2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çatlamalar için mi bu Can'ım ben de Hindistancevizi yağı almayı düşüyorum daha çok göbeğim yok diye yoksa direk ona mı geçsem

Benim doktorumda ikiliyi yaptırırsan diğerlerine gerek yok dedi ben yaptırmayı düşünmüyorum

Bende hiç sormadı da doktorum. Ailece tanştğmz için böyle bir durumda aldrmayacağımı biliyor ama atladı mı acaba dedim yada 3 lü 4 lü mü yapacak diye merak ettm de sormak aklıma gelmedi. Yarın bi arayayım

Evet malesef,,, aslında annelerin de ciddi bir kısmı tarih belli olsun diye, korktukları için vs (hatta hastane odası süsleme olayı daha rahat olsun diye bile) sezeryan isteyebiliyor. Her tip doktor ve anne mevcut yani :))))
Bu arada dikişten kaynaklı bir ağrı sızı vs yok di mi? Hamilelik normal seyrinde yani? Çünkü sende de öyle pek bi bulantı vs olmadı sanırım.

Evet canım hamilelikten ben başından beri görüyorum ilk başta saçma ruyalardi ama simdi beni gerip sinirlendiren yada kabus görüyorum bu seferde dinlenemiyorum

Benim de kötü rüyalar. Sık sık uyandığımız için bence.. uyanmasak bile gece hormonlar tavan, vücuttaki değişimler de daha hızlı. Etkileniyoruz heralde diye düşünüyorum. Uyanıp tekrar uyuyunca bile devamını görebiliyorum aynı saçma rüyamın üstelik :)))

Ilk donem cok oldu 14. Haftaya kadar ama ilk iki hamileligimde olmamisti. Agri sizi bi sorun yok simdilik sukur. Zaten bendeki mekanik bir aksaklik :) dikis insallah tutacak bebegi tabi gene de cok dikkat etmem lazım

Ilk donem cok oldu 14. Haftaya kadar ama ilk iki hamileligimde olmamisti. Agri sizi bi sorun yok simdilik sukur. Zaten bendeki mekanik bir aksaklik :) dikis insallah tutacak bebegi tabi gene de cok dikkat etmem lazım

Tutucak tutucak, az kaldı :) yarıladık bile :) bol bol yatak, bol bol tv, bol bol kitap .. Tv konusunda aman aman bilgim yok, ama kitapta iyiyimdir; tavsiye gerekirse eve ve yatağa bağlayan kitapları iyi bilirim mesela :))

Tutucak tutucak, az kaldı :) yarıladık bile :) bol bol yatak, bol bol tv, bol bol kitap .. Tv konusunda aman aman bilgim yok, ama kitapta iyiyimdir; tavsiye gerekirse eve ve yatağa bağlayan kitapları iyi bilirim mesela :))
Sagol cnm birkac oneri alabilirim senden Bu donemde bir de Ales e hazirlanayim diyorum yuksek lisans icin. TV olarak ben sadece belgesel kanallarina takiliyorum suan bir de esimle haftada 1 aksam izledigimiz donemsel birkac dizi var The Walking dead - game of thrones - the west world baska da birseye bakmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…