2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya ben de Hindistan cevizi yapı ve duşta bebe yapı kullanıyorum ama kıllanma yaptı sanki bende. Sende de var mı böyle bir etki?
Kıllanma gebelikte normal bişey mi acaba benim de biraz kıllanma oldu göbek çevremde daha yap başlamadan dün ilk defa kullandım Hindistan cevizi yağı

Kıllanma gebelikte normal bişey mi acaba benim de biraz kıllanma oldu göbek çevremde daha yap başlamadan dün ilk defa kullandım Hindistan cevizi yağı
Aslında evet mümkün, hormonlar herşeye sebep oluyor olabilir. Tek başına yağları suçlamamak lazım

Amin canım inşallah yine kan alınıp 1 hafta sonra mı çıkıyor sonuçlar?
Ben yaptırmadım, ama yaptıran deneyimli anneler vardır herhalde. Ama bildiğim kadarıyla o da bir kan testi. Kuruma göre de çıkma süresi değişir diye düşünüyorum, ama yine de yanlış yönlendirmiyim canım.

Anladım cnm teşekkür ederim

gebelikte normal diye okumuştum ben ama. benimki de göbek çevresi. yağdan mı gebelikten mi kestiremiyorum. bir de doğum sonrası dökülüyormuş genelde ama dökülmediği de oluyormuş

Killarim cok cabuk uzuyor ve rengi koyulasti ustelik tuylu biri de degilim ve sarışınım

Merhabalar bende 38 yasındayım bu testler Turkiyede ne sartlarda yapılıyor bilmiyorum

Merhabalar herkeze öncelikle kısa bir seyahat ve oglumun gribi yüzünden sadece okuyucu olarak kaldım sizleribende 38 yasındayım sizin gibi bende panorama testi yaptırdım ama vancouverde yasıyorum pazartesi günü labratuvara gidip 1 tüp kan verdim sadece sonucum 7 ila 10 gun arası doktoruma gidicek ama bunu yanında Tr ikili test dediklerinden de oldum ama burda ilk partı 10-12 hafta ikinci partı 15-18 haftada yapılıyor doktorum ilk partaki kan degerlerimi ve bebegin ölçülerini gayet saglıklı buldu ama ben biraz garantici olmayı sevdigim için bunlarla yetinmeyip panorama standart ve dıger test yaptırdım isimlerine bakmanız için bir ek gönderiyorum aslında aile doktorum 40 once gerek yok dedi bu ozel teste dogum doktorum bana bıraktı bakalım iki saglıklı bebegim var ailemde sorun vs yok gerisi Allaha kalmış işallah hersey sizinde gönlünüzce olur Türkiyede sanırım yedek icinmi 2 tüp alındı onu da bilemedim dogrusu

Ya ben de Hindistan cevizi yapı ve duşta bebe yapı kullanıyorum ama kıllanma yaptı sanki bende. Sende de var mı böyle bir etki?
Ben de sanki çok hafif hissettm yada tüyler mi uzadı acaba dedim ama hamilelikten de oluyormuş göbekte kıllanma sanrm

Bugün florya jokeri aradım, stokke scoot var mı diye. 1580'e inmiş, tek kalmış. Sevindirik sevindirik bıraktım işi gücü atladım arabaya hızlı hızlı gittim, vee tam bi hayal kırıklığı! Almayı düşünen varsa Bilginiz olsun; Kesinlikle stokke explory ile ilgisi olmayan son derece sıradan bir puset. Hiç beğenmedim. Teşhirde diye 1580 e inmiş. Normalde 2400 falandı. Kesinlikle değmez. Yeni favorim bugün itibari ile quinny moodd. Kullanan var mı aranızda acaba?

Maasallah

Kızlar ben de dayanamadım bisey almayacagim almayacagim diyordum ama anne bakim cantasi aldim okiedog marka bu arada 129.90 a aldim ama normal fiyati 209 tl hepsi burada indirim yapmis hatta beyaz olan 11 tl daha ucuza ama ben resimdeki grili petrol mavisini tercih ettim zaten pusetimizde de gri renk.

Eklentiler

• Oyuncak_12952093.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 69

iyi yapmissin sen degil miydin indirimde buldugunuzu kacirmayin diyen
gule gule kullan canim

iyi yapmissin sen degil miydin indirimde buldugunuzu kacirmayin diyen
gule gule kullan canim
Ondan aldim zaten bi daha bulamam diye yani daha basit bir cantaya 80 100 vermektense okiedogu kaçirmak istemedim 350 tl olan modeli de var ama o kadar butce ayiramam dogrusu bu yeter diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…