2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba ben de 23 Şubat ta Nifty için kan verdim sonuçları bekliyorum hala. Çevremde bir kaç arkadaşım daha yaptırdı ancak ilk defa sizden duydum ikinci kez yapıldığını. Laboratuvar ın sorunu değildir umarım. İnşallah ikili tarama için geç kalmamışsınızdır. Stresli bir süreç zaten, hakkınızda hayırlısı netse o olsun. Umarım herşey yolunda gider.

Canım ,güzel dileklerin için teşekkür ederim ama doktorumla yeni görüşebildim ve 2 li test için geç kaldığımı belirtti.Bu durumda 4 lü test yaptıracağım.Hayırlısı diyorum ve pozitif düşünmeye çalışıyorum.

detaylı usg için fiyat araştırıyor musunuz kızlar?
ben Avrasya hospital dan 240 tl usg istenirse cd ye 35 tl totalde 275 tl fiyat almıştım,ama haftaiçi yapıyorlar sadece bu bana pek uymuyor izin almak konusundan dolayı

Ben bayildim ozellikle dedim ya yer kaplamamasina esime gosterdim o da diyor ki normal kuvet alalim... ama cok yer kapliyor diyorum... yok normal kuvet alalim diyor tekrar :)
selam kizlar ben diğer kizlardann kalan küvet i kullanmaya devam edecem. hem doğuma gitmeden önce sabaha kadar ici de oturuyorum:) sancilarima çok faydasi oluyor. büyük boy biraz yer kapliyor ama bana faydasi çok. :)) birde çamaşır asma sepeti olarakta iş görebilir. benim ev büyük sorun yok ama ilk alacaklar herseyin az yer kaaplayanini alsin sonradan çok ivir zivir oluyor. ( salincak' mama sandalyesi. lazimlik. yurutec. sallanan at. ana Kucağı derken yer kalmiyor) herkese yi alisverisler

4 yasinda bi oglum var denemistik zamaninda ama zorlandik. Sinomarin diye bir sprey var yine okyanus suyu onu kullaniyoruz. Ama benim burnumu acmiyor tabi nasil bi burunsa . Tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Canim her bebek farklidir. eger ilk 4 ay evde olacaksan şimdilik bosa para verme çünkü bebeğin kaç ay emecegini bilemezsin. benim ilk kızım 8. ayda emmeyi bıraktı. ek gidaya cok erken geçtiği icin kullanmaya gerek kalmamisti. 3. kizimda elle sagma pompasi almis eşim. sadece 4 defa kullandim. kızım biberonu 2 ay emdi birakti gerek kalmadi ..anlican herşey doğumdan sonra belli olur.

V
Kızlar aranızda her ultrason girmenizde bebeği uyuyan var mı? Benim kız çok tembel galiba sürekli uyuyo oluyo. Daha yüzünü bile göremedik. Beni de korkuttu biraz bu.
Arkadaşım kontrollere hep ayni sattemi gidiyorsun. mesela ben ogleden önce gittigimde hep uyuyor. ama ogleden sonra kıpır kıpır. dr cibsiyet için 5 dakika uğraştı uyanmadi. anne karnindada bebeklerin belli saatte uyuma periyotlari olduğunu ve o zaman uyandirmanin zor old. söylemişti.

Iyi aksamlar hanimlar. Uc haftadir bir sebepten dr gidiyorun cinsiyetini ogrenenedim hala kizimda 12.haftada ogrenmistim bir haftadir bas dönmem cok tansiyonum da düşüyor. Umarim yakinda gecer ışte surekli ayaktayim

O zaman kesin tavsiye ederim, küçücük bi yer ama elbiseler çok güzel. Pazarlık da edin ama :) carouselin karşısında ebrunun hemen yani. Ebruya da baktım ama pahalı geldi 3-4 ay için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…