2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet ilk bebek o yuzden siz tecrubeli annelerin tavsiyeleri daha da onemli tesekkur ederim 4moms cok guzel ama ben daha makul fiyatli bir sey bakiyorum, onlar biraz butcemizi asiyor. Cok da vermek istemiyorum acikcasi.

Bazı modelleri daha uygundu sanırım. Ama çok pahalı olmasına da gerek yok zaten, aynı işi görüyorlar hemen hemen. Ben biraz yüksek olsun diye onu istiyorum. Bir de bizim ikinci kız, çoğu şeyi ablasından kaldı zaten. O yüzden yeni alacağımız şeyleri de biraz iyi alalım da adil olsun gibi bir hisse kapılıyorum ister istemez :) bi de dışardan getirteceğim için nispeten uygun oluyor, hem de sonradan satıyorum ben burada bebek sitelerinde :)))) ilkinin de baya bir şeyini sattık yer kaplamasın diye. Hatta bebek odasının tamamını sattık yeni odasına geçerken :) aradaki farkı da kullandığımıza sayıyoruz :))

Rica ederim ne demek Zaten mutlaka en az bir kez katlayip ac kendin gor, surusunu falan test etmeden alma. Nacizane tavsiyem. Babalardan cok anneler kullaniyor cunku :)
Evet babamıza kalsa hepsi birbirinin aynısı değil mi :) o yüzden araba konusunda kararı tek elime aldım :)

Evet ilk bebek o yuzden siz tecrubeli annelerin tavsiyeleri daha da onemli tesekkur ederim 4moms cok guzel ama ben daha makul fiyatli bir sey bakiyorum, onlar biraz butcemizi asiyor. Cok da vermek istemiyorum acikcasi.

Bazı modelleri daha uygundu sanırım. Ama çok pahalı olmasına da gerek yok zaten, aynı işi görüyorlar hemen hemen. Ben biraz yüksek olsun diye onu istiyorum. Bir de bizim ikinci kız, çoğu şeyi ablasından kaldı zaten. O yüzden yeni alacağımız şeyleri de biraz iyi alalım da adil olsun gibi bir hisse kapılıyorum ister istemez :) bi de dışardan getirteceğim için nispeten uygun oluyor, hem de sonradan satıyorum ben burada bebek sitelerinde :)))) ilkinin de baya bir şeyini sattık yer kaplamasın diye. Hatta bebek odasının tamamını sattık yeni odasına geçerken :) aradaki farkı da kullandığımıza sayıyoruz :))

Canim internetten kk ile ver siparis gitsin onlara sorsaaaak ohooo isimiz var vallahi.

Diger modelleri raccoroo fln ama mamaroo gibi degil onlar en iyisi mamaroo 4 moms alacaksan onu al cnm digerlerinin pek esprisi yok.

Canim internetten kk ile ver siparis gitsin onlara sorsaaaak ohooo isimiz var vallahi.
Haklısın aslında ama işte baba olduğu için fikrini de almak istiyorum. İncelik işte ama... :)) Yani kendi kendime acele mi ediyorum acaba diye de şüpheye düşüyorum onun bu rahatlığından dolayı. Onun düşüncesi yine indirime girer daha iyisini buluruz belki vs vs

Bu bebek.urunlerinden yari yariya indirim gordugunu kacirmayacaksin mesela pompa mi alacaksin 600 tl lik sey 300 e indiyse kacirma al bi daha o fiyata bulamiyorsun.

Hanımlar banyo için de pujtub diye bişey var, çoook rahat. Amazondan sipariş verebilirsiniz. Öyle olunca biraz erken davranmak gerekiyor. İlk bebekte atlanabiliyor bir de küvet mevzusu. Şimdiden yazayım dedim aklımdayken :) genel olarak küçük bebeği yıkamak başlı başına mesele. Tek başına imkansız gibi birşey. Ama bu hakikaten büyük rahatlık. Ben vereceğim büyük ihtimal sipariş.

Diger modelleri raccoroo fln ama mamaroo gibi degil onlar en iyisi mamaroo 4 moms alacaksan onu al cnm digerlerinin pek esprisi yok.

