2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bendede durumlar hla aynı canım hem bulantı hem kusma kokulara hassasiyet devam ediyo dua ediyorum bian evvel geçsin diye.

kızlar doğum raporu bittikten sonra işe devam etmeyecek var mı benm gbi???

Kesinlikle kesinlikle asla ve kat a yaptırma 3lü ve 4lüyü. Benimde ikili testim çok iyiydi dörtlü riskli çıktı kabus gibi günler yaşadım. Hiç ama hiç ama hiiiiççççç aklını bulandırma doktorunu dinle bence.

çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin hepinize. En çok da arkada uyuyan kızına üzüldüm umarım bir an önce unutur yaşadıklarını uyurken böyle bişey yaşaması çok üzücü. Tekrar geçmiş olsun.

Gecmis olsn Allah korumus

Öncelikle oglunuz hayırlı olsun. Diger elim hadise icinse cok gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun... Allah şifa versin inşallah...

Teşekkür ederim canım bana kalsa ikiliyi bile yaptırmazdım ama yinede bir sormak istedim :

Kızlar ek gıdaya gecis ile ilgili yeni bir yontem var BLW adı
http://www.benimgunlerim.com/blw-ile-ek-gidaya-gecis-nedir/ benim ilgimi çekti

Günaydınn,, blw gerçekten çocuk için çok faydalı, biraz dağınıklık yaratıyor tabi ama çocuk yemek yemeyi öğreniyor. Biz yarı yarıya uyguladık diyebilirim. Sebze/kıyma yemeklerini kendim yedirdim genelde. Onun dışında kahvaltısını hiç karıştırmadım, meyvelerini mümkün olduğunca kendi yedi, yoğurdunu heryeri batıra batıra kendi yedi vs.. hala açar izlerim bütün suratının yoğurt, çilek vs olduğu videoları :) domatesi kendi yemek o kadar hoşuna gitmişti ki mesela, aşırı yiyince alerji yaptı bir kere, uçarak doktora gittik :))))))) haliyle çoğu çocuk yemezken bizimki labne, yoğurt, zeytin gibi kendi başına yediği bir sürü faydalı şeyi severek tüketmeye başladı. Bir de doktorun da yönlendirmesiyle yemeklerini hiç blenderdan geçirmedik. Sadece çatalla ezdik. Öyle yapan arkadaşlarım hala blenderla uğraşıyo ve çocuklar çiğnemeyi yutmayı bilmiyor... bu defa bir tık ötede uygulamayı düşünüyorum ben de :)

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Eşine de sana da çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle.

çok geçmiş olsun... Rabbim acil şifalar nasip eylesin. dualarımız sizinle

Ay insallah ben de uygularım bu yontemi biraz anneyi zorluyor belli... hani temizlemesi bir yana cocuk doydu mu acaba ? Hissinden siyrılmak gerek sanirim.

Ay insallah ben de uygularım bu yontemi biraz anneyi zorluyor belli... hani temizlemesi bir yana cocuk doydu mu acaba ? Hissinden siyrılmak gerek sanirim.

çocuk aç kalmaz hiç merak etmeyin. hele ki bir yandan emiyorsa hiç aç kalmaz :) .. çünkü kendi çiğ çiğ ısırıp yediği bir havuç blenderla paramparça yaptığımız bi tabak yemekten faydalı onlara. dağınıklık için en güzeli mama sandalyesinin altına genişçe bir örtü sermek. bir de tabi daha erken ama aklında olsun, ikea modeli mama sandalyesi candır :). çünkü o 40-50 liralık şeyin içinde yaşıyor resmen çocuk. biz bi arkadaşımıza gitmiştik, onlarda fisherınkini görünce, Ayşe de severek oturunca babamlara söyledim, heves edip koştura koştura aldı geldiler. 400 lira falandı sanırım, en fazla on kere oturmuştur adamakıllı. üstelik temizlemesi de zulüm. ama ikeanın ki çok rahat, sokuyodum küvete, şakır şakır yıkıyodum. istediği kadar kirletsin. bir de iki dk da demonte oluyor, minicik yer kaplıyor. şimdiden bile alınabilir... dediğin gibi , ister istemez kirleniyor ev, ama hiç önemli değil, çocuğun sadece yemek alışkanlığı değil el becerileri için bile çok faydalı :)

Aynı sorunu arkadaşım da yaşıyor, oğlan iki buçuk yaşında, yemeğin içinde biraz katı olsa öğürüp kusuyor. Çünkü blenderdan geçirip yedirmek kolay geldi başlarda. Çok alıştırdı. Halbuki en başta biraz uğraşsaydı şimdi rahat edicekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…