Aynen bende senin gibiyim.. ama bende de hiç misafir eksik olmaz.. benim bide yarım saat ayakta durdum mu gün boyu bel ağrısından topalliyorum.. Aman kimseyede degmiyor yipratma kendini..Yanlış anlaşılmak istemem misafiri çok severim. Herşeyi esi de bende feda ederiz. Dar boğazdan geçtiğimiz halde asla misafire alinan dan kismayiz. Ama karsidakinde aynı iyi niyeti görmeyince üzüldük.. baktım onlar rahat bende geçip uzanır oldum. Gece erken yatmaya çalışıyorum mümkün oldukça. Böyle bir tuhaf ağırlama yasiyorum. Kaldı ki ben her gittiğim yerde yardımcı olmaya çalışırım kendi evim gibi yaparım. Çaya bile gitsek küçük çocuk olmasa dahi sen sonra dinlenirsin diye bulasigini dahi yerleştirir giderim. Ama kullanildigimi hissedersem asla yapmam
Aynen arkadaşım aynen.Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Bende çabuk yoruluyorum. Sirtim acayip ağrıyor benimde ve kasik ağrıları yasiyorum çok yoruldugumda. Bazen mecbur yapiyorz ama misafir halden anlamadigi zamanlarda sinirim bozuluyor. Ama her şer gibi görünen de hayır var. Esim kıymetimi anladı. Birkaç olaya da sahit olduk da. . Sen çok degerlisin bakma işler yoğun maddi olarak kafam yoruluyor gereken ilgiyi gosteremiykrum belki ama sen başkasın dedi. Ay hemen gözler doldu bende tabiAynen bende senin gibiyim.. ama bende de hiç misafir eksik olmaz.. benim bide yarım saat ayakta durdum mu gün boyu bel ağrısından topalliyorum.. Aman kimseyede degmiyor yipratma kendini..
Ayyy ne güzel amannn yaa bizde böyle ufak şeylerden nasıl mutlu oluyoruzz yaa ne var da arada bir dile getirseler altı üstü iki tatlı söz yani :))) ben degmedigini anladiğimdan beri yipratmiyorum kendimi... olduğu kadar..Aynen arkadaşım aynen.Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Bende çabuk yoruluyorum. Sirtim acayip ağrıyor benimde ve kasik ağrıları yasiyorum çok yoruldugumda. Bazen mecbur yapiyorz ama misafir halden anlamadigi zamanlarda sinirim bozuluyor. Ama her şer gibi görünen de hayır var. Esim kıymetimi anladı. Birkaç olaya da sahit olduk da. . Sen çok degerlisin bakma işler yoğun maddi olarak kafam yoruluyor gereken ilgiyi gosteremiykrum belki ama sen başkasın dedi. Ay hemen gözler doldu bende tabi
aynen iki güzel söz söyleseler ne dirdir duyacaklar ne sitem. Hiç anlamıyor erkekler.... en iyisini yapıyorsun vallahi. Bende bundan sonra öyle olmaya calisiyorum. Çocuğuma enerjim sabrim kalmıyor sonraAyyy ne güzel amannn yaa bizde böyle ufak şeylerden nasıl mutlu oluyoruzz yaa ne var da arada bir dile getirseler altı üstü iki tatlı söz yani :))) ben degmedigini anladiğimdan beri yipratmiyorum kendimi... olduğu kadar..
Aynenn biz erkenden kalkıp bekliyoruz sofra hazırlanıyor qsaatlerce kalıyor. Vakitsiz yeniyor. İlginç bir sisteme döndü sinirim bozuldu bende eşime dedim otel gibi gördüler herhalde diye. Yoruldum daha bir hafta varr
Arkadaşlar ıkı gündür Aralık'lı başım agırıyor ne yapsam ıyı gelır .
