2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben anlamiyorum zaten bu bebek bakim cantalari neden bu kadar pahali
Evet gercekten cok pahallilar ama okiedog urunlerinin farkli özellikleri var bir araştır okiedog bi de bir iki onun sınıfinda urun var gercekten digerlerinden farkli aslinda okiedog diye videolarini aratirsan cok guzel bilgi edinirsin.

Evet gercekten cok pahallilar ama okiedog urunlerinin farkli özellikleri var bir araştır okiedog bi de bir iki onun sınıfinda urun var gercekten digerlerinden farkli aslinda okiedog diye videolarini aratirsan cok guzel bilgi edinirsin.

İyi günlerde kullan :) bence de fiyatı makul. Çünkü çok güzel bi çanta. Daha fazla vermeye de gerek yok çünkü bir süre sonra sıkılıp normal büyük bi çantaya geçiş yapabilirsin :) bebek büyüdükçe taşınan eşya da azalıyor, haliyle ayrı çanta almaya gerek kalmıyor bir süre sonra. Bu rakamlar çok ideal bence. Allah sağlıkla güle oynaya kullanmayı nasip etsin inşallah. Bence iyi olmuş ufak ufak başlaman :)

Günaydın arkadaşlar. Dün ikili test sonucum çıktı. Doktor yaş riski var dedi 1:347 risk. Amniyosentez önerdi. Bu testte de düşük riski 1:200 yani kabul etmiyorum yaptırmayı diye bi kağıt imzaladım çıktım. Yaşım 33 yaş 8 aylığım. Down ve edward sendromu riskim 10 binde birin altında çıktı yani normal sadece yaşımdan dolayı risk varmış. Benim gibi 33-34 yaşında olan anneler sizin yaş riskiniz ne çıktı.

Kolay gelsin canım.. umarım fazla yorulmuyorsundur.. benim kaynana kayınbaba en zor dönemde bendeydi valla kabus gibi geçti... Yaşlı olunca birde çocuk...
Sen de iki çocuk provası yapmışsındır azıcık
Aynen yaa nasıl olacak gördüm biraz . Sanırım sürekli gozhapsinde tutmak zorunda kalacağım. Kizim Allahtan doğuma kadar biraz daha büyüyecek ve biraz laftan anlayacak yoksa daha zor olacakmış galiba. Kalksın yürüsün istiyor oynasın istiyor. Tek bırakmayacak bizi oglusla kizim anlaşılan. Gurultude yatacak mecbur oğlan yattığı kadar diyorum.Allahım uyuyan bebek olsun sutum yetsin diye dualardayim. Kizim uyuyamadi hala da Öyle giDer. Yenidogaan 20-22 saate yakın uyur. Biz hiç goremeidk

Güle güle kullan canım. Ben sırt çantası gibi olan modelleri tercih edeceğim sanırım.

Günayyddınnnnn :) uyku tutmayanlar lütfen bnm için yatın uyuyun

Gunaydin herkese esimin ameliyati basarili gecti bizde daha toparlamaya calisiyoruz insallah hersey güzel olacak.biseyler alanlar olmus gule Güle kullanın.kuvet konusu baya gecmis kuvet kova tas set seklinde almistim ben uzerinede file ama cok abarti fiyatlar ve ozellikli bisey almayın derim bi muddet sonra filede istemeyip içinde yikaniyorlar zaten.

gunaydin hanimlar. uff saglik ocagina gitmem lazim kan vermeye, cok zor geliyor sicak yatagi birakip cikmak yaa

tamam bir bakayim

uyku tutmadi galiba gunaydin:)

asil onemli olan ikili test sonucun, benim de kan yani hormonlar 1/333 cikti. ama usg degerleri normal oldugundan doktorum ikili test sonucunun 1/7000 kusur oldugunu ve bu sonucun iyi oldugunu soyledi. eger senin de ultrason bulgularin ( bebegin ense kalinligi, burnu vs) normalse degerlere ayri ayri takilma derim. yine de istersen baska bir doktora goster sonuclarini icin rahat etsin.
Güle güle kullanın canım..

tesekkur ederim canim hepimiz aldiklarimizi iyi gunlerde kullanalim insallah.

Gözün aydinnnnn çok sevindim. İnşallah daha da iyi olur.

gunaydin gozunuz aydin bu guzel haber iste insallah en kisa zamanda daha da iyi olacaksiniz

canım ben de 32 yaşındayım ve 1/400 civarıydı yanılmıosam, dr gayet normal dedi, seneye hamile olup yaptırsaydın daha yüksek çıkıcaktı, yaş riski böle bişe gayet normal hepsi beraber değerlendirilir dedi, bence takma kafana sırf yaş yüzünden amniyosentez 35 yaşından önce uygulanan standart bir yöntem değil bence

çalışan arkadaşlar doğumdan sonra işini tamamen bırakıcak olan varmı benim gibi:)
ben birakicam çalışmayı...belki ilerde evde yapilabilecek işlere bakarim...çünkü kv 2 cocuga birden bakamayacagini söyledi ...haklida...maddi olarak zorlanacagiz... ama simdilik böyle olacak... hem çocuklarımı hep kendim yetistirmek istemisimdir...allahta nasip eder insallah...kimseye muhtac etmesin

çalışan arkadaşlar doğumdan sonra işini tamamen bırakıcak olan varmı benim gibi:)
Canım ben varım. Çok sevdiğim işimi hamileliğimi öğrendim ve kısa bi süre sonra o halsizlik bulantılar başlayınca bıraktım. Tekrar dönmeyide pek düşünmüyorum. İki çocukla çok zor olacak çünkü.

Sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…