Avm şerin girişindeki yerlerden de mi geçmemeliyiz
Ben de iş yerinde gün boyu arabalara bakıyorum baktıkça da kafam karışıyor. İnşallah bi an önce karar verebilirim . Tek başımayken kullanması rahat olan birşey arıyorum malum uzuun bir süre izin olcak yavruyu alır çıkarım diye düşünüyorum
Geçme evet canım. Erkek görevli varsa hiç kimse aramadan geçebilirsin. Bu konuda çekinme bile.Avm şerin girişindeki yerlerden de mi geçmemeliyiz
Hayırlı olsun canım, arkadaş geliyor yani abisine :)0İyi akşamlar kızlar bizimde bugün de kontrolümüz vardı doktor kesin erkek dedi cinsiyetimiz netleşti ikinci oğlum olacak inşallah allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
selam herkesebugün internetten bebek arabası siparişi verdim bakalım yarın gelecek umarım sorunsuz gelir, zira istediğimiz modeller hiç bir yerde kalmamış. millet ne ara tüketti bu stokları anlamadım ya. gerçekten bebek sezonu diye bişey var sanırım
Benim bir sorum olacak ev tipi ana kucağı alan var mı? varsa ne aldınız? ya da önceki çocuğunuzda alıp da memnun kaldığınız ürünler hangileri? fikirlerinizi paylaşır mısınız..
Kızlar uçağa binmeden önce x ray cihazlarından geçmek bebek için tehlikelimi. Gecmeden binsek uçağa izin verirler mi
Evet yürüdükçe açılıyor insan bende ilk zamanlar çok yoruluyor dum fazla değil aslında bir haftadır yürüyoruz ama baya fark ediyoriki saat çok iyi maşallah canım.. bende birkaç gündür yürümeye başladım ama yarım saat yürüyemiyorum çok yoruluyorum ve belim çok ağrıyor.. Dr. yürüdükçe açılırsın bel kasların kuvvetlenir dedi.. bakalım...
Avm şerin girişindeki yerlerden de mi geçmemeliyiz
Benim de aklımda olsun deneyeyim mutlaka bu modeli teşekkürler :)Arabamiz yok ben de hep kolay katlanan kullanimi rahat bir sey aradim. En son peg perego book plus 51 ile flip xt arasinda kalmistik. Mamas papasi aldik. Umarim gonlune gore bir sey bulursun. Kafam rahatladi yeminle
Teşekkür ederim canım evet abisine arkadaş gelşyor en çok da onun adına çok seviyorum kardeş yoldaşHayırlı olsun canım, arkadaş geliyor yani abisine :)0
Merhaba, 4moms almayı planlıyorum ben. Daha önce de yazmıştım, benim için nefes alabilmek ve çocuğun konforu için en önemlisi anakucağı çünkü. Arabadan vs çok daha önemli bence. Özellikle de ilk bebekse kesinlikle tavsiye ederim anakucağı almanızı.
Benim de aklımda olsun deneyeyim mutlaka bu modeli teşekkürler :)
Bence tiny love da güzel anakucağı olarak ben onu almayı düşünüyorum oğlumda fisher price yapmur ormanı kullanmıştım mennundum ama eskidi şimdi tekrar almam gerek ben araba omarak concord neo ve maclaren techno xt kullanıyorum her ikiside çok rahat arabalar oplum 2.5 yaşında hala maclaren kullanıyorum ve sanırım uzun süre daha kullanacapız çünkü yürüyünce çok çabuk yoruluyorlar 2. Bebişte zaten concordu kullanırEvet ilk bebeko yuzden siz tecrubeli annelerin tavsiyeleri daha da onemli tesekkur ederim 4moms cok guzel ama ben daha makul fiyatli bir sey bakiyorum, onlar biraz butcemizi asiyor. Cok da vermek istemiyorum acikcasi.
tamam canim bakacam tesekkurler
Bence tiny love da güzel anakucağı olarak ben onu almayı düşünüyorum oğlumda fisher price yapmur ormanı kullanmıştım mennundum ama eskidi şimdi tekrar almam gerek ben araba omarak concord neo ve maclaren techno xt kullanıyorum her ikiside çok rahat arabalar oplum 2.5 yaşında hala maclaren kullanıyorum ve sanırım uzun süre daha kullanacapız çünkü yürüyünce çok çabuk yoruluyorlar 2. Bebişte zaten concordu kullanır
Hamileyim dersen elle arıyorlar. Önemli olan aslında çanta geçirilen şey aslında onun adı x-ray, tehlikeli olan asıl o. Kapılar metal dedektoru olduğu için zararlı değiller ama yine de geçmek istemeyenleri elle arıyorlar. Tabi bazı güvenlik görevlileri çok bilmiş oluyorlar. Zararı yok filan diye insanı sinir ediyorlar. Geçmeme gibi bi hakkımız var yani.Kızlar uçağa binmeden önce x ray cihazlarından geçmek bebek için tehlikelimi. Gecmeden binsek uçağa izin verirler mi
Bu yağmur ormanı fisherpricein sallanıyor mu? Titreşimi var mı?Bence tiny love da güzel anakucağı olarak ben onu almayı düşünüyorum oğlumda fisher price yapmur ormanı kullanmıştım mennundum ama eskidi şimdi tekrar almam gerek ben araba omarak concord neo ve maclaren techno xt kullanıyorum her ikiside çok rahat arabalar oplum 2.5 yaşında hala maclaren kullanıyorum ve sanırım uzun süre daha kullanacapız çünkü yürüyünce çok çabuk yoruluyorlar 2. Bebişte zaten concordu kullanır
Benim de favori iki arabam onlar concord neo yu almistik baston olarak da maclaren dusunuyorum.Bence tiny love da güzel anakucağı olarak ben onu almayı düşünüyorum oğlumda fisher price yapmur ormanı kullanmıştım mennundum ama eskidi şimdi tekrar almam gerek ben araba omarak concord neo ve maclaren techno xt kullanıyorum her ikiside çok rahat arabalar oplum 2.5 yaşında hala maclaren kullanıyorum ve sanırım uzun süre daha kullanacapız çünkü yürüyünce çok çabuk yoruluyorlar 2. Bebişte zaten concordu kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?