Ay canm yok ya. Arada yardım ediyor. Ama pek keyfine düşkün. Vakit li vakitsiz çay koyalım mi diyor. Bende pek sevmedigimden istersen koy diyorum. Yapilcak şey var mi dediğinde hemen is veriyorum eline. Çünkü Bende yetisemiyorum.Bazen kizim kucakta is yapıyorum yoruluyorum haliyle.aslında benim böyle sartellerimin atmasına sebep olan şey şu oldu. Kizim 22 aylık ve ilk defa 2 aylık bir bebeği evde görüyor ve yatılı kaldıkları icinn kizim yabancilamiyor. Cekinmeden bebeği sevmek istiyor. Öpüyor kalksın istiyor. Ben her zaman küçükleri yada misafirleri koruyup kollamaya çalışsam da bazen engel olamadığımız şeyler olabiliyor. Severken yanlışlıkla parmağı bebeğin gözüne geldi. Ve İnAnın hic ağlamadi aksine güldü bile. Hemen aman amann diyor. Ertesi gün aşı olacak aman kızın da giderse o öne otursun. Kendi bebeği arkaya oturcakmis yoksa parmağını gözüne sokabilirmis. Sonra severken falan diyor yumuşatmaya çalışıyor ama ben çok fena alındım. Tabiki insan bebeği için endişe eder ama abartı bir durum yok ortada. Kaldı ki çocuğu günde bir iki defa görüyor görmüyor aynı evde olmasına rağmen. Onda da ben hep başındayım. Anlatiyorm yapma diyorum. Yani ben daldım çayıra misali bir anne olsam endişesini bu şekilde dile getirmesini anlayacağım ama cok sinir oldum. Onun ki can benim kiziminkide can yani. Çocuk öyle içten seviyor ki zarar verme amaçlı tokat falan da atmıyor yani. Hepten uyarıyorum ellerine aşırı dikkat ediyorum. Ama bu konuda çok üzüldüm. Eşime dedim asla asla kızımla onun bebeğini aynı anda goturmeyeceksin diye. O da çok uzuldu ve kizdiHanımına laf arasında "masayı toplayalım da çay koyalım" gibi yapalımlı edelimli cümleler kursanız? Anlar mı mesajı? Benim bi komşum var misal, çok da severim, ama mesela kızı birşey yerken bütün evi gezerek ayakta yiyor heryere birşeyler döküyor , ellerini yağlı yağlı etrafa sürüyor falan... benimki de onu görünce huy değiştiriyor.. o yüzden artık geldiklerinde "ellerini silelim de hamur oynasınlar", "bi örtü serelim de üstünde yesinler" gibi bizim düzenimizi dile getiren cümleler kurmaya başladım. Hem o anlıyor derdimi, ona göre davranıyor, hem de ben gerilmemiş oluyorum..
Hayırlı olsun oğlun. Sağlıkla dünyaya gelsin. Erken doğum yapan arkadaş için üzüldüm. Rabbim ikisine de güç versin inş.merhaba kızlar dün hastaneye gittik erkekmiş bebiş
bizim için önemli olan bebişin iyi olmasıydı cinsiyet için hiç heyecanlanmadm
decavite başlayacak olan var mı???
Rüzgarada magruz kalmadım anlam veremıyorum inşallah tez zamanda atlatırız parol içtim bende ne olsa ilaç diye içmek istemiyorumBenim de normalde fazla ağrımaz ama bu aralar birkaç kez oldu. Ben havadan olduğuna eminim gerçi.. lodosa denk geldi hep, biraz fazla rüzgarda kaldığımda oldu.. minoset hemen kesiyor. Zorda kalırsanız öyle yapın. Ben normalde nefret ederim, kullanmam pek ağrı kesici ama mecbur kalınca da hemen işe yarıyor öyle olunca...
gecmış olsun ben çok övürdüğümden oluyor diye düşünüyorum yada iç karnımız büyüyorKizlar dunden beri ara ara karnimin birqz üstü sag tarafi sizliyor karincalaniyor neden olabilir yasayan bilen varmi acebe
Öğürme yok ic karin buyumesi olabilir ic karnim darRüzgarada magruz kalmadım anlam veremıyorum inşallah tez zamanda atlatırız parol içtim bende ne olsa ilaç diye içmek istemiyorum
gecmış olsun ben çok övürdüğümden oluyor diye düşünüyorum yada iç karnımız büyüyor
NE demek kizin öne otursun cocugun öndene isi var yeni kazadan çıkmış biri olarak direkt o lafa takildim bi anneyse hassas noktalari bilmesi lazim cocugun yeri arkadir kim rahatsiz oluyorsa olsun oto koltugudur.madem rahatsiz oluyor 2 aylik bebekle ne isi var gezmede.Ay canm yok ya. Arada yardım ediyor. Ama pek keyfine düşkün. Vakit li vakitsiz çay koyalım mi diyor. Bende pek sevmedigimden istersen koy diyorum. Yapilcak şey var mi dediğinde hemen is veriyorum eline. Çünkü Bende yetisemiyorum.Bazen kizim kucakta is yapıyorum yoruluyorum haliyle.aslında benim böyle sartellerimin atmasına sebep olan şey şu oldu. Kizim 22 aylık ve ilk defa 2 aylık bir bebeği evde