Evet gözüm onda :)) mothercarede sordum 1899 dedi; Almanyaya baktım 319 euro. Epey fark var, arkadaşımdan rica edeceğim alabilirse alsın. Bir de mothercarede neden açıkta yok bir bakalım dedim, pahalı olduğu için teşhire koymuyoruz dediler :)))) garip geldi ama yorumları çok iyi. Görüntüden de bellide zaten. Burdan almam gerekse bile alacağım. Çocuk da rahat etsin ben de. Tek sıkıntım büyük kızın kıskanması, ben de oturucam derse de tartmazsa gitti paracıklar :)))

Bu bebek.urunlerinden yari yariya indirim gordugunu kacirmayacaksin mesela pompa mi alacaksin 600 tl lik sey 300 e indiyse kacirma al bi daha o fiyata bulamiyorsun.
Evet cok haklisin. Bir dahaki indirim kim bilir ne zaman... Bundan sonra zaten beğendiğim indirimde bir şey olursa sormadan aldıracagim. Ders oldu bu.

O yuzden cok para vermek istemiyorum ya zaten, kisa bir sure kullanilacak bir de. En guzelini yapiyorsunuz satmakla. Bir dunya masraf yapilip aliniyor sonucta :)

Evet babamıza kalsa hepsi birbirinin aynısı değil mi :) o yüzden araba konusunda kararı tek elime aldım :)

Biz hep esimle birlikte arastirdik aslinda ama is sonunda yine 'sen bilirsin'e geliyordu mecburen :))) o yuzden iyi yapmissin :))

Dun ebebekte 250 liraydi %50 indirim vardi. Sadece teshir urunu vardi ellerinde, cok gittik geldik alsak mi diye ama icimize sinmedi. Yaninda chicco balloon vardi. Onun kumasini gorunce joieden sogudum zaten :)) hatta chicco da 250 liraydi, ama onun oyuncak asma aparati cok sacma sekilde duruyor. Gerci zaten o da stoklarinda kalmamisti :)) prego gaby gorursem bir yerde onu inceleyecegim bakalim.

Son düzenleme:
Tehsir ürünü almak sıkıntılı ya iyiki almamışsın. Herkes düğmesine basıyor filan çocuklar içine biniyor... tinyloveu incelemistim ben de. Aslında o da iyi kullanışlı fiyat/performans oranı bence gayet iyi.

Pratik gorunuyor ama akan suyun sicakligini bebege gore ayarlamak zor olmaz mi ki?

Ya bide ebebek joker falan hep ayni marka modelleri goruyorum. Farkli bisey gorsek arayip bulmak mesele. Ya da ben mi bulamiyorum anlamadim ki

Bnm araba puset araba koltugu besik buyuk esyalar var oglumda kullndgm gayet iyiler guzel kullandk bu sefer cok masraf yapmcaz heralde ilk gibi

Kaç aya kadar kullanılır Can'ım bu?kğvet mi daha rahat olur bu mu sence

Pratik gorunuyor ama akan suyun sicakligini bebege gore ayarlamak zor olmaz mi ki?

Ya bide ebebek joker falan hep ayni marka modelleri goruyorum. Farkli bisey gorsek arayip bulmak mesele. Ya da ben mi bulamiyorum anlamadim ki
Yok ya ben de hep aynı şeyleri görüyorum. Değişik bir şey yok. Piyasada belirli şeyler var.:))

Evet cok haklisin. Bir dahaki indirim kim bilir ne zaman... Bundan sonra zaten beğendiğim indirimde bir şey olursa sormadan aldıracagim. Ders oldu bu.
Bak ben gecen sene ameda nin cift sagim gogus pompasini almistim. O zaman fiyati 580 tl idi ben 380 e aldim simdi fiyat 680 750 arasi ve birdaha hic indirime girmedi gecen sene e bebek subat indiriminden almistim bu sene urunu hic indirime sokmadilar.

Bu arada ilk kez anne olacak arkadaslara tracy hogg yeni annelere mucize cozumler kitabi ozellikle tavsiyemdir. Acayip sevdim kitabi cunku nasil emzireceginizden tutun, sut ne kadar saklanir nasil saklanir, kac dk emzirilir, bebek aglama cesitlerine kadar bi dunya bilgi var icinde ayrintili bi sekilde tavsiyeleri de sebepleriyle birlikte anlatiyor. Bunu bitirince bebek sorunlarina mucize cozumler kitabini okumak istiyorum ama umarim icerik olarak benzer degillerdir. Okuyan var mi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…