2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
zeytinyağı zaten nasıl bir şeyse mucize gibi, her şeye iyi geliyor. pişik kremi falan almayı düşünmüyorum ben. umarım bizlerin de sıkıntısız geçer inşallah amin :)))

amin :) ama pişik kremi alın. yalnız ben sadece gerçekten pişerse kullandım. çünkü çok fazla alıştırmak iyi değilmiş. bebek yağı hiç kullanmadım zaten. vücudu kendi nem dengesini kendi sağlasın diye. ama pişik kremi mutlaka bulundurmak lazım. çünkü mantara dönüşürse löcoidle vs anca geçicek duruma gelir ki yenidoğanda da onları kullanamazsınız zaten. alın küçük bi kutu sudocrem bulunsun kenarda.

ben onun için de zeytinyağı düşünmüştüm

doğru, elevitte öyle bir sorun vardı. ben de değiştirmiştim ilk hamilelimde öğrenice. sanırım düzelttiler içeriğini ama yine de emin değilim. zaten dediğiniz gibi aynı şey ikisi.

canım tesettürlüsün sanırım yanlış anlamadıysam o tarz elbise bende alacağım ama tam uzun boy bulamıyorum sen bulabilirsen ben site ismmi felan verirmisin ben pantolon giyemediğim için tam boy giymek zorunda kalıyorum.

Canm zeytinyağı kızimda kullandım. Hiç ise yaramadı. Sudocrem de çok yoğun hemen çekmiyor teni. Onundaa çok faydasını gördüğümü söyleyemem.bir defa kısık oldu ne denediysem geçmedi. Sonra arastrdm ve yeşil tuplerde 1-1.5 tl ye satılan Arko var. Onu bir kullaniyorum hemen alıyor pisigini.

onun için yağı ısıtıp asidini çıkarıp tekrar soğutmak vs lazım. bana çok pratik gelmemişti. bir de dikkat ederseniz gerçekten pişmiyor kolay kolay. sık değiştirmek, özellikle de kakayı on dakikadan fazla bekletmemek lazım. o zaman rahat oluyor. yani uyandırmamak için falan bekletmemek lazım.

öyle durumlarda desitin çok iyi. aklınızda olsun. o da çok iyi koruyor. biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor. bir de sudocrem,desitin vb kremler özellikle yoğun üretiliyor sanırım. cildin emmesinden ziyade kalın bi tabaka oluşturmak için. desitin sürünce kaka hiç yayılmıyordu mesela ön taraflara vs :)

instagramda şahane sayfalar var. bol uzun tesettür elbisesi satan. baktınız mı hiç? bence hamile elbisesi yerine öyle şeyler alsanız lohusalık döneminde ve kilo verene kadar da giyebilirsiniz. ben tesettürlü değilim ama bir iki modeli çok beğendim, ben bile alıp giyebilirim yani. çok tarz şeyler var. @nsc.sumeyyeyalcin diye bir hesap var mesela. onunkileri özellikle çok beğendim.

evet bakıyorum canım ama tam uzun boy bulmakta biraz zorlandım nisanda tatile gidicez onun için artık almak istedim o sayfayı ekledim şimdi bakıcam evet çok güzel modeller var ama biraz kısa kalıyor altına pantolon giyemiyorum malesef:)

Kizlar hepinize tesekkur ederim ne diyelim ogluma erkek kardes geliyor guzel guzel oynarlar artik dun ki soku attim yavas yavas üstümden evladin kizi erkegi yok hepsinin sevgisi ayri simdi size bir sorum var ilk oglumun adi Taha Naim Tahayi kullaniyoruz bunu da Muhammed Talha olsa cok mu yakin olur karistirilir mi acaba

boyunu uzatır belki, bi sorun isterseniz. kış olsa çizmeyle doldurulur ama yazın zor gerçekten. bir de bakırköy carouselin karşısında küçük bi mağaza var hamileler için. ben ordan tam tatile göre upuzun tiril tiril bi elbise aldım. baya da modelleri vardı. İstanbuldaysanız oraya da bakın bence.

Bence çok yakın canım birde Muhammed ismi çok ağır degilmi tabi bu benim şahsi fikrim yinede siz bilirsiniz

ben sebamedin şampuan ve köpüğünü kullanmıştım konak tarağı var fırça şeklinde bi de onla taramıştım her duştan sonra. Konak problemi hiç yaşamamıştık.

Bence koyma hem cok agır bir isim hem de cok karisir isimler birbirine. Biri kiz biri erkek olunca uyumlu isim bir nebze gidiyor ama ikisi de ayni cinsiyet oldugu icin farkli tınıda olmali

zeytinyağı zaten nasıl bir şeyse mucize gibi, her şeye iyi geliyor. pişik kremi falan almayı düşünmüyorum ben. umarım bizlerin de sıkıntısız geçer inşallah amin :)))
bence pişik kremi de bulunmalı :) Lazım olabiliyor çünkü. İlk zamanlar 6 7 kere alt kaka çiş yapıyolar. Pişik olması kaçınılmaz oluyor. sebamedinkini tavsiye ederim.

ben pisikte tek bir krem kullandim simdiye kadar ... 1 tüp bir seneden fazla gidiyor...pisik oldu diyelim sür...bir dahaki alt açmaya kadar hic bir sey kalmıyor...niveanin pisik kremi 12 tl yemi ne almistim gecen sene hala kullaniyorum...

evet şuan çizmeyle idare ediyorum dediğiniz gibi iyi oluyo ama artık spor ayakabı ve babete dönüyorum normaldede hep bol elbise giyerim zaten evlendiğimden beri rahatlığa alıştım şimdide onlar gibi arıyorum evet istanbuldayım bi ara çıkıcam zaten artık mecbur:)

çalışan arkadaşlar doğumdan sonra işini tamamen bırakıcak olan varmı benim gibi:)

Selam Arkadaşlar,

İzmir'de Yaşam Laboratuvarına ,11 Şubat tarihinde Genişletilmiş Panorama testi yaptırdık(Yaşımdan dolayı doktorumun tavsiyesiydi.)
22 Şubat arayıp, kan örneğinde yeterli fetal parçaçık olmadığı için analiz için uygun olmadığı ve tekrar kan vermem istendi.
25 Şubat tarihinde 2. kez verdim.
28 Şubat'ta Yaşam Laboratuvarından arayıp tekrar kan vermem istendi.Kan örneğini izmir'den İstanbula bir laboratuvara gönderiliyor.Oradan Amerika'ya gidiyor.Nedeniyse , İstanbul'daki laboratuvarın kanın eksik geldiğini iddia etmeleriydi. İzmir'deki laboratuvar kanı doğru miktar ve şartlarda aldığını iddia ediyor.İstanbul eksik geldiği belirtiyor.Sonuçta tekrar bu sabah gidip kan verdim fakat çok zaman kaybettik,kaygılandım ve üzgünüm.
Nıfty,Harmony,Panoroma testi yaptıranlar ve aranızdan 2 veya daha fazla kan veren oldu mu?

Tabi ben bu süreçte bu test olan güvenimi yitirdim.Kuşkum arttı ve 2 li test yaptırmaya karar verdim.
Haftasonu 2 li test yaptırıp, hayırlı sonuçları bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…