görüyor ve yatılı kaldıkları icinn kizim yabancilamiyor. Cekinmeden bebeği sevmek istiyor. Öpüyor kalksın istiyor. Ben her zaman küçükleri yada misafirleri koruyup kollamaya çalışsam da bazen engel olamadığımız şeyler olabiliyor. Severken yanlışlıkla parmağı bebeğin gözüne geldi. Ve İnAnın hic ağlamadi aksine güldü bile. Hemen aman amann diyor. Ertesi gün aşı olacak aman kızın da giderse o öne otursun. Kendi bebeği arkaya oturcakmis yoksa parmağını gözüne sokabilirmis. Sonra severken falan diyor yumuşatmaya çalışıyor ama ben çok fena alındım. Tabiki insan bebeği için endişe eder ama abartı bir durum yok ortada. Kaldı ki çocuğu günde bir iki defa görüyor görmüyor aynı evde olmasına rağmen. Onda da ben hep başındayım. Anlatiyorm yapma diyorum. Yani ben daldım çayıra misali bir anne olsam endişesini bu şekilde dile getirmesini anlayacağım ama cok sinir oldum. Onun ki can benim kiziminkide can yani. Çocuk öyle içten seviyor ki zarar verme amaçlı tokat falan da atmıyor yani. Hepten uyarıyorum ellerine aşırı dikkat ediyorum. Ama bu konuda çok üzüldüm. Eşime dedim asla asla kızımla onun bebeğini aynı anda goturmeyeceksin diye. O da çok uzuldu ve kizdi
Ay canm yok ya. Arada yardım ediyor. Ama pek keyfine düşkün. Vakit li vakitsiz çay koyalım mi diyor. Bende pek sevmedigimden istersen koy diyorum. Yapilcak şey var mi dediğinde hemen is veriyorum eline. Çünkü Bende yetisemiyorum.Bazen kizim kucakta is yapıyorum yoruluyorum haliyle.aslında benim böyle sartellerimin atmasına sebep olan şey şu oldu. Kizim 22 aylık ve ilk defa 2 aylık bir bebeği evde görüyor ve yatılı kaldıkları icinn kizim yabancilamiyor. Cekinmeden bebeği sevmek istiyor. Öpüyor kalksın istiyor. Ben her zaman küçükleri yada misafirleri koruyup kollamaya çalışsam da bazen engel olamadığımız şeyler olabiliyor. Severken yanlışlıkla parmağı bebeğin gözüne geldi. Ve İnAnın hic ağlamadi aksine güldü bile. Hemen aman amann diyor. Ertesi gün aşı olacak aman kızın da giderse o öne otursun. Kendi bebeği arkaya oturcakmis yoksa parmağını gözüne sokabilirmis. Sonra severken falan diyor yumuşatmaya çalışıyor ama ben çok fena alındım. Tabiki insan bebeği için endişe eder ama abartı bir durum yok ortada. Kaldı ki çocuğu günde bir iki defa görüyor görmüyor aynı evde olmasına rağmen. Onda da ben hep başındayım. Anlatiyorm yapma diyorum. Yani ben daldım çayıra misali bir anne olsam endişesini bu şekilde dile getirmesini anlayacağım ama cok sinir oldum. Onun ki can benim kiziminkide can yani. Çocuk öyle içten seviyor ki zarar verme amaçlı tokat falan da atmıyor yani. Hepten uyarıyorum ellerine aşırı dikkat ediyorum. Ama bu konuda çok üzüldüm. Eşime dedim asla asla kızımla onun bebeğini aynı anda goturmeyeceksin diye. O da çok uzuldu ve kizdi
Rüzgarada magruz kalmadım anlam veremıyorum inşallah tez zamanda atlatırız parol içtim bende ne olsa ilaç diye içmek istemiyorum
gecmış olsun ben çok övürdüğümden oluyor diye düşünüyorum yada iç karnımız büyüyor
Kizlar bisey soracagim bebeğinin hareketlerini disardan hisseden varmi ben kazanin etkisiyle iyice pimpirikli oldum.kizimda cok erken hissetmistim bunda bisey yok endiseleniyorum haliyle
Aynen canm aynen Eşime aynen öyle dedim. Allah koruusn kaza olsa bedelini nasıl ödeyecek. Bebeği daha küçük ve tecrübesiz olabilir ama 29 yaşında bir bayan kaldı ki zarar vermiyor çocuğum ben engel oluyorum sevmek istiyor sadece. Aynısını oda yaşar insallah diye dua ediyorumNE demek kizin öne otursun cocugun öndene isi var yeni kazadan çıkmış biri olarak direkt o lafa takildim bi anneyse hassas noktalari bilmesi lazim cocugun yeri arkadir kim rahatsiz oluyorsa olsun oto koltugudur.madem rahatsiz oluyor 2 aylik bebekle ne isi var gezmede.
Bende arada hissediyorum hatta iki gündür tık yok. Bence endişe edilecek birşey değil. Hiç stres yapmayın çok normalKizlar bisey soracagim bebeğinin hareketlerini disardan hisseden varmi ben kazanin etkisiyle iyice pimpirikli oldum.kizimda cok erken hissetmistim bunda bisey yok endiseleniyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?