2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bizim drumuzun klasik beslenme listesinde pirinç unu var ama ben klasik beslemediğimden vermedim klasik gitsem de pirinç ununu pek tercih etmezdim onun yerine tahıllı mamalar var hipp 5 tahıllı veya hipp elmalı tahıllı bunlar organik ve bence daha sağlıklı. mesela hipp elmalı tahıllı iyi geceler mamasını veriyorum 1 haftadır gayet memnunum

Cok dogru tespit bir cocuk doktoru gelisim basamaklarini cok iyi bilmeli.biz de doktorumuza iyi diyoruz seviyoruz kendisini ama boy kafa kilo ölcumu kullanilan ilaclar dozlari vs disinda bise konusmuyoruz.neden seviyoruz:gerektiginde cekinmeden ariyoruz.gerekli ama yeterli mi: degil.icime kurt dustu simdi gelisim dedigin sey sadece nicel degil ki..acaba doktorumuz bunlarin disinda degerlendiriyor mu..ay sonu kontrolumuz var bir sorayim bakalim...
Sen daha iyi hissediyor musun kendini? Biraz olsun rahatladin mi?

Yol haritasi cizilince icime biraz su serpildi.tahlil tetkik sonuclari cikana kadar birseyler yapmaya baslamis olacaksiniz tedavi amaciyla.beslenmesi ile ilgili birsey onerdi mi ? Mama ek gida vs

beslenmeyle ilgili bir sey demedi canim.
iyi bir cocuk doktoruyla halletmemis lazim o konuyu. kardesimin arkadasi ek gidaya gecsinler demis bir iki gun once ama baslamadik daha.

olumsuz bir sey demedigi icin bir tık daha iyiyim ama tabiki su testler kesinlesince daha iyi olacagim.
benim de gittigim tum doktorlar sadece boy kilo kafa olcumu,agzina bak,kulagina bak,hangi ilaclari kullaniyor tamam devam edin diyorlar,bitti gitti. bu mu yani sadece?
cocugu bi al bakalim iki elinin arasina,bi cevirmeye calis ama yok. hele saglik ocagi,yerinden bile kalkmiyor. hemsire boy kilo bakiyor,d vit var mi diyor,var diyorum,asiyi vuruyor,bitti.

cok dikkatli olmaliyiz cocuk doktoru konusunda,ben bunu anladim. kendime de kizdim aslinda ama iste bilemiyosunki bir doktor nelere bakar. sonucta bizle konusmadan da baktigi seyler oluyor ama ben yeni doktorda baska seylere de dikkat edecegim.

inşallah daha iyi haberler alırsınız . Ünv mi götüreceksin fizik için eger öyleyse randevu almadan gidebilirsiniz bebek oldugu için aynı gün veriyorlar randevu , bize öyle yaptılar .

tabiki canım iyi bir doktor ve hep aynı doktor kontrol altında tutmalı ki çocugun gelişimini anlayabilsin ,yoksa o doktor farklı bişey der diğeri farklı yada çocugu tanımadığı için normal gelir hareketleri ...

Motor gelişiminin geri kalması belki alçıdan dolayıdır, o sürede birçok hareketi kısıtlandı çünkü. İnşallah fizik tedaviyle çözülür de başka bir sorun çıkmaz. Söylediklerinden brn biraz rahatladım sanki, sonuçlar da temiz çıkar umarım

İki öğün az değil hatta kimi uzmana göre fazla bile. Şu an beslenmesinin çok büyük çoğunluğu anne sütü olmalı. Ben de karışık düzende yemeye alışsın diye ve kilo alımı da düşük olduğu için her gün bir sebzeyi blw usulü veriyorum birkaç gündür de irmik ve havuçla mama yapmaya başladım birkaç kaşık ondan veriyorum. İlerleyen zamanlarda tadım yaptığı sebzeler arttıkça ve tabloda ayına göre yeni tahıllar açıldıkça çeşitlendireceğim tabi.
Pirinç unu vermeyi düşünmüyorum sağlıklı bulmuyorum pirinci. Hazır kaşık mamalarını da sağlıklı bulmuyorum, gerekirse her gün farklı şeyleri karıştırırım ama uzun süre paketli gıda vermemek niyetindeyim.

inşallah daha iyi haberler alırsınız . Ünv mi götüreceksin fizik için eger öyleyse randevu almadan gidebilirsiniz bebek oldugu için aynı gün veriyorlar randevu , bize öyle yaptılar .

evet canim uni ye goturecegiz. gittigimiz hoca uzmanlara soyleyecegim ben,direk ftr ye gidecegiz.
sagol ama yine de soyledigin icin.

aminnn canim insallah.
asaf sadece muayene mi oldu yoksa tedavi de gordu mu ftr de?

aynen oyle canim. su mr bi gecsin de,tabi gider testler de yeni bir doktora gidecegiz.

biz de oyle dusunuyoruz canim. sonucta sıkışık bir yerden cikti kuzum,5 gun sonra da alciya alindi. ne kadar bir hareket edebilir ki alciyla.
insallah fizik iyi gelecek.
ben de biraz daha iyiyim. mr ı da anestezisiz atlatirsak cok iyi olacak,bir de temiz cikarsa insallah.

B bursa_83 cnm inş kısa sürede fizik tedavi etkisini gösterir bence geç kalınmiş değil Allah ın izniyle yapacakları bütün tahlilerde twmiz güzel çıkar dualarımız seninle

2 ay onceden farkedilmeliydi bu durum ama dedigin gibi gec degil. elleriyle cingirak sallamaya bile basladi bugun:)
aminn canim. allah razi olsun.

Insallah testler tertemiz gelecek.
Herseyi bilmemiz herseye vakif olmamiz imkansiz.kendine kizma.bundan sonrasina bakicaz artik.ben de skstrcam doktoru.konusmadan bakma olayina da sinir oluyorum.bir cok doktorun kilifi:)gebeyken takip eden dr oyleydi.şuna buna baktin mi derdim baktim derdi.ne gordun sorusunun cevabi yok:) gece gece aklima geldi guldum:)

:))
bir de bir sure sonra tek tek su nasil bu nasil demeye de sıkılıyor insan. bebegi muayene et ve soyle iste ne var yani. k.dogumcular da dedigin gibi .
yok canim yok biz hep boyle arastirmaci olacagiz. yoksa her seyden bihaber olursak yandık.

Bizim gittiğimiz doktor ikinci ayında ellerinden tutup kaldırdı ve ayaklarının üzerine bastırdı size hiç yapılmadımı bu muayene sağlık ocakları pek güvenilir değil malesef aşı vurmak için varlar sadece inşallah Gönlünüze göre bir doktor bulursunuz canım

saglik ocagindaki zaten daha koltugundan kalkmadi.
universitedekiler ellerinden tutup cekiyorlardi ama belki de daha erken,kucuk dogdu,yapar nasilsa,vakti var diye dysunuyorlardi. konusmadiklari icin bilemiyosun tabi.
ozeldeki doktor da yapmadi hic.
neresinden donsek kardir diyoruz canim napalim.
oglusum insallah bunu da atlatacak,fizik iyi gelecek.
sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…