2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allahım nası bi gün bi yandan 3yasında cocuga tecavuz edip ölümüne sebep olan bi serefsiz!! Bi yandan 4,5yasında öz kızına aynısını yapan bi baba!! Hepsinin Allah belasını versin. Nereye gidiyor bu dunya böyle... insanın cocugu olunca ici daha beter yanıyormuş

İnsanin ici almiyor cani bunlarin hepsi hasta beyinliler! koruyup kollayarak hapse tiksan nolacak bi yolunu bulup cikiyorlar ya da yan gelip yatiyorlar cok yazik

Bebeğine tarhana yediren oldumu aranızda?
Evde kendi kullandığımız tarhanayı yedirsem olurmu? Yoksa bebek tarhanasımı almam gerekiyor?

Geçmiş olsun cnm. Peditusu tek başına vermiyor bizim doktorumuz da. Aklında olsun. Yalnız prospektüsteki yaş sınırı yasalarla ilgili bir durum. Eczacı arkadaşlar daha iyi bilir. Normalde ise 3 aydan itibaren doktor tavsiyesi ile kullanılabiliyor.

Bebeğe kaşığı uzatırken kendi ağzını açan analardanız yani :))) çok acaip bir refleks o değil mi? Ben de engel olamıyorum bazen :))

Ben yediriyorum az tattirarak başladım şimdi baya baya yiyor sevdiği nadir şeylerden hatta. Çok şükür bi sıkıntımız olmadı
Ben Denedim ama yedi denemez o yüzden net bi şey söyleyemiyorum
Domates varsa alerjen olabilir

Bugün balkabağı havuç tarhana çorbası verdim.çok severek yedi.eğer rahatsız etmezse evdekini vermeye devam ederim.

Birde ev yapımı labne konusunu sormak istiyorum.denediniz mi hiç?

Biz baska doktora gittik canim. Bizede atopik dermatit egzama dedi. Süt alerjisi olan bebek resimleri gösterdi sizinki sut alerjisi olsa böyle olurdu dedi. Bu egzama cildi çok kuru hassas ondan oluyor dedi ozel kremler onerdi mustela falan bakalım insaalah onlar iyi gelir. Hersey yiyebilirsin dedi doktor bana.

Bugün balkabağı havuç tarhana çorbası verdim.çok severek yedi.eğer rahatsız etmezse evdekini vermeye devam ederim.

Birde ev yapımı labne konusunu sormak istiyorum.denediniz mi hiç?
Siz kacinci aydasiniz canim ogunlere mi gectiniz? Yag ekliyor musun bir de yaparken?

6 ay bitti canım.öğünlere geçtik.öğlen sebze çorbası,ikindi yoğurt,gece yatarkende muhallebi yediriyorum.çorbasını yaptıktan sonra çok az z.yağı ekliyorum.
Anladim canim ben daha tadimlardayim 2gundur yogurt veriyorum elma verdim daha bu kadar:) istahi bol olsun kuzucugunun

Iyi aksamlar kizlar park yatak arastiriyorum. Cok fazla seyahat ediyoruz biz. O yuzden kolay katlanip kolay acilan park yatak tavsiyelerinizi alabilirim. Cok tesekkurler

Canim 4 dolu bez gayet iyi bence. Kafanı ona takma biz de beş buçuk olduk ama ben yavaştan tartışmayla basladim sebzelerden. Haşlanmış havuç brokoli. Elma püresi. Yarın avakado günü mesela Haftaya da yoğurt vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…