2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay canm sofrayı bekletiyorum ınan saatlerce artık kendisi topluyor mecbur. Ben yedikten sonra toplamaya vicadnim elvermedi. Evet çok büyük ihtimal gorusemeeyiz. Kullanildigimi hissettim malesef

Kızlar arkadastan haber geldi dr lar ciger gelistirici ve antibiyotik uyguluyorlarmis. Tutmaya calisiyorlar tutabildikleri kadar diyor pek umutlu konusmuyorlarmis drlar su gelmesinin dikisle alakasi yokmus dikişi durdugu yerde duruyormuş sanirim enfeksiyon sebepli kesesi yirtilmiş

Rabbim ol derse olur .bebeğin hastaneden çıktığı haberini de alırız inşallah Allah büyük

Allah haklarında hayırlısını nasip eylesin

Rabbim ol derse olur .bebeğin hastaneden çıktığı haberini de alırız inşallah Allah büyük
Canim insallah bebegi tutabildikleri kadar tutarlar simdi yazmis enfeksiyon da cikmadi diye... insallah en azindan 30 haftayi gorurler...

İnşallah ya 30u görse ciğerleri gelisse baya iyi olur. Allah yardım etsin bebişe de annesine de
Rahattim 3 gundur bu hadisenin etkisiyle hafta saymaya basladim. Benim gibilere hamilelik gercekten cok zor korku ve endiseyle geçen bir süreç

Kızlar bu tutumlu anneden alisveris yapan oldu mu hiç? Sıfır etiketli ürünler ya da kullanılmamış ürünler de var ama güvenemedim siteye

kim geldi canım ben kaçırdım geçmiştede çok sayfa var göremedm ya

saol canm benm insan iyi sözler duymaya muhtaç kalıyor
kendimi parçalaya parçalaya ağlayınca korktum
nettede araştırdm sürekli depresif olarak böyle bi durum yaşanmıyorsa sıkıntı olmazmış
ama bi yazıda da gelişimi stres etkiler o anlık bi gelişim tıkanır vs diye saçma bi şey okudum
ondan evham yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…