2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagol cnm solgar a gececegim kabizlik durumum devam ederse bunu deneyecegim.

Cok ciddi sikintilar oluyor bebeklerde celebral palsi hastası oluyorlar sirf erken dogum yuzunden zeka ozurleri olmuyor ama spastik oluyorlar maalesef...

Aynenn biz erkenden kalkıp bekliyoruz sofra hazırlanıyor qsaatlerce kalıyor. Vakitsiz yeniyor. İlginç bir sisteme döndü sinirim bozuldu bende eşime dedim otel gibi gördüler herhalde diye. Yoruldum daha bir hafta varr
Ne amaçla kalıyorlar canım

Arkadaşlar ıkı gündür Aralık'lı başım agırıyor ne yapsam ıyı gelır .

Kızlar sanırım doktorum gitmiş hastaneden (( izinli dediler ama pazartesi ordami dedim devam Edip etmeyeceği belli değil pazartesi arayın dediler izinli olsa böyle derlermi ben şimdi nereden doktor bulucam
Hadi yaaa, şansa bak (

Canm sorması ayıp daha ne kadar kalacaklar hamile kadının yanında bu kadar kalınrmi annen flnmi misafrlikten cikmıslar yaptıkları ayıp ne sacma ya ben sinir oldm xocuk drmâz yani

Ne amaçla kalıyorlar canım
İş bulma amacı sözde ama eşim bile sinir oldu. Biz onlardan daha çok dert ettiğimizi farkettik. Eşim davet etti yardımcı olabileceği konular olduğu için. O çabaladı ama misafirimiz pek bir rahat çıktı. Hayretler içinde kaldik

Canm sorması ayıp daha ne kadar kalacaklar hamile kadının yanında bu kadar kalınrmi annen flnmi misafrlikten cikmıslar yaptıkları ayıp ne sacma ya ben sinir oldm xocuk drmâz yani
Bir hafta daha burdalar gibi görünüyor. Ama bilmiyorum umarım tez vakitte giderler. Ya o kadar hallerine üzülüp davet ettik. Eşim iznini uzun al belki işimiz uzun sürer dedi. Ama adamda is arama çabası yok.esi de taniyamadifina uzuldu

Yanlış anlaşılmak istemem misafiri çok severim. Herşeyi esi de bende feda ederiz. Dar boğazdan geçtiğimiz halde asla misafire alinan dan kismayiz. Ama karsidakinde aynı iyi niyeti görmeyince üzüldük.. baktım onlar rahat bende geçip uzanır oldum. Gece erken yatmaya çalışıyorum mümkün oldukça. Böyle bir tuhaf ağırlama yasiyorum. Kaldı ki ben her gittiğim yerde yardımcı olmaya çalışırım kendi evim gibi yaparım. Çaya bile gitsek küçük çocuk olmasa dahi sen sonra dinlenirsin diye bulasigini dahi yerleştirir giderim. Ama kullanildigimi hissedersem asla yapmam

A Asmii dr uma imom u sordum. Kullanilmasında bir sıkıntı olmadigini ama et sut yumurta balik gibi zengin beslenen kisiler icin bu tür bir takviyeye ihtiyaç olmadigini söyledi
Ayy çok sağol yaa Allahim bebeğini 9 ay sonunda kucağına almayi nasip etsin inşallah...

Kızlar benim kan ilacım ferrum ben gece saat 10 gibi alıp uyuyorum yani yarı tok yarı aç gibi ve gerçekten bağırsakları mi çalıştırdığı ni farkettim hatta iki gün almayi unuttum afedersiniz ama şiştim kaldim...bi de böyle deneyin belki sizede iyi gelir...

İnşallah tez zamnda giderler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…