2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yatak odamıza kadar girilmişken çocuklarımız için çok üzülüyorum. Keşke en azından bizim kadar şanslı olsalardı, ama bu durumları düşünüdükçe işin içinden çıkmak imkansız gibi canım.

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış allah korumuş sizi allah şifa versin inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Kızlar uçağa binmeden önce x ray cihazlarından geçmek bebek için tehlikelimi. Gecmeden binsek uçağa izin verirler mi
Geçme canım, kadın memur arasın. Geçmek zorunluluğun yok. Kadın görevli bulundurmak zorundalar. Boş yere radyasyon alma derim ben. Düşük De olsa gerek var mı yani, hem de geçmeme şansın varken.

Benmde bir sorum olacak nerden nasıl ve ne kadara aldın öncelikle güle güle kullanın hayrli olsun :)))

Canım hiç üzülme allah hayırlısını nasip etsin demekki senin içinde en hayırlısı bu imiş hem ne güzel oğluna arkadal geliyor benimde bu ikinci oğlum olacak inşallah insan başta hayal kırıklığı yaşıyor ama sonra iyikide erkek dedim iyi anlaşırşar

Geçme canım, kadın memur arasın. Geçmek zorunluluğun yok. Kadın görevli bulundurmak zorundalar. Boş yere radyasyon alma derim ben. Düşük De olsa gerek var mı yani, hem de geçmeme şansın varken.
Tamam canım söyleyeceğim hamile olduğumu geçmemek en iyisi

Ne aldin ne aldin?

Canım ana kucağı casual inki çok hoşuma gitti ondan alıcam bebek arabası ne aldınız

Benmde bir sorum olacak nerden nasıl ve ne kadara aldın öncelikle güle güle kullanın hayrli olsun :)))

Tesekkur ederim Hijyenik :)

nerdeyse hamile oldugu ogrendigimden beri araba arastiriyoruz ilk bunu begenmistik ama dolastikca ve saticilar yorumlarda bulundukca kafamiz iyice karisti. yine sonunda en basta begendigimizi; mamas papas armadillo flip xt aldik :) araba bakmaya basladigimizda ebebekte falan fiyati 1800du. ve bir suru renk secenegi vardi. yani 2 ayda falan hic bi yerde ne rengi kalmis ne bu model. suanki fiyati 1990tl. yeni gelen seri de 2300 tlden satiliyor onun da stok sayisi az saka gibi internette falan da sayili yerde var.
vipbebek'ten aldim ben. havale indirimiyle birlikte 1870 tlye geldi :) umarim bi sikinti cikmaz, cunku bebek arabasi bakmaktan cok sıkıldım artik beynim yandi allahtan ana kucagi kuzenim verdi de onu almak zorunda kalmadik

marttan sonra falan bebek sezonu aciliyormus suan indirimli fiyatlarmis genel olarak bebek urunleri satanlar bunu soyluyor. elinizi cabuk tutun valla bi begendiginizi 2 ay sonra fazla para verip alicam deseniz de bulamiyorsunuz

rengi de bu

Son düzenleme:
Bugün iki saat yürüdüm iyi geldi arkadaşla hergun yürümeye karar verdik az kiloyla tamamlamak niyetimiz hamileliği

iki saat çok iyi maşallah canım.. bende birkaç gündür yürümeye başladım ama yarım saat yürüyemiyorum çok yoruluyorum ve belim çok ağrıyor.. Dr. yürüdükçe açılırsın bel kasların kuvvetlenir dedi.. bakalım...

Gule güle kullanin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…