Benim de muhtemelen temmuz olacak cnm muhtemel dogum tarihi 4 agustos ile 7 agustos arasi degisiyor ama 38. Haftada dikisim alinacak dr um muhtemelen bir hafta icinde dogurursun hatta bir haftayi bulmaz dedi. Temmuzun son haftasi dogar benimki de muhtemelen
zaten genelde ayın ilk 15 gunu icine denk gelen hamisler bir onceki aya kayiyorlar ama takip acisindan agustos anneleri topiginde olmak daha dogru zira gelisim asamalarini takip etmek acisindan daha dogru bence. Dogum konusuna gelince Senin sagligin ve bebegin sagligi neyi gerektiriyorsa onu yapacaksin zaten cnm sakin kendini zorlama mesela benim hamileligim gibi durumlarda tip literaturunde kiymetli bebek deniyor (tabiki herkesin bebisi kiymetli yani literatur olarak böyle geciyor ) simdi bizde en ufak bir risk olsa bile tabiki sezeryana girerim yapacak birsey yok. Tabiki naturel olani yapmayi cok istiyorum ama hayirli olan ne ise o olsun. Senin dr un da cok iyi bu sebeple normal dogum olayinda sana cok iyi bir partner olacagindan eminim bunu basarabilirsin ama zaten senin dr un ilerleyen surecte bir aksilik farkederse seni sezeryana sevk edecektir maceraya atmayacaktır. O kadar cok kendi rahati icin gun saat verip kesip bicen dr varki bir suru normal dogum olabilecek dogumu sezeryan a sevk ediyorlar cunku gecenin bir vakti cikip gelip dogurtmak ve saatlerce surecek bir normal dogum hadisesini yasamak işlerine gelmiyor.