2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

evet bizde bi ayarsızlık var cidden... nurgül yeşilçay bizim mğazaya gitmiş geçen gün bu arada,, oynadığı dizinin kumaşlarını veriyoruz, merak etmiş görmek istemiş. ben fiziksel olarak çok beğenirim kendisini. hali tavrı da çok düzgünmüş. aslında çok iyi işler yaptırabilirler o kadına da mesela ama bütçeler arttığı halde hala yeterince kaliteli işler yapılamıyor malesef... vizyon eksikliği sanırım... bakış açılarını değiştiremiyorlar belki de... şimdi bir de ciddi bir baskı var sektörde zaten. eleştirel yayınlar yapmak imkansız hale geldi iyice... herşeyi üstüne alınan birileri çıkıyor mutlaka... bahsettiğimiz kitap serisi bile zor engeller atlamak zorunda kaldı misal... yani ne dayatılırsa onu okumak ve izlemek zorunda kalıyoruz yavaş yavaş...

Bence kızmış, erkekmiş böyle şeyleri hiç dert etmeyin. Evlat bu hepsi seviliyor. Ben de hep kendimi kız annesi olarak hayal ediyorum ama Allah hangisini nasip ederse kabulüm. Önemli olan sağlıklı, akıllı bir bebek olması benim için.

Eşim eczacı olduğu için çok olay anlatıyor. Devlet 2. tüp bebeği karşılamıyormuş sanırım ve insanlar sırf ilaçların parasını ödemek için arabalarını satıyorlarmış. Bir akrabamız var durumu iyi değil, eşim sırf ilaçları alabilmek için taksit yaptırdığını anlatıyor. Arabasını satmış adamcağız. Bazı aileler deniyor deniyor olmuyor. Kimisinin asla olmayacak. O kadar zor hikayeler var ki... insanlar ne yapsalar caresiz kaliyorlar. Sırf bebeğimiz olduğu için bile bence mutlu olmalıyız. Bu yönden bakınca kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmiyor bence. Kız isteriz isteriz sonra doğar herhangi bir hastalığı olur. Allah korusun böyle olacağına sağlıklı olsun hangi cinsiyet olursa olsun diye düşünüyorum:)

rica ederim, benimki de baştan beri kız diyordu. kendilerine arkadaş arıyorlar işte :) bir de benim kızım bazı özel becerileri olan ama haliyle bununla beraber kolay kolay da sosyal ilişki kuramayan bir çocuk. ilerleyen zamanlarda kız kardeşin bu anlamda faydalı olmasını bekliyoruz. inşallah öyle olur :)

bendede durumlar hla aynı canım hem bulantı hem kusma kokulara hassasiyet devam ediyo dua ediyorum bian evvel geçsin diye.
Kızlar bende de aynı günüm günümü tutmuyor enerjim düşüyor napıcaz bılmıyorum
Kızlar ek gıdaya gecis ile ilgili yeni bir yontem var BLW adı
http://www.benimgunlerim.com/blw-ile-ek-gidaya-gecis-nedir/ benim ilgimi çekti
Bende duydum arkadaşının kızı 6 aylık denicek bakalım sonuçlarını göreceğiz

Evet canım biraz öyle ama yinede ben kitap bitince üzülüp boşluğa düşmüştüm:) güncel bir kitaptı diziyi bilmiyordum ama.

yeni kitabı da güzelmiş aslında ama ben de alamadım daha. sıra gelmiyor bir türlü bir de ben avmde olduğum için iki üst kat d&r. haliyle bitmeyen bir kitap giderim var :)))) kendimi kontrol edebilmek için brini bitirmeden diğerini almamaya çalışıyorum :)))

