2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İst. Alerji merkezinde Alerji doktoru Ahmet Akçay var sosyal medyadan takip esiyorum onu.Söylediğine göre ev akarı ve polen alerjisi 3 yaşından sonra testte doğru sonuç veriyormuş. Gıda 2 yaşın altında kendini belli eder diyor ama biz o şanslılardan olamadık. Yani net bilemiyoruz. Neyse benim artık yazdan deniz, güneş ve kumdan aşırı beklentim var. Deniz suyu bazen iyi geliyor böyle cilt durumlarına. Gerçi geçen bi arkadaşımın kızında da aynı şey olmuş. Onlar atlatmış bol bol nemlendirerek. Ama doktor geçti diye birşey yok ilerde bir stres durumunda tekrarlayabilir demiş.

B bursa_83 emire çok geçmiş olsun. Rabbim sifasini versin insallah .derdini veren Rabbim dermanini da vermiştir insallah. İşin ehli doktoru tez vakitte bulup teşhisi koyar ve tedavisini bir an önce uygulamaya başlarsınız insallah. Rabbim sizlere güç kuvvet versin

Kızlar herkese selam kaç gündür bebegimden fırsat olmuyor. Uykusuz ve huzursuz bir bebek oldu iyice. Aklıma acaba aç olabilir mi sorusu geldi. Şu ara bez sayısı azaldı. Aslında emiyor ama besleyici olmayabilir diye düşünmeye başladım. Artık enerjisini daha hızlı harcıyor çünkü. Günde kaç bez kullaniyor acaba sizin yavrulariniz. 4 dolu bezi oluyor oğlumun.
Özellikle 2. Bebeği olanlara sorayım. 6 ay dolana kadar Anne sutu evet bende dusunuyorum. Iki Hafta daha sabredeyim diyorum ama çok hevesli herkes aç olabilir demeye başladı. Yogurtla ek gıdaya geçiş yapsam mi.

Resmen biz sofraya oturunca ağlıyor. Bağır cagir sesler. Sanırım ufaktan tatirmaya başlayacağım . yoğurdu da yeni yapmisken iki tatli kasigi deneyelim bakalim

Resmen biz sofraya oturunca ağlıyor. Bağır cagir sesler. Sanırım ufaktan tatirmaya başlayacağım . yoğurdu da yeni yapmisken iki tatli kasigi deneyelim bakalim
Sütüm bol olsaydı 6.aydan önce başlamazdım ben ek gıda olayı bana çok sıkıcı geliyor kızım pek yeniyor sanırım ondan :) yapıp yapıp çöpe dökmek insanın zoruna gidiyor ilk kızımda böyleydi heyecanla başlamadım o yüzden sen de küçük küçük tattır tepkilerini bak inşallah sever ek gıdayı

Aynen önceden emiyordu şimdi aç da olsa ek gıda falan almıyor seçiyor mizmizlaniyor zormuş ek gıda işi

6 ay dolunca zaten ek gida kacinilmaz.benim oglum da agzini oynatiyor biz catal kasik kullanirken. Cirpiniyor uzanmaya calisiyor.ona d vit verirken ben de farkinda olmadan agzimda hareket hissediyorum sanki kasik benim agzima giriyor gibi...onlarin hareketlerinin refleks ve merakla ilgisi oldugunu dusunuyorum agirlikli olarak.gercekten istahli bir bebek de olabilir.ama israrla 6 ay dolunca denmesinin bir anlami olmali.3 5 gun bile gelismelerinde cok sey farkettiriyor

İnsallah sever kiziniz . Heyecan değil esasen benimki. Oğlum istiyor gibi. Sanki 15 gundur kg almadi gibi. 1.5 ayda 600-700 almış görünüyor ev tartisinda. 2 martta aşı var o zaman belli olur. Ama o güne kadar kg veriyor kaygısı taşıyorum. Yani su aşamada niyetim zaten doyurmak asla değil. Biraz biraz alismasini sağlamak. Kafamda karışık görüldüğü üzere

O da doğru refleks ve merakla ilgisi oldugunu bende dusunuyorum. En iyisi a daha sabır o zaman. Dediğiniz gibi seçme olayı da oluyor. Kafam epey karışık. Olmadı dr a gideceğiz erkendeb

Sağolsun bizde başlayacaktık ama alı huysuzluk hat safhadaydı biraz geçsin demiştim :)

Canm geçen cuma başlayacaktık huzursuzluğu geçsin dedik kaldı. Aşırı salya akıtıyor iki gündür ne yapsam bilemedim ya

Ya kesinlikle çok haklısın, hiç böyle hayal etmemiştim ek gıdayı . Ne var ne yok yiyecek sanıyordum... hayaller... hayatlar oldu ve gerçekten emzirmek en kolayıymış.

Ya kesinlikle çok haklısın, hiç böyle hayal etmemiştim ek gıdayı . Ne var ne yok yiyecek sanıyordum... hayaller... hayatlar oldu ve gerçekten emzirmek en kolayıymış.
Emzirmek bir nimet sütü bol olup emziren çok şanslı maalesef benim kızım mama ağırlıklı besleniyor ek gıdaya mecbur kalıyorum birazda yoksa inan yemesede 7 hatta 8 aya kadar emzirirdim sadece

Merhaba kizlar. Nasilsiniz? Bu ara tasinma telasi icindeydim. Tabi bide 6. Ay atagi malum. Uykularimiz cok feci bir hal aldi. Ek gida ve tasinmanin etkisi oldugunu dusunuyorum.
B bursa_83 canim icini ferah tut. Cok detayli okuyamadim gecmsii ama sanirm ctesiyi bekliyosunuz su an. Insallah emirin hic biseyi cikmayacak. Bol bol dua et. Senin duygularinin hepsini hissedoyor o. O yuzden hep sakin pozitif olmaya calis. Dualarim sizinle.

Canm geçen cuma başlayacaktık huzursuzluğu geçsin dedik kaldı. Aşırı salya akıtıyor iki gündür ne yapsam bilemedim ya
Salya asiriysa yakindir dis canim ust bas islaniyordu bizde de onluk yetistiremiyordum haftasina patladi . gozlemle sen yine dis etini yarilinca da epey huzursuzdu bizimki ucunu gosterince biraz rahatladi arkasindan hemen oburu gelince basa sardik tabi taze sogani siddetle tavsiye ediyorum beyaz kismini zarini ayiklayip guzelce yikayip kendi elinle yaklastir agzina bir iki kez ezsin yeter ona agrisini hafifletiyor gercekten sonra agzi burnu sogan kokuyor

Allah kolaylik versin canim zor is tasinmak ... Ah o ataklar ahh

Valla hepsi kademe kademe oluyor ama her kademe çıldırtıyor yavruyu. Tamam canm aklımda olsn bi görsek o günleri yaparız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…