Aslinda cok dusunceli bir hareket ama ne bileyim gozume takildiYa ben cinsiyet belli olunca toptan atarım diye düşünmüştüm ama atayım yine de :)
Cok sagol canim madame bivary disindakileri okumamistim. Hemen siparis veriyorum. Zulfu livanelinin kitaplari cok guzel oluyor bu arada eminim begeneceksin.arch2401 O zaman bir numara Sapiens, işin kişisel "din-inanç" mevzusunu bir kenara bırakıp sadece bilimsel ve tarihsel açıdan okuyunca muhteşem bir kitap... son dönemde çok güzel oyaladı beni :) okumadıysanız kesinlikle tavsiye ederim Yarın son kitabını alıcam aynı yazarın. Okuduktan sonra yazarım onu da :) klasiklerden de okumadıysanız "Madame Bovary" ,, onun budalalığını, dünyevi zevkler uğruna hayatını mahvedişini, beceremediği anneliğini vs okumak bana hep güç vermiştir nedense... bir de tam tersine dünyadan, toplumdan vs kopukluğuyla Albert Camus'un Yabancı'sı.. aradaki farkı anlatmada da başucu kitabı olarak Mesnevi ve Divan-i Kebir, okuduğum tüm kitapların arasındaki dengeleyici onlardır benim için zaten hep :))) ... hepsi hem okurken hem de okuduktan sonra etkisi uzun süre sürdüğü için bu günleri biraz da başka şeyler düşünerek geçirmen ve haliyle odağını biraz değiştirmen için çok yardımcı olur diye düşünüyorum... ales de harika bi fikir ayrıca... boş zamanı verimli hale getirmiş olursun.. özellikle de bu haftalarda tamamen bebeğe odaklanmak bir taraftan da negatif etkiliyor aslında hem bedenimizi hem de bilincimizi.. bu arada bu hafta da en son Zülfü Livaneli'nin Huzursuzluk kitabını aldım ben ama bu gece başlayacağım için fikrim olmamakla beraber ondan da çok umutluyum.. :)
Özel mj la ltf
Geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi rabbim yardımcınız olsunMerhaba herkese cumartesi kontrolumuz vardi hersey yolunda oglumuz olacakmis diye donerken evimize yuzde yuz karsi tarafi hatali oldugu arabamizin perte çıktığı bi kaza yasadik.rabbim korudu cok kötü anlar yasadik kemer ve hava yastigi sayesinde yavruma bisey olmadi oto koltugu sayesinde de arkada uyuyan 3.5 yasindaki kizima yavruma bisey olmadi.benim kaburgalar esiminde bacagi sıkıntı buna cok şükür.yarin esimi ameliyata alacaklar temiz hamile dualriniza ihtiyacim var.
Merhaba herkese cumartesi kontrolumuz vardi hersey yolunda oglumuz olacakmis diye donerken evimize yuzde yuz karsi tarafi hatali oldugu arabamizin perte çıktığı bi kaza yasadik.rabbim korudu cok kötü anlar yasadik kemer ve hava yastigi sayesinde yavruma bisey olmadi oto koltugu sayesinde de arkada uyuyan 3.5 yasindaki kizima yavruma bisey olmadi.benim kaburgalar esiminde bacagi sıkıntı buna cok şükür.yarin esimi ameliyata alacaklar temiz hamile dualriniza ihtiyacim var.
Biraz rapor alıp dinlensen evde bunyende sarsılıyor en azından uyursun işkence etme kendine düşer kalırsın bı yerde
20 galiba
Sanırım kitap tarzımız benziyor. Bayılırım zülfü livanelinin kitaplarına. Sana azra kohen'nin kitabınıda tavsiye ederim. Tek solukta okudum. Üçlü seri. Fi, çi, pi isimleri. Bende gün içinde bolca kitap okuyorum. Hem rahatlatıyor hem dinlendiriyor. Herkese tavsiye ederim.Cok sagol canim madame bivary disindakileri okumamistim. Hemen siparis veriyorum. Zulfu livanelinin kitaplari cok guzel oluyor bu arada eminim begeneceksin.
çok çok geçmiş olsun Allah korumuş acil şifalar diliyorum ...Merhaba herkese cumartesi kontrolumuz vardi hersey yolunda oglumuz olacakmis diye donerken evimize yuzde yuz karsi tarafi hatali oldugu arabamizin perte çıktığı bi kaza yasadik.rabbim korudu cok kötü anlar yasadik kemer ve hava yastigi sayesinde yavruma bisey olmadi oto koltugu sayesinde de arkada uyuyan 3.5 yasindaki kizima yavruma bisey olmadi.benim kaburgalar esiminde bacagi sıkıntı buna cok şükür.yarin esimi ameliyata alacaklar temiz hamile dualriniza ihtiyacim var.
Çok geçmiş olsunMerhaba herkese cumartesi kontrolumuz vardi hersey yolunda oglumuz olacakmis diye donerken evimize yuzde yuz karsi tarafi hatali oldugu arabamizin perte çıktığı bi kaza yasadik.rabbim korudu cok kötü anlar yasadik kemer ve hava yastigi sayesinde yavruma bisey olmadi oto koltugu sayesinde de arkada uyuyan 3.5 yasindaki kizima yavruma bisey olmadi.benim kaburgalar esiminde bacagi sıkıntı buna cok şükür.yarin esimi ameliyata alacaklar temiz hamile dualriniza ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?