2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün dışarda güzel bi pazar kahvaltısı yaptık.. sonra da mothercare'den indirimli reyondan epey bişey aldık bıdığa. Sezondan da bir iki parça aldık ama indirimliler çok uygun gerçekten. Bodyler 10-11 , tulumlar da 15-16 liraya geliyor üçlü paketlerden alınca. Ben bebeğe seçerken de kızım babasıyla beraber kendisine seçmiş; baya da güzel bi yaz (!) koleksiyonu yapmayı becermiş Allahtan :))) en son yanıma gelip kardeşine seçtiklerimi görünce "baba bana bi tane daha seçelim" dedi hemen tamam dedik tabi... hem üzüldüm, hem sadece bu kadar tepki verdiği için, ona almayın vs diye ağlamadığı için sevindim... çünkü kıskanmama ihtimali yok; doktorlar da zaten çocukların kıskançlığı dışa vurmalarının daha iyi olduğunu söylüyorlar... içinde tutmasını istemem yani... ama yine de içime oturdu. Döndüğümüzde de evde yardımcımıza gösterdi, üçlü bi takımı kendinin sanmış "bak bu benim için" dedi kendisine de bir sürü Elsalı kıyafet seçmiş, kadıncağız onlarla ilgilendi, etiketlerini kesti falan, sevindi... sonra da mutlu olsun diye parmak boyalarıyla ellerini boyayıp duvara basabileceğini söyledim. Çıldırdı sevinçten :) babası da gaza gelmiş, bizi bıraktıktan sonra AVM 'de chakra komşumuz, ordan hastane çıkışı seti almış (aklınızda olsun bu arada, battaniyesi ağız bezi, şapkası mapkası tam takım 130 lira. bize mantıklı geldi fiyatı). Neyse, onu göstermedik çok da üstüne gitmiş olmayalım diye... kazasız belasız atlattık bu pazarı da çok şükür :) her gün pazar mı olsa acaba dedim ilk kez.. özlemişim kızımla beraber koca bi günü :))))

arch2401 O zaman bir numara Sapiens, işin kişisel "din-inanç" mevzusunu bir kenara bırakıp sadece bilimsel ve tarihsel açıdan okuyunca muhteşem bir kitap... son dönemde çok güzel oyaladı beni :) okumadıysanız kesinlikle tavsiye ederim Yarın son kitabını alıcam aynı yazarın. Okuduktan sonra yazarım onu da :) klasiklerden de okumadıysanız "Madame Bovary" ,, onun budalalığını, dünyevi zevkler uğruna hayatını mahvedişini, beceremediği anneliğini vs okumak bana hep güç vermiştir nedense... bir de tam tersine dünyadan, toplumdan vs kopukluğuyla Albert Camus'un Yabancı'sı.. aradaki farkı anlatmada da başucu kitabı olarak Mesnevi ve Divan-i Kebir, okuduğum tüm kitapların arasındaki dengeleyici onlardır benim için zaten hep :))) ... hepsi hem okurken hem de okuduktan sonra etkisi uzun süre sürdüğü için bu günleri biraz da başka şeyler düşünerek geçirmen ve haliyle odağını biraz değiştirmen için çok yardımcı olur diye düşünüyorum... ales de harika bi fikir ayrıca... boş zamanı verimli hale getirmiş olursun.. özellikle de bu haftalarda tamamen bebeğe odaklanmak bir taraftan da negatif etkiliyor aslında hem bedenimizi hem de bilincimizi.. bu arada bu hafta da en son Zülfü Livaneli'nin Huzursuzluk kitabını aldım ben ama bu gece başlayacağım için fikrim olmamakla beraber ondan da çok umutluyum.. :)

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 29
  • image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 31
Cok sagol canim madame bivary disindakileri okumamistim. Hemen siparis veriyorum. Zulfu livanelinin kitaplari cok guzel oluyor bu arada eminim begeneceksin.

Günaydın bayanlar bu rüyalar ne zaman bitecek zaten rüyaları çıkan biriydim hamilelikte daha fazla rüya görmeye başladım Allah'tan çoğunu hatırlamıyorum

günaydın hatunlar.. her gece bir dramdizi film çekiyorum rüyalarımda 4 te çiş baskısıyla uyanıyorm tekrar dalasya kadr zamn geciyor bn dalıyorm saat 6 oluyor veee alarm çalıyor.... ne rüyalar ne rüyalar pehhhhhh bi çok senarste taş çıkartır

Günaydın ikinci hamilelikler dahami zor geçiyor acaba ben kizimda hiç hamile gibi değildim ya ilk 3 ay sonra bal dök yala bir hamilelik geçirdim tabi yaş 23du vücut tolere ediyordu sanırım çoğu şeyi şimdi ise sürekli migrenim tutuyor mantar enfeksiyonu geçmiyor sanki daha halsizsim kilo yüzünden mı acaba Allah başka dert vermesin tabi yakinmiyorum tek dileğim sağlıkla kucağima almak

Merhaba herkese cumartesi kontrolumuz vardi hersey yolunda oglumuz olacakmis diye donerken evimize yuzde yuz karsi tarafi hatali oldugu arabamizin perte çıktığı bi kaza yasadik.rabbim korudu cok kötü anlar yasadik kemer ve hava yastigi sayesinde yavruma bisey olmadi oto koltugu sayesinde de arkada uyuyan 3.5 yasindaki kizima yavruma bisey olmadi.benim kaburgalar esiminde bacagi sıkıntı buna cok şükür.yarin esimi ameliyata alacaklar temiz hamile dualriniza ihtiyacim var.

Geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi rabbim yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun

Biraz rapor alıp dinlensen evde bunyende sarsılıyor en azından uyursun işkence etme kendine düşer kalırsın bı yerde

bizim işyeri o konularda hassas malesef zaten doğum sonrası geri dönemiyceğim için hiç sesimi çıkarmıyorum şuanlık ilk doktora gittiğimde bu durumu danışıcam.

Cok sagol canim madame bivary disindakileri okumamistim. Hemen siparis veriyorum. Zulfu livanelinin kitaplari cok guzel oluyor bu arada eminim begeneceksin.
Sanırım kitap tarzımız benziyor. Bayılırım zülfü livanelinin kitaplarına. Sana azra kohen'nin kitabınıda tavsiye ederim. Tek solukta okudum. Üçlü seri. Fi, çi, pi isimleri. Bende gün içinde bolca kitap okuyorum. Hem rahatlatıyor hem dinlendiriyor. Herkese tavsiye ederim.

çok çok geçmiş olsun Allah korumuş acil şifalar diliyorum ...

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…