Canım çok güzel anlatmışsın. Tabi ki hepsi seviliyor evlat bu canımdan bir parça. Ne mutlu sana da maşallah Allah uzun güzel ömürler versin ailenize. Kızlar size ömür boyu yoldaş olur. Doğacak bebeğinizi de Rabbim gönlünüze göre versin. :)

bugün niye bitmek bilmiyor acaba??? havada mı bir tufaflık var nedir,, acaip sıkıldım, kızımı özledim falan... yarım saat daha kalıp kaçıcam eve olmazsa kış da uzadıkça uzadı sanki, kuzumu alayım şöyle yeşilliklerde koşturalım istiyorummm :)

Evet elestri dozu sıfır artık bu ülkede maalesef her konuda cok fazla baskı var. Derin mevzular... ama şu bir gercekki biz buyurken daha özgürdük cocuklarımıza nasıl bir gelecek biraktigimiz konusunda ciddi endiselerim var

mesele onun istememesi olsun o bi şekilde halledilir :) Rabbim karnımızdakilere sağlık sıhhat versin kolaycacık doğumlar nasip etsin ama sonra da önümüzdeki maçlara bakarız tabiki :) biz bayanlar en çok çileyi yorgunluğu tabiri caizse kahrı çeken taraf olmamıza rağmen erkeklerden çok daha azimliyiz bu konuda :) onlar biraz korkuyolar.
benim ilk doğumum normal olmuştu. Eşim hastaneden dönerken diyo ki biz ikinciyi de normal düşünüyoruz nasipse pardonnnnnn dedim ne ikincisi ne çocuğu ne normali :) aslaaaa. ben 1 sene sonra adapte oldum tabi anneliğe ikinci gelisn diye başladım ama adam nasıl soğuduysa ikinci fikrinden senelerce onu ikna etmeye çalıştım :) ama sonunda başardım :) herkes acıyodu artık bana. Normalde erkekler ister bayanlar kaçar. siz de bir garipsiniz diyolardı. adamı ikna edicem diye göbeğim çatladı :) belki de intikam aldı benden bilemiyorum ya da ters psikoloji yaptı :) şu an anlatırken aklıma geldi bu hain fikirler :)

evet kesinlikle katılıyorum. o konuda endişenin de ötesinde resmen paranoya içindeyiz biz

merhabalar özelden msj attım bilgileri eklerseniz ççok sevinirim

benimde bu bebeğim hiç aklımda yoktu... bir kızımı doğru düzgün yetiştirirsem ne mutlu bana diyordum... çevre ve eşimin ısrarıyla 2. çocuk sonradan benimde aklıma yattı ama eşimin biliyorum ki babasının adını koymak için hep erkek istediğini...
bu bebeğimde kız olacak inşallah...hayırlısını diledik ...hayırlısı buymuş...sağlıkla doğurayım da başka bir şey istemem Allah tan...
sadece üzüldüğüm bir şey var... yanarım o ojelerim makyaj malzemelerim hep talan oldu ,oluyor da hala...2. bir ortak daha geliyor :))) yandık ...

selam herkese bugün internetten bebek arabası siparişi verdim bakalım yarın gelecek umarım sorunsuz gelir, zira istediğimiz modeller hiç bir yerde kalmamış. millet ne ara tüketti bu stokları anlamadım ya. gerçekten bebek sezonu diye bişey var sanırım

Benim bir sorum olacak ev tipi ana kucağı alan var mı? varsa ne aldınız? ya da önceki çocuğunuzda alıp da memnun kaldığınız ürünler hangileri? fikirlerinizi paylaşır mısınız..

Kızlar uçağa binmeden önce x ray cihazlarından geçmek bebek için tehlikelimi. Gecmeden binsek uçağa izin verirler mi

Ne aldin ne aldin?

Canım ana kucağı casual inki çok hoşuma gitti ondan alıcam bebek arabası ne aldınız

Ah canım benim ilk ama ben de erkek bebek fikrine alışamıyorum, şartlamışım sanki kendimi, yani çocukluğumdan beri kız bebek hayranlığım vardır. Ama sonra sağlıklı olsun da önemli değil diyorum. Kısmet diyelim, üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…