2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Avm şerin girişindeki yerlerden de mi geçmemeliyiz

hamileyim diyerek oralardan da geçme canım.. Uçakta da o bavul verilen kontrol şeridi var ya orası daha çok radyasyon yayıyor oraya da yakın mesafede durma bavul çanta vs başkası koysun ve alsın... ben istanbula gideceğim zaman bavulumu kargoya vereceğim arkadan uçakla gideceğim inşallah.. hem yalnızım hem de yanımda küçük çocuğum var bavulla uğraşamam..

Ben de iş yerinde gün boyu arabalara bakıyorum baktıkça da kafam karışıyor. İnşallah bi an önce karar verebilirim . Tek başımayken kullanması rahat olan birşey arıyorum malum uzuun bir süre izin olcak yavruyu alır çıkarım diye düşünüyorum

Arabamiz yok ben de hep kolay katlanan kullanimi rahat bir sey aradim. En son peg perego book plus 51 ile flip xt arasinda kalmistik. Mamas papasi aldik. Umarim gonlune gore bir sey bulursun. Kafam rahatladi yeminle

İyi akşamlar kızlar bizimde bugün de kontrolümüz vardı doktor kesin erkek dedi cinsiyetimiz netleşti ikinci oğlum olacak inşallah allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım, arkadaş geliyor yani abisine :)0

Merhaba, 4moms almayı planlıyorum ben. Daha önce de yazmıştım, benim için nefes alabilmek ve çocuğun konforu için en önemlisi anakucağı çünkü. Arabadan vs çok daha önemli bence. Özellikle de ilk bebekse kesinlikle tavsiye ederim anakucağı almanızı.

Evet yürüdükçe açılıyor insan bende ilk zamanlar çok yoruluyor dum fazla değil aslında bir haftadır yürüyoruz ama baya fark ediyor

Avm şerin girişindeki yerlerden de mi geçmemeliyiz

Evet onlardan da geçmeyin. Şimdi olaylardan dolayı biraz sıkı ortalık, o yüzden ben mağaza sahibi olduğum ve hergün geçtiğim halde amirlerinin kameradan izlediğini bildiğim için işleri kolaylaşsın diye sıkıntı çıkarmıyorum, kızlar da şöyle eliyle belimi yoklayıp teşekkür edip geçiriyorlar. Hiçbir şekilde geçmeyin ve çocuklarınızı da geçirmeyin. kimse sorun çıkaramaz.

Arabamiz yok ben de hep kolay katlanan kullanimi rahat bir sey aradim. En son peg perego book plus 51 ile flip xt arasinda kalmistik. Mamas papasi aldik. Umarim gonlune gore bir sey bulursun. Kafam rahatladi yeminle
Benim de aklımda olsun deneyeyim mutlaka bu modeli teşekkürler :)

Evet ilk bebek o yuzden siz tecrubeli annelerin tavsiyeleri daha da onemli tesekkur ederim 4moms cok guzel ama ben daha makul fiyatli bir sey bakiyorum, onlar biraz butcemizi asiyor. Cok da vermek istemiyorum acikcasi.

Evet ilk bebek o yuzden siz tecrubeli annelerin tavsiyeleri daha da onemli tesekkur ederim 4moms cok guzel ama ben daha makul fiyatli bir sey bakiyorum, onlar biraz butcemizi asiyor. Cok da vermek istemiyorum acikcasi.
Bence tiny love da güzel anakucağı olarak ben onu almayı düşünüyorum oğlumda fisher price yapmur ormanı kullanmıştım mennundum ama eskidi şimdi tekrar almam gerek ben araba omarak concord neo ve maclaren techno xt kullanıyorum her ikiside çok rahat arabalar oplum 2.5 yaşında hala maclaren kullanıyorum ve sanırım uzun süre daha kullanacapız çünkü yürüyünce çok çabuk yoruluyorlar 2. Bebişte zaten concordu kullanır

tamam canim bakacam tesekkurler

Ben bugun mustela urunleri icin bikac site arasinda karsilastirma yaptim. Ereyon diye bir sitede uygun fiyata buldum. Adini cok duydum ama hic alisveris yapmadim guvenilirligi konusunda bir fikrim yok yine de bir arastirin isterseniz.

Fisher price ve tiny love tavsiye eden de cok. Memnun kalmayan yok gibi.

Kızlar uçağa binmeden önce x ray cihazlarından geçmek bebek için tehlikelimi. Gecmeden binsek uçağa izin verirler mi
Hamileyim dersen elle arıyorlar. Önemli olan aslında çanta geçirilen şey aslında onun adı x-ray, tehlikeli olan asıl o. Kapılar metal dedektoru olduğu için zararlı değiller ama yine de geçmek istemeyenleri elle arıyorlar. Tabi bazı güvenlik görevlileri çok bilmiş oluyorlar. Zararı yok filan diye insanı sinir ediyorlar. Geçmeme gibi bi hakkımız var yani.

Bu yağmur ormanı fisherpricein sallanıyor mu? Titreşimi var mı?

Bu arada ben Joie Dreamer anakucagi niye beğendim hatta o gün baya indirim vardı 199a inmişti 400 küsurden. Eşime diyorum alalım indirime girince. Ama kendisi daha erken diyip erteleyip duruyor:)) Artık sinirlendim indirime filan bakmıyorum. Ekonomi filan yok. Kendi bilir :))))

Benim de favori iki arabam onlar concord neo yu almistik baston olarak da maclaren dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…