Günaydınnnn kızlar size bir isim sormak istiyorum. Lütfen bana fikir verin. Ben daha çocuğum bile yokken hep derdim ki. Bir kızım bir oğlum olursa isimlerini doruk ve dora koymak istiyorum diye. Oğluşum oldu doruk koydum. Şimdi kızım olacak inşallah dora diyorum. Doruğun sözlük anlamı zirve dora demek. Dora'nın da doruk zirve demek. Ben isimlerini anlamlarının karektere yanısdığını düşünüyorum. Sizce Dora nasıl bir isim. Seslenince kulağa nasıl geliyor çok kararsız kaldım. Eşim biraz kaba olduğunu söyledi. Artık kızıma ismiyle seslenmek istiyoruz
Canım herkesin zevki farklıdır mutlaka da mesela "Alya" benim kulağıma çok tatlı geliyor ama "Dora" biraz daha sert gibi... Ama o da güzel bir isim. Sen bilirsin canım.
Dora konusundaki fikirleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok kararsızım. Sonuçta bırafa daha fazla fikir alma şansım var. Merak ediyorum ilk duyunca nasıl tepki verecek insanlar diye.
Günaydın kızlar. Sanırım ben artık bebek hareketlerini hissetmeye başladım. Dün 2-3 kez karnımda bir şeyler hissettim ama gazdır ya da bağırsak hareketidir diye pek üstünde duramadım. Bu sabah içimde bildiğin bir balık hareketi hissettim Hem de arka arkaya 2 defa. Sanki bir balık kımıldıyor gibiydi. Çok değişik bir histi :) Daha önce yaşayanlar bilir mutlaka, sizce bebek hareketi midir kızlar? Aslında emin gibiyim ama yine de bir şüpheye düştüm.
Eki Görüntüle 1960937
Bugün florya jokeri aradım, stokke scoot var mı diye. 1580'e inmiş, tek kalmış. Sevindirik sevindirik bıraktım işi gücü atladım arabaya hızlı hızlı gittim, vee tam bi hayal kırıklığı! Almayı düşünen varsa Bilginiz olsun; Kesinlikle stokke explory ile ilgisi olmayan son derece sıradan bir puset. Hiç beğenmedim. Teşhirde diye 1580 e inmiş. Normalde 2400 falandı. Kesinlikle değmez. Yeni favorim bugün itibari ile quinny moodd. Kullanan var mı aranızda acaba?
Görüntü çok güzel moodd hakkında bilgim yok ama ben zapp extraya sıcak bakıyorum tek kullanırken çok rahat hantal bir araba değil kullanan arkadaşım quinny den çok memnun ben rahatlık konusunda moodd unda iyi olcağını düşüniyorum görüntü zaten süper :)
Kızlar ben de dayanamadım bisey almayacagim almayacagim diyordum ama anne bakim cantasi aldim okiedog marka bu arada 129.90 a aldim ama normal fiyati 209 tl hepsi burada indirim yapmis hatta beyaz olan 11 tl daha ucuza ama ben resimdeki grili petrol mavisini tercih ettim zaten pusetimizde de gri renk.
Görüntü çok güzel moodd hakkında bilgim yok ama ben zapp extraya sıcak bakıyorum tek kullanırken çok rahat hantal bir araba değil kullanan arkadaşım quinny den çok memnun ben rahatlık konusunda moodd unda iyi olcağını düşüniyorum görüntü zaten süper :)
Zapp benim ilk hamileligimdeki favori arabamdi ama olumsuz birkac sey duydum ve vazgectim 3 tekerli oldugu icin kaldirimdan inerken denge kaybi oluyormus hatta bir tanidigimizin bakicisi bebekle beraber arabayi devirmiş bilginiz olsun. Turkiyede kaldirimlar yurt disindaki gibi engelli uyumlu degil
Dora konusundaki fikirleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok kararsızım. Sonuçta bırafa daha fazla fikir alma şansım var. Merak ediyorum ilk duyunca nasıl tepki verecek insanlar diye.
