2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar göbekler kaşınıyor mu? Ben çok kilo almadm hatta hamile oldğm belli değl ama karnım ve göğüslerim kaşınıyo yağ sürdüğm halde. Çatlamam umarım ya normal mi sizde de var mı

Kızlar göbekler kaşınıyor mu? Ben çok kilo almadm hatta hamile oldğm belli değl ama karnım ve göğüslerim kaşınıyo yağ sürdüğm halde. Çatlamam umarım ya normal mi sizde de var mı

benim kaşınmıyor henüz. çatlak için badem yağı sürmeye başlamıştım ama bıraktım sanki tüylenme yaptı

Benim belim kaşınıyor iki aydır bebe yağı krem vs sürüyorum karnımda başladı kaşınmaya sen kreme başla bence al önlemini

Karnım değilde göğüslerim kaşınıyor ben hicbisey kullanmıyorum kizimdan kalanları var zaten pek bişey farketmicek :)))?

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız.
Benim yatılı misafirim var. Biraz yoruluyorum haliyle. Hatta ağrım var. İnsallah sorunsuzca geçer gider.
Misafirimin bebeği var. Kizim resmen çıldırıyor etrafında pervane. Oynasın otursun istiyor. Allahım iki çocukla daha bir zor mu olacak ne. Ama çok keyifli olacağına eminim.

Çok şık güle güle kullanın çift taraflı olabiliyormu birde ne kadara aldınız ayıptır sorması :)

teşekkür ederim evet çift taraflı kullanılabiliyor. 1870 tl ye aldık. badem yağının da bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim defalarca saçımda kullandım bir işe yaramadı

kolay gelsin, çok da yorma kendini biliyorlardır sonuçta hamile olduğunu.

Kolay gelsin canım.. umarım fazla yorulmuyorsundur.. benim kaynana kayınbaba en zor dönemde bendeydi valla kabus gibi geçti... Yaşlı olunca birde çocuk...
Sen de iki çocuk provası yapmışsındır azıcık

Benim kaç haftadır var kaşıntım canım, sür yağlarını ihmal etme. Ben de sürüyorum ama insanın aklına çatlaklar geliyor Ne yazık ki, yeterli sürüyormuyum acaba gibi sorular :)

İyi akşamlar kızlar nasılsıniz yarın kontrolum var sanırım 3 lu test yapılacak 3 lu testin sonuçları da 1 haftada mi çıkıyor acaba ?

Benim belim kaşınıyor iki aydır bebe yağı krem vs sürüyorum karnımda başladı kaşınmaya sen kreme başla bence al önlemini
Sürüyorum sürüyorum 8.haftdan beri neredeyse. O yğzden şaşırıyorm hem hindstan cevizi hem kakao yağı sürüyorm

Dörtlü test daha yüksek orana sahip zaten. Onu yaptırmanız daha iyi. Çünkü 4 ayrı değere bakılıyor.

Sürüyorum sürüyorum 8.haftdan beri neredeyse. O yğzden şaşırıyorm hem hindstan cevizi hem kakao yağı sürüyorm
Ya ben de Hindistan cevizi yapı ve duşta bebe yapı kullanıyorum ama kıllanma yaptı sanki bende. Sende de var mı böyle bir etki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…