Zzeynebim111
okudugum kadarıyla misafirleriniz 1 hafta daha kalacaklar ve maalesef ki otel gibi görüyorlar sizin evi. O yüzden çok kendınizi yıpratmayın. Kahvaltıya kalkmıyorlarsa toplayın sofrayı. Onlar uymuyorsa siz hiç onlara uymayın derim. Sonuçta ilerde görüşeceğin insanlar olmayacaklardır.
Ay canm sofrayı bekletiyorum ınan saatlerce artık kendisi topluyor mecbur. Ben yedikten sonra toplamaya vicadnim elvermedi. Evet çok büyük ihtimal gorusemeeyiz. Kullanildigimi hissettim malesef
Kızlar arkadastan haber geldi dr lar ciger gelistirici ve antibiyotik uyguluyorlarmis. Tutmaya calisiyorlar tutabildikleri kadar diyor pek umutlu konusmuyorlarmis drlar su gelmesinin dikisle alakasi yokmus dikişi durdugu yerde duruyormuş sanirim enfeksiyon sebepli kesesi yirtilmiş
Kızlar arkadastan haber geldi dr lar ciger gelistirici ve antibiyotik uyguluyorlarmis. Tutmaya calisiyorlar tutabildikleri kadar diyor pek umutlu konusmuyorlarmis drlar su gelmesinin dikisle alakasi yokmus dikişi durdugu yerde duruyormuş sanirim enfeksiyon sebepli kesesi yirtilmiş
Yanlış anlaşılmak istemem misafiri çok severim. Herşeyi esi de bende feda ederiz. Dar boğazdan geçtiğimiz halde asla misafire alinan dan kismayiz. Ama karsidakinde aynı iyi niyeti görmeyince üzüldük.. baktım onlar rahat bende geçip uzanır oldum. Gece erken yatmaya çalışıyorum mümkün oldukça. Böyle bir tuhaf ağırlama yasiyorum. Kaldı ki ben her gittiğim yerde yardımcı olmaya çalışırım kendi evim gibi yaparım. Çaya bile gitsek küçük çocuk olmasa dahi sen sonra dinlenirsin diye bulasigini dahi yerleştirir giderim. Ama kullanildigimi hissedersem asla yapmam
birşey olmamıştr tabi ki, evham yapmayın boşuna.. tabi ki stres bebeği etkiliyor, ama bu fiziksel bir zarara yol açmaz ki bir kere ağlamakla.. hem 15. haftadasınız, kanamanız aşırı sancınız vs olmadığı müddetçe bebek de yerinde mutlu mesut yaşıyor demektir
saol canm benm insan iyi sözler duymaya muhtaç kalıyor
kendimi parçalaya parçalaya ağlayınca korktum
nettede araştırdm sürekli depresif olarak böyle bi durum yaşanmıyorsa sıkıntı olmazmış
ama bi yazıda da gelişimi stres etkiler o anlık bi gelişim tıkanır vs diye saçma bi şey okudum
ondan evham yaptım