Zapp benim ilk hamileligimdeki favori arabamdi ama olumsuz birkac sey duydum ve vazgectim 3 tekerli oldugu icin kaldirimdan inerken denge kaybi oluyormus hatta bir tanidigimizin bakicisi bebekle beraber arabayi devirmiş bilginiz olsun. Turkiyede kaldirimlar yurt disindaki gibi engelli uyumlu degil
Bahsettiğiniz bebek arabalarına muadil buggster tavsiye edicem ama sanırım üretimi Yok artık 8 sene önce almıştık çok kullanışlı 2 sene tepe tepe kullandık tek elle kapatılabiliyo öndeki büyük tekerleği çıkıyo bagaja sığması için bi bakın isterseniz tek dezavantajı tam yatmıyo ama ben 4 ay olana kadar anakucağı ile kullandım sonrasında da sıkıntı yaşamadım uyurken hiç
Canım herkesin zevki farklıdır mutlaka da mesela "Alya" benim kulağıma çok tatlı geliyor ama "Dora" biraz daha sert gibi... Ama o da güzel bir isim. Sen bilirsin canım.
Kızlar ben de dayanamadım bisey almayacagim almayacagim diyordum ama anne bakim cantasi aldim okiedog marka bu arada 129.90 a aldim ama normal fiyati 209 tl hepsi burada indirim yapmis hatta beyaz olan 11 tl daha ucuza ama ben resimdeki grili petrol mavisini tercih ettim zaten pusetimizde de gri renk.
Canım ben de çok ikilemdeyim ama bu sabahki çok bariz gibiydi. Yatarken hissettim, biraz farklıydı. Bakalım tekrardan olursa artık emin olucam, beklemedeyim.
Selam kızlar nasılsıniz ben şimdi çıktım doktordan 3 lu teste gerek yok dedi 2 hafta sonra 4lu test yada 4 lu test içi özel bir test varmış ikisinden birde karar vermem lazım dedi çünkü özel olan test 500 euro dedi sana kalmış sadece 500 euro olan daha kapsamlı dedi normal 4 lu test kromozom hastalıkları download sendromu gösterir diğeri herşeyi dedi ikide kaldım siz nasıl yaptınız arkadaşlar birde geçen defa erkeğe benziyor demişti ama şuanda kıza benziyor dedi :))) ama tam bacaklarını açmadığı için yine göstermedi:)))
En guzeli okiedog dahoma serisi hem sirt hem kol cantasi ( genede modellere bakilmali belki tum seri sirt cantasi olamayabilir ) ama fiyati 350 civari birsey. Bir de lassig shoulder bag var onu satin aldiktan sonra sabahleyin gordum videosunu fln izledim ve ondan cok memnunlar fiyati 169 aslinda acaba ondan mi alsaydim diye dusundum cunku ici oldukca geniş ve duzenlemesi okiedogdan basarili ama goruntusu cok da şık degil orta halli. Acaba iptal mi etsem siparisi dedim sonra da bosver hayirlisi buymuş zorlama dedim. Bazen hayati cok zorluyorum o sebeple arada bir de olsa akisina birakmak en iyisi.
Selam kızlar nasılsıniz ben şimdi çıktım doktordan 3 lu teste gerek yok dedi 2 hafta sonra 4lu test yada 4 lu test içi özel bir test varmış ikisinden birde karar vermem lazım dedi çünkü özel olan test 500 euro dedi sana kalmış sadece 500 euro olan daha kapsamlı dedi normal 4 lu test kromozom hastalıkları download sendromu gösterir diğeri herşeyi dedi ikide kaldım siz nasıl yaptınız arkadaşlar birde geçen defa erkeğe benziyor demişti ama şuanda kıza benziyor dedi :))) ama tam bacaklarını açmadığı için yine göstermedi:)))