2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydınnnn kızlar size bir isim sormak istiyorum. Lütfen bana fikir verin. Ben daha çocuğum bile yokken hep derdim ki. Bir kızım bir oğlum olursa isimlerini doruk ve dora koymak istiyorum diye. Oğluşum oldu doruk koydum. Şimdi kızım olacak inşallah dora diyorum. Doruğun sözlük anlamı zirve dora demek. Dora'nın da doruk zirve demek. Ben isimlerini anlamlarının karektere yanısdığını düşünüyorum. Sizce Dora nasıl bir isim. Seslenince kulağa nasıl geliyor çok kararsız kaldım. Eşim biraz kaba olduğunu söyledi. Artık kızıma ismiyle seslenmek istiyoruz

ben 37 yaşındayım... yas riski 1/172 çıktı...ben bisey yaptırmadım

Hic gerek yok herkesin yaş riski aynı cikiyor zaten. (ayni yaş grubundaki) kan serumunuzdaki oraniniz cok guzel cıkmis dr unuzun amnio istemesi bana cok tuhaf geldi 31 yasindayim 1 bolu 675 mi ole bir rakamdi benimkide 29 kenki hamileligimde 1 bolu 800 lu bir rakamdi diye hatirliyorum o sebepden senede 100 birim civari dusen birsey ve herkeste ayni deger otomatik konuyor zaten. Dr unuz madem yaş riski diyor bu otomatik degerin cikacagi zaten belliydi. Hic 2li yapilmasaymis o zaman cok saçma...

Kızlar hemen hemen 4 aylık olduk artık hepimiz hatta daha ileri olanlarda var kaç kilo aldınız toplamda

Dora guzel bir isim. Esinize kaba gelmesinin sebebi sadece kalın ünlü harf barindirnasıdir. Doruk da oyle ama erkek cocugu oldugu icin farjetmiyordur esiniz de zamanla alısır
Kızlar hemen hemen 4 aylık olduk artık hepimiz hatta daha ileri olanlarda var kaç kilo aldınız toplamda
4 kilo 18 hafta

eşiniz haklı sanırım :) isimlerin anlamlarının kişileri etkilediğine bende katılıyorum ve ayrıca ilerisini de düşünmek gerektiğine inanıyorum, mesela; dora teyze, dora hala, dora yenge, dora hanım, diye seslenildiğinde sanırım kaba kalıyor,bence :))

Canım bende 34 yaşındayım 1/501 çıktı yaş riski amniyosentez değil ama 4 lü test yaptır dedi önümüzdeki hafta için bende kararsızım sonuç nahoş çıkarsa sıkıntılı geçirmek istemiyorum zamanı

Günaydın kızlar. Sanırım ben artık bebek hareketlerini hissetmeye başladım. Dün 2-3 kez karnımda bir şeyler hissettim ama gazdır ya da bağırsak hareketidir diye pek üstünde duramadım. Bu sabah içimde bildiğin bir balık hareketi hissettim Hem de arka arkaya 2 defa. Sanki bir balık kımıldıyor gibiydi. Çok değişik bir histi :) Daha önce yaşayanlar bilir mutlaka, sizce bebek hareketi midir kızlar? Aslında emin gibiyim ama yine de bir şüpheye düştüm.

doğrudur canım bende kızımda öyle hissetmeye başlamıştım ne güzel birşeydir

doğrudur canım bende kızımda öyle hissetmeye başlamıştım ne güzel birşeydir

Aynen canım çok değişik bir duyguydu :) Benim düşündüğüm yerden biraz daha farklı yerdeymiş. Ben daha kenarda sanıyordum, direk göbek deliğinin ortasının biraz alt hizasında hissettim :) Çok heyecanlandım, bekliyorum bir daha hissedeyim diye...

Kilolu hamile kaldım ben -5 ile 16 haftayı tamamlıycam sanırım dün ilk kez çıkarmadım hala yediğim içtiğimin tadı Yok artık kokmadan öğürmeden çıkarmadan yemek yemek istiyorum hepimizin derdi başka umarım kızımdaki kadar sürmez Doğuma kadar sürmüştü çünkü

Reactions: SUU
Ay ben hala emin olamıyorum hataketlerine arada sanki kimildamalar oluyor bebisdir sanırım :))

Bende kilolu hamile kaldım oyuzden fazla almamam lazım benimde bulantilarinin oldu ama çokta şiddetli değildi yiyebiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…