2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam hanimlar biraz garip bir sorum olacak arastirdim crvap bulamadim en iysi size sorayim dedim .. Bu gunkuk sutlerin tadi normal uht lerden farkli mi olur? Ben daha once cig sut kaynatip kullandim ama gunluk sut kullanmadim. Simdi tire sut almistm ilk tadi bildigimiz uht sutker gibiydi. Ama iki gun once sek gunluk almis esim kremayavbenzer bir tadi vardi kokusu da oyle skt sine de 1 gun vardi bozuk sandim kullanmadim. Dun de torku gunluk sut almis skt si 23 unde doluyor normalde ama onun da tadi ayni krema gibi normal uht gibi degil bir degisik .. Bu normal mi yani gunluk sutler boyle mi olur yoksa aldigim iki marka da bozuk muydu?

Hamileyken bir keresinde icimin günlük sütünü almıştık o da apartmanda kırıldı ne kadar silmemize rağmen 2hafta apartmandan gitmedi o dediğin koku :) yani evet özellikle daha yagliysa öyle kokuyor yağ oranı arttikca koku da artıyor

İlginc ya bilmeyince cekindim yogurt da mayalamis bulundum ya bozuksa diye tereddute dustum demek normalmis

Kokusu da oyle evet sutten sogudum sabah sabah

Cnm bizim kan aldirmamiz gereken özel bir durumumuz vardi.hazir alinmisken tum degerlere baktirdi doktorumuz.sagolsun duyarli o konuda.demire de sonuclara gore baslamadi.
Aslinda ben de bu demir i hic istemeye istemeye kullaniyorum. Bir suru yan etkisi var ama pre oldugu icin mecbur kullanmak zorundayiz... bir yandan eksikliginde gercekten geri donusu olmayan sikintilara yol aciyormuş...

Aslinda ben de bu demir i hic istemeye istemeye kullaniyorum. Bir suru yan etkisi var ama pre oldugu icin mecbur kullanmak zorundayiz... bir yandan eksikliginde gercekten geri donusu olmayan sikintilara yol aciyormuş...
Canim bir arkadaşım kullanmadi çocuğun depolar tamamen boşaldı ki pekmez falan içtiği halde şimdi artık demir de fayda etmiyor sürekli et yemeli demiş doktoru ama o kadar et de yemiyor çocuk birde sonradan dolması da çok zor oluyormuş depoların o yüzden riske etmemek en güzeli sizin icin

Tarhananin icinde domates oluyor domates de alerjik besin oldugu icin bebek tarhanasi daha uygun olacaktir.
Anneme sordum çok az domates var içinde dedi.2 gündür veriyorum şimdilik bi alerji belirtisi yok.yarında denicem.

Bn ev tarhanasını denedim sevmedi,bebek tarhanası aldım daha denemedim ama.

Ben içine bal kabağı havuçta koydum.dün severek yedi.bugün mız mız yedi.uykusuda vardı belki ondan mızmızlandı bilemiyorum.

Biraz daha farklı oluyor tadı ama krema gibi olmaması lazım cnm. Yalnız Torkuda böyle bir sorun gerçekten var sanırım, kuzenime de bozuk çıkmıştı sütü. Biz de bir kere peynirini aldık çok kötü çıktı kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…