2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Koltukların kesinlikle incelenmesi gerekiyor canım, dediğin gibi kullanılan kumaşlar sert olabiliyor vs., en iyisi büyük parçaları gidip görerek almak,ya da yine yakından inceleyip indirimleri netten araştırıpta siparişinizi verebilirsiniz biz öyle yapmıştık

Fatih te saraçhane var alt geçit orası sırf bebek arabası bisikletçi felan dolu... bizde hep yeğenlerimize ya oradan aldık yada orada bakıp beğenip internette daha uygun fiyata varsa internetten sipariş verdik. oraya bakmanı tavsiye ederim.

İlk zamanlar için Eki Görüntüle 1962865 boyle bişey daha uygun olur şimdi travel sistemlere direk bu koltuklar takılabiliyor tabi markayla uyumlu olanlar arabaya emniyet kemeriylede gayet sağlam bağlanıyor aslında

Doğru canım. Öyle bir şey olduğunu da şimdi nuna pipa'yı incelerken öğrendim. Mantıklı geldi. Olmazsa nuna pipa oto koltuğu alıp, bir de uyumlu bir bebek arabası alıp kullanabilirim. :) Hem sistemli bi oto koltuğu, hem ana kucağı hem de bebek arabası olur. Ben bunu bi düşüneyim :)

valla umarim bebek geldiginde bilgiler buhar olup ucmaz da uygularim ogrendiklerimi :)) yasak mi acaba forumda pdf paylasmak bilgin var mi? bakicam bugun bulursam ve yasak degilse paylasirim tabiki.

@la rosa
fatihte sarachane denilen yerde var bebek arabasi satan yerler. su bisikletcilerin oldugu yer. mamas papasin yeni cikan bir modeli hic bi magazada yokken orda vardi mesela. ebebek falan 2900e gelecek diyorlardi. orda 2600 idi fiyati. bazen bazi marka ve modelleri ucuza bulabiliyorsun sanirim orda bir bak istersen.

Foto atar mısın canm nasıl bir şey
Ilk zaman derken mesela

doğumdan hemen sonra yani :) yanlış anlamayın, ilk çocuğu olan annelere felaket senaryosu yazmak istemem, ama en uslu bebeğin bile yeni doğmuş hali çok zor. sürekli bir emme hali, gaz sancıları, 180 derece yatmaktan nefret etme hali vs :) o yüzden sallanan beşik dahi alsanız siz başında durup sallamadıktan sonra faydası yok. ama anakucaklarının çok uygun modellerinde bile basit titreşimler var, hem de çocuk etrafı görücek pozisyonda durduğu için en azından birincil ihtiyaçlarınızı (lavaboya gitmek, yemek yemek gibi) karşılamak için çok kullanışlı ana kucakları. mesela benim kayınvalidem hem yaşlı hem de uzak oturuyor, pek fazla gelemedi haliyle. annem de çabuk sıkılır uzun süre evde oturamaz, o yüzden genel olarak bebek ve ben yalnızdık gündüzleri. ve bazen çıldırtıcı hale geliyordu sürekli yapışık yaşamak. o yüzden doğumdan sonra neden almadım diye hatırlayıp hemen sipariş verdim, rahatladım biraz :) hem de anakucağı çocuğu mobilize hale getiriyor. istediğiniz odaya kolaylıkla taşıyabiliyorsunuz :)

Eklentiler

• mamaroo.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
Ben ilk aylar kizimda kısa yürüyüşler yakın naesefaler için kanguru da çok kullanmıştım her yere bebek arabası çıkarmak bazen zor olabiliyor

Canım kanguruda bebek rahatsız olmuyor dimi :) İlk aylar hep yatış pozisyonunda tutun diyorlar da aklıma takıldı :) Ama ben de chicco'nun kangurusunu beğendim. Onu da alıcaz gibi duruyor.

Aa canım o bisikletçiler çarşısında da var mı? Tamam bir haftasonu oraya da bakalım. Güzel tavsiye teşekkürler :)

En azından bir kaç parça bir şey kalsa bile yeter diye düşünüyorum:))
ben hiç faydasını göremedim o kitapların ya yani her yerde, ve hatta burada paylaştıklarımızdan daha faydalı gelmedi bana
Mucize Çözümleri mi diyorsunuz? Herkes de çok faydalandigini yazmış aslında. Demek ki kişiden kişiye değişen bir durum. Benim etrafımda hiç bebek olmadı o yüzden aşırı tecrübesizsim belki sizin etrafınızda bebek olmuştur ondan bilgilisinizdir önceden. Bilemedim

rica ederim canim ne demek :) kanguru da; kendin icin bel destegi olan bir kanguru bakin diyordu videonun birinde bir anne :)

Canım çok saol. En kısa sürede Fatih'deyim :)) Ordan bakıp netten sipariş etmek de süper olur.

Canım nuna pipa'yı aklıma soktun bak şimdi :) Yorumlara videolara falan baktım beğendim, bir de yanına Nuna pepp bebek arabası güzel olur sanki. En kısa sürede yakından incelemem lazım.

bilmiyorum ki, çekindim, çok fazla detay sormak istemedim. hap yazdı o zaman. ama onu da kullanamadım...
İlk evlendiğimde hap kullanmıştım ben öok şükür yan etkisi olmadı ama her gün kullanmak çok stresli iş bir unutsan koruyuculuk gidiyor o yüzden doğumdan sonra başka yöntem istiyorum

arkadaşlar bende anne olacağım ama ilk bebeğim olduğu için çok tecrübesizim neler almam lazım neler yapmam lazım hiç bilmiyorum bi kitap varmı okuduğunuz bebek bakımı ile ilgili

bu arada çalışıyorum ve doğumdan sonrada çalışacağım 15 günlükken bırakacağım bebeğimi neler yapılır neler yapmam lazım benle aynı durumda olan varmı çalışan anneler yardımcı olabilirler mi acaba...

Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.
canım hiç kimseyle kıyaslama kendini. İster istemez kötü hissettirmiştir bunu çok iyi anlıyorum ama güzel düşün güzel olucak inşaAllah. Belki o senin kadar dikkat etmedi yatmadı bilmiyoruz ki.. Dualarımız seninle..

Kızlar merhaba beşiklere bakan oldumu hiç aranızda. ben park yatak almayı düşünüyordum ama yorumları okuduğum zaman vazgeçtim galiba pek kullanışlı değillermiş. geçen gün bir arkadaşıma gittim 3 yaşında oğlu var babytech beşik kullanıyorlar çok hoşuma gitti hem doğal ahşap olması hemde kullanışlı olması beni etkiledi açıkçası sizin babytech beşik hakkında görüşlerinizi merak ediyorum çok kararsızım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…