı erkek oldugu muddetçe bu konuda 1 arpa boyu yol gitmek imkansız

Cnm gerek duymadikca bir daha kan aldirma hele oyle demir fln olcturmek icin... 13. Aydan once kan alan drlari gercekten anlamiyorum. Kan da bir doku ve bizim bebekler minnaciklar... ama Allah gostermesin elzem bir durum olursa mecbur... diger husus da senin yedigin birsey gaz yapmistir bence cunku gaz sancisi gibi geldi bana

D dstn33 cnm rezene için de alerjik deniyor. Bu sebeple ben hiç tuketmedim. Evveliyatinda tukettigin icin ve bir reaksiyon olusmadiysa deneyebilirsin. Dedigim gibi gaz sancisina benziyor... gunde 3 4 kaka cok cok iyi maasallah biz demir kullandigimizdan beri 4 gun 1 adet e seviniyoruz

Cnm bizim kan aldirmamiz gereken özel bir durumumuz vardi.hazir alinmisken tum degerlere baktirdi doktorumuz.sagolsun duyarli o konuda.demire de sonuclara gore baslamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…